Düğün için küçük değil mi ? Sultaşa otelini tavsiye ederim. Eğriçamdaki devletsuişleirnin karşısındakini. Havuz başında harika düğünler oluyor. karşısındaki sitede akrabamız oturuyor zevkle izliyoruz düğünleri
canım organızasyon 150 kısılık olacak en fazla
salon da 200 kişilik gittik gördük küçük değildi , sultaşa da istediğimizgün yoktu,
canım yemeklı mıydı ve kacıncı katta oldu, ve müzik sistemi nasıldı, ya pek olumlu şeyler duymadım , ama maalesef kaporayı da vermiş olduk o yuzden bilgi almak ıstedım, daha ayrıntılı yazarsanız sevınırım
canım organızasyon 150 kısılık olacak en fazla salan da 200 kişilik gittik gördük küçük değildi , sultaşa da istediğimizğün yoktu,
yemeklı mıydı ve kacıncı katta oldu, ve müzik sistemi nasıldı, ya pek olumlu şeyler duymadım , ama maalesef kaporayı da vermiş olduk o yuzden bilgi almak ıstedım, daha ayrıntılı yazarsanız sevınırım
ya katı hatrlamıorum 2 yıl bitti bu sene yemekli değildi balo salonundaydı sanırım müzik güzeldide siz el atın derim yinede herşeyine sorun öğrenin derim..
ya katı hatrlamıorum 2 yıl bitti bu sene yemekli değildi balo salonundaydı sanırım müzik güzeldide siz el atın derim yinede herşeyine sorun öğrenin derim..