Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mersin'liler yada Mersin'de yaşayanlar bakabilir mi
Aynen öyle nefes aldırmıyor gerçekten cook sıcak. Ama denizi çok güzel susanoglunun sahilini beğendim kumu harika ... bidahakine ayasa giderim orayı da goreyim :)
Aynen öyle nefes aldırmıyor gerçekten cook sıcak. Ama denizi çok güzel susanoglunun sahilini beğendim kumu harika ... bidahakine ayasa giderim orayı da goreyim :)
Kizlar acil yardima ihtiyacim var. Ara tatilde Mersin merkeze tayinimiz cikacak. 1.sinifa giden cocugum var. En buyuk derdim O. Ozel okul ve ogretmen tavsiyesi istiyorum. Bu konuda cok kaygiliyim. Fiyatlar hakkinda bilginiz varsa da paylasin lutfen. Ev bulma da baska bi sorun. Hep hayalim ucundan kiyisindan da olsa deniz gorse. Bu forumdaki arkadaslar her konuda bana isik oldu. Bu konuda da fikirlerinizi bekliyorum.
Gelecek yil Mersinde olacagiz. 2.sinifta olacak bi cocugum var. Guncel özel okul ve sinif ogretmeni tavsiyesi bulunun lutfen. Gonderdiginiz okuldan,ogretmenden memnun musununuz,fitalari ne kadar.