- 19 Nisan 2019
- 126
- 81
- 18
- 35
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Hayrli olsun canmmm insallah bebisin seninledir13 şubatta transfer yaptık şimdi sonuç bekliyorum
Teşekkür ederim inşallahHayrli olsun canmmm insallah bebisin seninledir
Evet gürkan hocaGurkan hoca mi
Gurkan hoca gercekten cok basarili onumuzdeki ay da ben tup bebek yaptiracam.. sizdeki sorun neydi canm bnde polikistik var esimin de hareketli biraz dusukEvet gürkan hoca
Eşimin sperm sayısı 2 milyon ve hareketsizGurkan hoca gercekten cok basarili onumuzdeki ay da ben tup bebek yaptiracam.. sizdeki sorun neydi canm bnde polikistik var esimin de hareketli biraz dusuk
Ya hadi insallah guzel haberler verirsin ne zaman test yapacaksnEşimin sperm sayısı 2 milyon ve hareketsiz
Salı günü test günümYa hadi insallah guzel haberler verirsin ne zaman test yapacaksn
Hadi bakalm hayrlisi guzel haberler verirsin insallah . Bu arada kac yasindasinz canm esin ve senSalı günü test günüm
Eşimde ben de 26 yaşındayız inşallah güzel haberler verebilirim sizin yaşınız kaç? Bir de ben pek araştırmadım mersin ünv.ni bi anda tüp bebek yaptık biz siz araştırdınız mı nasıl duyumlar aldınızHadi bakalm hayrlisi guzel haberler verirsin insallah . Bu arada kac yasindasinz canm esin ve sen
Benim 1 arkadasm ilk tup bebek denemesiyle hamile kaldi ve hastanede tanistigim 2 kisi daha ordaki tup bebek tedavisiyle hamile kalanlardan.gurkan hocayi cok duymustum iki asilama oldum orda ama olmadi.onumuzdeki ay reglimde ilk tup bebegimi yaptiracam.ben 31 yasindaym esim 37 yasindaEşimde ben de 26 yaşındayız inşallah güzel haberler verebilirim sizin yaşınız kaç? Bir de ben pek araştırmadım mersin ünv.ni bi anda tüp bebek yaptık biz siz araştırdınız mı nasıl duyumlar aldınız
Ben maddi açıdan burayı tercih ettim ama gürkan hocayı duymuştum gerçekten çok iyi inşallah ikimiz için de hayırlı olurBenim 1 arkadasm ilk tup bebek denemesiyle hamile kaldi ve hastanede tanistigim 2 kisi daha ordaki tup bebek tedavisiyle hamile kalanlardan.gurkan hocayi cok duymustum iki asilama oldum orda ama olmadi.onumuzdeki ay reglimde ilk tup bebegimi yaptiracam.ben 31 yasindaym esim 37 yasinda
Insallh canmmmBen maddi açıdan burayı tercih ettim ama gürkan hocayı duymuştum gerçekten çok iyi inşallah ikimiz için de hayırlı olur
Canm naptin yaptin mi testBen maddi açıdan burayı tercih ettim ama gürkan hocayı duymuştum gerçekten çok iyi inşallah ikimiz için de hayırlı olur
Yaptım 11.gün değerim 47.2 ama yarın birdaha yaptırıp gürkan hocanın yanına gideceğim onun ne yorum yapacağını merak ediyorum biraz düşük gibiCanm naptin yaptin mi test
11.gun icin normal deger miYaptım 11.gün değerim 47.2 ama yarın birdaha yaptırıp gürkan hocanın yanına gideceğim onun ne yorum yapacağını merak ediyorum biraz düşük gibi
Canmmm naptn gittin mi gurkan hocayaYaptım 11.gün değerim 47.2 ama yarın birdaha yaptırıp gürkan hocanın yanına gideceğim onun ne yorum yapacağını merak ediyorum biraz düşük gibi
Gitmedim arayıp söyledim sonucum pozitif çok şükür İnşallah sizinki de öyle olurCanmmm naptn gittin mi gurkan hocaya
Cok sevindimmmm darisi basimaa hastanede tanisirz insallahGitmedim arayıp söyledim sonucum pozitif çok şükür İnşallah sizinki de öyle olur
İnşallahCok sevindimmmm darisi basimaa hastanede tanisirz insallah
Lsylacim nasilsin hersey yolunda miİnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?