Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet otel adı verebilir misiniz? En azından sabah kahvaltı ve aksam yemeği olsın, otelde de hamam, spa falan olursa güzel olur ama nisanlım cok sey beklediğimi düşünüyor =)Silifke taraflari guzel cnm
Bulabilir misiniz benim için. Siz memnun kaldınız mı?Bende bu sene gittim ama adini bilmiyorum canim guzel oteller var
Tşk ederim. Hersey dahil miydi. Genelde kasımda cogu otel sezonu kapatıyormus oralarda.Bulmaya calisirim canim guzeldi
Evet bizim olayın handikapı bu maalesef, tşk ederim yine de.O aylari bilemem canim
Orada Bi evim yok hem de balayını hediye edicekler =)Canim git evine evinde yasa balayini ya napacaksin oteli falan kis ayjnda
Hediye edecek kimse o ayarlasin canim madem o kadar hediye ediyorOrada Bi evim yok hem de balayını hediye edicekler =)
Önemli olan benim ne istediğim sonucta, ben seceyim istiyor o da, bulcam insallah güzel Bi yer =)Hediye edecek kimse o ayarlasin canim madem o kadar hediye ediyor
Kis olunca biraz zorlanirsin canimÖnemli olan benim ne istediğim sonucta, ben seceyim istiyor o da, bulcam insallah güzel Bi yer =)
Evet bende tahmin ediyorum ama yapcak birsey yok o yorgunlukla istanbula dönmek İstemiyoruz. Hem de iyi kötü Bi sekilde mersini de görmek isterim hazır düğün için gitmişken 3 günde vakit varken.Kis olunca biraz zorlanirsin canim
Evet bugun aradım bazılarını öle dediler. Acaba villa falan mı kiralasak öle birseyler de duydum ama nasıl olur bilemedim.Kasim da mersinde ki cogu otel kapali.
Gunluk evler var canim ondan ayarlaEvet bugun aradım bazılarını öle dediler. Acaba villa falan mı kiralasak öle birseyler de duydum ama nasıl olur bilemedim.
Bir düşüneyim ben bu konuyu da otel bulamazsak.Gunluk evler var canim ondan ayarla
Evde kalirsin yemegi disarida yersin guzelce aksam gelirsinBir düşüneyim ben bu konuyu da otel bulamazsak.