- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
canım geçmiş olsun inşaallah bu sefer kucağına alırsın bu ara bende genetiğe takmış durumdayım bakalım nasıl olacak eşim şu an tedavi görüyor sperm dna hasarı var bu sefer mikroçip deneyeceğim senin aşılamanda mikroçip kullanıldı mmersin üniversitesinde aşılama yptırdım gürkan yazıcıya ilk aşılamam tuttu çok bir düzen yok ama hiçbir şeyi atlamıyor gürkan hoca bu da burda kalsın belki birileri araştırmak ister ilerde
genetiğe de bakıldı dna hasar testine bakıldı miktoçipte kullanıldı bizde kuzum baa dedikleri tek başkentte ymurta kalitesi kötü başka birşey demiyorlarcanım geçmiş olsun inşaallah bu sefer kucağına alırsın bu ara bende genetiğe takmış durumdayım bakalım nasıl olacak eşim şu an tedavi görüyor sperm dna hasarı var bu sefer mikroçip deneyeceğim senin aşılamanda mikroçip kullanıldı m
dhea kullandın mı onun faydası olabiliyor bir de q enzim 10 arı sütügenetiğe de bakıldı dna hasar testine bakıldı miktoçipte kullanıldı bizde kuzum baa dedikleri tek başkentte ymurta kalitesi kötü başka birşey demiyorlar
qenzim kullandım c vitamini e vitamini folik asit şimdi de demir kullanıyorum 15 çıkmıştı demirim bir şurup vardı ondan da kullandım yaklaşık 1 sene kadar kullandım tekrar başladım hatta omega3te kullanıyorumdhea kullandın mı onun faydası olabiliyor bir de q enzim 10 arı sütü
Gürkan hocanın hastasıyım siz kime gideceksiniz. Orda tüp yaptırmadım aşılama yaptırdım tuttu ama düşük yaptım. Ilk defa mı gideceksiniz sıkıntı neydi sizdeMerhaba önümüzdeki ay Mersin üniversitesi hastanesinde tüp bebek yapilacak. Hastane nasıl bu konuda . Tüp bebek konusundaki tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim gerçekten beni çok geriyor
tedavin hayırlı olsun canım .. orun neydi sizdeMerhaba kızlar bende gürkan hocanın hastasıyım yarına gidecem yanına bebek için ilerledik baya
Merhaba canım bende oyle buyuk problem yok eşimdede yok 7 senelık evlıyım prolaktınım ınıp cıkıyor sureklı düzeldi bır normal yolla gebelık oldu düşükle sonuclandı. 2 aşılama olumsuz bugun gürkan hoca adetin 1 ci gunu gel dedı tüp bebeğe başlıyoruz nasıp olursa :)tedavin hayırlı olsun canım .. orun neydi sizde
gözün aydın canım güzel sonuçlanır inşallah tedavinMerhaba canım bende oyle buyuk problem yok eşimdede yok 7 senelık evlıyım prolaktınım ınıp cıkıyor sureklı düzeldi bır normal yolla gebelık oldu düşükle sonuclandı. 2 aşılama olumsuz bugun gürkan hoca adetin 1 ci gunu gel dedı tüp bebeğe başlıyoruz nasıp olursa :)
Merhaba gürkan hocanın cerrahisi nasıl biliyor musun ben miyom ameliyatı olacağım önerir misinmersin üniversitesinde aşılama yptırdım gürkan yazıcıya ilk aşılamam tuttu çok bir düzen yok ama hiçbir şeyi atlamıyor gürkan hoca bu da burda kalsın belki birileri araştırmak ister ilerde
Merhaba gürkan hocaya ameliyat oldunuz mu peki bana miyom ameliyatı teşhisi kondu cerrahisi nasıl arkadaşlar hiç bir yorum bulamadım bu konuyla ilgili bebeğim yok ameliyattan çok korkuyorum gürkan hocaya ameliyat olan bildiğiniz duyduğunuz var mı yazarsanız çok sevinirimGecmis olsun uzuldum. Umut olmustunuz bana.Evet ilk defa gitcem. Ben de gurkan hocanın hastasıyım. Yumurta rez3rv azlığı ve sperm düşüklüğü ters rahim sorunum.
Gürkan hoca da hiç ameliyat olmadım ama miyom ameliyatı basit bir cerrahi bildiğim kadarı ileMerhaba gürkan hocanın cerrahisi nasıl biliyor musun ben miyom ameliyatı olacağım önerir misin
Adana başkent te 3 tüp tedavisi gördüm sorun yaşadım döllenme sıkıntısı oldu. Son tedavi de yumurtan kalitesiz dendi ama cerrahi işlemi olarak sonsuz güvenebilirim orayaMerhaba ben ameliyat olaylarını bilmiyorum. Ben de yumurta rezervi sorunu var . Tup bebek için hastaneyi önermiyorum. Hastane yeni ve bir düzen yok. Ben İstanbula geldim. Ama başkentı de öneriyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?