Mersinde tatil yapan var miiii

Kuasar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
1.659
7.456
108
33
Konuyu nereye açacağımı bilmiyorum.mersine tatile gideceğiz fakat temiz bir otel bulamadık fikri olan var mi ? Beynim ağrıdi artık araştırmaktan

Konuyu nereye açacağımı bilmiyorum.mersine tatile gideceğiz fakat temiz bir otel bulamadık fikri olan var mi ? Beynim ağrıdi artık araştırmaktan

Merhaba mersin silifkede marpessa blue beach resort var tavsiye ederim aile öteli ilgi, alaka, hizmet, temizlik harika biz 18 temmuzda gittik cok memnum kaldık. Seneyede otel aramayacagız yine tercihimiz orası olacak biz suait odasında kaldık asagı link attım bakabilirsiniz resimlerine

https://www.tatilbudur.com/marpessa...MImL_d75SJ3QIVB5ztCh10-ALHEAAYASAAEgK73PD_BwE

Efes otel var oda marpessa ile aynı yerde susanoğlunda aile oteli güzeldir. Mersinde antalya otellerini bulamazsınız boğsakta iki otel var biri çok pahalı biri uygun ama çok standart. Aydıncıkta da uluresort var orda da yer bulmak zor olabilir ama o otel 5 yıldızlı çok ii diyorlar

Efes otel var oda marpessa ile aynı yerde susanoğlunda aile oteli güzeldir. Mersinde antalya otellerini bulamazsınız boğsakta iki otel var biri çok pahalı biri uygun ama çok standart. Aydıncıkta da uluresort var orda da yer bulmak zor olabilir ama o otel 5 yıldızlı çok ii diyorlar
Bu yerlerede bakalım. Teşekkür ederim. Gerçekten çok zor ya

Back
X