- 3 Ocak 2020
- 124
- 55
- 13
- 31
- Konu Sahibi SchonerDuft
Hayır malesef düşük yapıyorum ilaçları bıraktımLsylacim nasilsin hersey yolunda mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır malesef düşük yapıyorum ilaçları bıraktımLsylacim nasilsin hersey yolunda mi
Ya gecms olsun kuzumm doktor ne diyo gerekce olarakHayır malesef düşük yapıyorum ilaçları bıraktım
Henüz bilmiyor araştıracaklarYaa ge
Ya gecms olsun kuzumm doktor ne diyo gerekce olarak
Hayirlisi olsun canm kismet degilmis. Bilmedigimden soruyorum dusugun yatip dinlenmeyle alakasi var mi yani hep yatmis miydinHenüz bilmiyor araştıracaklar
Genelde yattım onunla alakası olduğunu sanmıyorum ama siz yinede dikkat edinHayirlisi olsun canm kismet degilmis. Bilmedigimden soruyorum dusugun yatip dinlenmeyle alakasi var mi yani hep yatmis miydin
Bnde bekliyorum regl olmayi hayrlisi ilk tup bbk denemem olacakGenelde yattım onunla alakası olduğunu sanmıyorum ama siz yinede dikkat edin
Canım merhaba üniversite hastanesinde aşılama veya tüp bebekte ücret var mı acabaHayrli olsun canmmm insallah bebisin seninledir
eki kaldınızmı hamilebiz yeni yaptırdık raporlu ilaçlar 1.200 civarı işlem işin 5.650,00 tl verdik işlem raporsuz 7.500,00 civarıymış
Malesef kısmet değilmişeki kaldınızmı hamile
canm üzerinden zaman geçti ama yinede yazmak istedim . bende üni hastanesi gürkan yazıcı hocaya gitmek istiorm . süreç nasıl ilerliyo daha önce ben hiç o hastaneye gitmedim . randovu nasıl alınır onu bile bilmiorm . eşimde sperm sorunu var sayısı baya düşük . nasıl bi yol izlemem gerek . hastaneye direk gidip gürkan hocaya muane için sıra alabilirmiyimGurkan hoca gercekten cok basarili onumuzdeki ay da ben tup bebek yaptiracam.. sizdeki sorun neydi canm bnde polikistik var esimin de hareketli biraz dusuk