- 9 Nisan 2022
- 68
- 29
- 3
- Konu Sahibi askcicegim
-
Eşimin ailesinin evet ama her kizının evi de var arabasi da var benim esim tek erkek evlat iki katli ev de bizim olmus oluyor bize kalıcak yani ama gittgimiz takdirde ev de yokmus bize kizlarinin ustune vercekmis herseyini kizinin oturmasinda da bi sakınca yok bana gore bizim inadimiza yaptiklari icin zorumuza gidiyor sonucta benim esim ilgileniyor bu zamana kadar calismis para vermis hâlâ daha vermeye devam ediyor
Tabiki merkeze kirayaKızlar merhaba birsey danısmak istiyorum 6 yıllık evliyim istanbulda dogdum buyudum ve köye evlendim kendi evimiz ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tane görümcem var evliler ama haftanin 4 gunu annelerindeler evlendigimden bu yana sürüyle sıkıntı yasadik kavgalar tartismalar esimin isi merkezde arabamiz var gidip geliyor ama köyde yasayanlar bilir ki hayat cok zor hele de sehirde dogup buyuduysen o yuzden kiraya cikalim diyoruz esimin calistigi yere ama insanlar ev varken kiraya mi gidilir diyolar sizce ne yapmaliyim köyde kendi evimde odun kömür kaynana gorumcelerle mi ugrasayim yoksa merkeze kiraya mi cikayim
Ev zaten sizin degilmis. Hic umrumda olmaz ev yuzu gostermicekmisBende oyle dusunuyorum ama iste bir de şöyle bisey var ben gittgim anda kucuk gorumcem tasincakmis asagiya kayinvalidem de benim evime cikcakmis bir daha da ev yüzü yer yuzü gostermicekmis bize tehdit ve santaj da cabasi
Ben merkezde kiraya giderdim, azıcık aşım kaygısız başım...Kızlar merhaba birsey danısmak istiyorum 6 yıllık evliyim istanbulda dogdum buyudum ve köye evlendim kendi evimiz ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tane görümcem var evliler ama haftanin 4 gunu annelerindeler evlendigimden bu yana sürüyle sıkıntı yasadik kavgalar tartismalar esimin isi merkezde arabamiz var gidip geliyor ama köyde yasayanlar bilir ki hayat cok zor hele de sehirde dogup buyuduysen o yuzden kiraya cikalim diyoruz esimin calistigi yere ama insanlar ev varken kiraya mi gidilir diyolar sizce ne yapmaliyim köyde kendi evimde odun kömür kaynana gorumcelerle mi ugrasayim yoksa merkeze kiraya mi cikayim
Alsınlar evlerini totolarina soksunlar.Bende oyle dusunuyorum ama iste bir de şöyle bisey var ben gittgim anda kucuk gorumcem tasincakmis asagiya kayinvalidem de benim evime cikcakmis bir daha da ev yüzü yer yuzü gostermicekmis bize tehdit ve santaj da cabasi
Kiraya çikın tabi ki .Kızlar merhaba birsey danısmak istiyorum 6 yıllık evliyim istanbulda dogdum buyudum ve köye evlendim kendi evimiz ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tane görümcem var evliler ama haftanin 4 gunu annelerindeler evlendigimden bu yana sürüyle sıkıntı yasadik kavgalar tartismalar esimin isi merkezde arabamiz var gidip geliyor ama köyde yasayanlar bilir ki hayat cok zor hele de sehirde dogup buyuduysen o yuzden kiraya cikalim diyoruz esimin calistigi yere ama insanlar ev varken kiraya mi gidilir diyolar sizce ne yapmaliyim köyde kendi evimde odun kömür kaynana gorumcelerle mi ugrasayim yoksa merkeze kiraya mi cikayim
Maddi anlamda sizi zorlamayacaksa kira en iyisi benceKızlar merhaba birsey danısmak istiyorum 6 yıllık evliyim istanbulda dogdum buyudum ve köye evlendim kendi evimiz ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tane görümcem var evliler ama haftanin 4 gunu annelerindeler evlendigimden bu yana sürüyle sıkıntı yasadik kavgalar tartismalar esimin isi merkezde arabamiz var gidip geliyor ama köyde yasayanlar bilir ki hayat cok zor hele de sehirde dogup buyuduysen o yuzden kiraya cikalim diyoruz esimin calistigi yere ama insanlar ev varken kiraya mi gidilir diyolar sizce ne yapmaliyim köyde kendi evimde odun kömür kaynana gorumcelerle mi ugrasayim yoksa merkeze kiraya mi cikayim
Bende oyle dusunuyorum ama iste bir de şöyle bisey var ben gittgim anda kucuk gorumcem tasincakmis asagiya kayinvalidem de benim evime cikcakmis bir daha da ev yüzü yer yuzü gostermicekmis bize tehdit ve santaj da cabasi
Eşlerinin ailelerinden kalma kendi imkanlariyla da alinmis ama onlara da fındik tarlasi verecek kayinvalidem onlara para bize ev kizlar da kabul ediyor zaten su an herseyiKizlarin evini arabasini aile mi aldi, kendileri mi aldi yoksa evliler mi?
Benim kardeşim yok ama kizlarin yerinde olsam var olan evimi ailem vermediyse ve kendim aldiysam erkek kardeşime ve eşine hazir iki katli ev birakmazdim aileden asla.Ama ev köyde oldugundan ederi de fazla bir şey değilse umursamayabilirler belki bilemedim. Ben nolurda olsun ev ustundeki hakkimi vermezdim
Size birakacagiz dediler mi ki.
Köyde yaşanır. Kömür odunla da ugrasilir maddi sıkıntı cekmemek icin. Ama kayınvalideyle oturulmaz. Yuva yıkılır, ev bozulur. Ki bu her seyden onemlidir. Gerekirse kuru ekmek yiyin kayinvalideyle oturmayin tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?