Mersin Otelinde Düğün

dyguL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
117
22
98
37
Arkadaşlar mersin otelinde yemeklı yemeksiz düğüne giden yapan var mı, varsa izlenimleri nelerdir???

düğüne gitmedim ama kardeşimin mezuniyet balosu vardı.o yüzden gitmiştik fena değildi..

Düğün için küçük değil mi ? Sultaşa otelini tavsiye ederim. Eğriçamdaki devletsuişleirnin karşısındakini. Havuz başında harika düğünler oluyor. karşısındaki sitede akrabamız oturuyor zevkle izliyoruz düğünleri :62:

benim kuzenim mersin otelinde yaptı çokta güzel oldu kocamandı salon :62::62::62::62::62: ama favorim Sultaşa elbet :D

benim kuzenim mersin otelinde yaptı çokta güzel oldu kocamandı salon :62::62::62::62::62: ama favorim Sultaşa elbet :D

canım organızasyon 150 kısılık olacak en fazla
salon da 200 kişilik gittik gördük küçük değildi , sultaşa da istediğimizgün yoktu,
canım yemeklı mıydı ve kacıncı katta oldu, ve müzik sistemi nasıldı, ya pek olumlu şeyler duymadım , ama maalesef kaporayı da vermiş olduk o yuzden bilgi almak ıstedım, daha ayrıntılı yazarsanız sevınırım

Son düzenleme:
canım organızasyon 150 kısılık olacak en fazla salan da 200 kişilik gittik gördük küçük değildi , sultaşa da istediğimizğün yoktu,
yemeklı mıydı ve kacıncı katta oldu, ve müzik sistemi nasıldı, ya pek olumlu şeyler duymadım , ama maalesef kaporayı da vermiş olduk o yuzden bilgi almak ıstedım, daha ayrıntılı yazarsanız sevınırım:60::60::60:

ya katı hatrlamıorum 2 yıl bitti bu sene yemekli değildi balo salonundaydı sanırım müzik güzeldide siz el atın derim yinede herşeyine sorun öğrenin derim..

ya katı hatrlamıorum 2 yıl bitti bu sene yemekli değildi balo salonundaydı sanırım müzik güzeldide siz el atın derim yinede herşeyine sorun öğrenin derim..

Anladım tatlım benim bakalım ya umarım kötü olmaz:((

Back