• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merkezde kirada oturmak mı köyde kendi evinde oturmak mı

askcicegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
68
29
3
Kızlar merhaba birsey danısmak istiyorum 6 yıllık evliyim istanbulda dogdum buyudum ve köye evlendim kendi evimiz ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tane görümcem var evliler ama haftanin 4 gunu annelerindeler evlendigimden bu yana sürüyle sıkıntı yasadik kavgalar tartismalar esimin isi merkezde arabamiz var gidip geliyor ama köyde yasayanlar bilir ki hayat cok zor hele de sehirde dogup buyuduysen o yuzden kiraya cikalim diyoruz esimin calistigi yere ama insanlar ev varken kiraya mi gidilir diyolar sizce ne yapmaliyim köyde kendi evimde odun kömür kaynana gorumcelerle mi ugrasayim yoksa merkeze kiraya mi cikayim

Zaten tek istedigim özgür olmak göze batmamak burda hergün ne yemek yaptığıma kadar araştırıliyo gelen misafirime gittigim gidecegim her yere karisiliyor merak konusu oluyor usandım artık
Çok zor oluyor,bilirim.Ne kadar iyi olursa olsun ev ev üstüne olmuyor.Eşinizi sürekli motive edin bu konuda,yapabiliriz diye.

Köyde bir hafta bile kalmaya gitmiyorum esimin zoruyla bile. Alışmışım ben şehir hayatına bir köy geçmişim de yok. Sizin varsa belki....

Köyde bir hafta bile kalmaya gitmiyorum esimin zoruyla bile. Alışmışım ben şehir hayatına bir köy geçmişim de yok. Sizin varsa belki....
Ben annemin köyüne gelin geldim biz zaten buraya yaz tatillerinde geliyorduk anneanneme ama gezmek yemek icmek gibi degilmis evlenip sürekli durmak alısmak cok zor tanidik bi köy bile olsa

Tabii ki merkezde kiraya çıkmak.

Bu hayatı eşinizin arkadaşları yaşamıyor.

Ne kadar zor oldugunu siz biliyorsunuz.

Siz evin kira bedelini değil huzurunuzun bedelini ödeyeceksiniz, öyle düşünün.
Cok dogru vallahi ne yasadigimi bi ben biliyorum salak muamelesi yapanlardan da nefret ediyorum

Kızlar merhaba birsey danısmak istiyorum 6 yıllık evliyim istanbulda dogdum buyudum ve köye evlendim kendi evimiz ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz
Dedin ve objektifligimi yitirdim..
Kv iyidir,kotudur..
Sakindir,kindardir..Onlar ayri..Onlar konusulur..
Surekli kocamin annesiyle altli ustlu oturmak rahatsiz eder beni.Bazilari cat kapi gelir ki o hic cekilecek dert degil..
Sonrasinda kendi evinize yabancilasirsiniz..Ozeliniz kalmaz.
Drumunuz varsa cikin..Birikim lazim diyorsaniz kalin derim.

Dedin ve objektifligimi yitirdim..
Kv iyidir,kotudur..
Sakindir,kindardir..Onlar ayri..Onlar konusulur..
Surekli kocamin annesiyle altli ustlu oturmak rahatsiz eder beni.Bazilari cat kapi gelir ki o hic cekilecek dert degil..
Sonrasinda kendi evinize yabancilasirsiniz..Ozeliniz kalmaz.
Drumunuz varsa cikin..Birikim lazim diyorsaniz kalin derim.
Özelimiz yok ki zaten sayelerinde ben cat kapi gelmeyin haber verin dedigimde insan istemiyor oldum adim cikti herkes kendi hayatinin getirdiklerini yasiyor bense kendi kendimi yiyorum ev almak cok isterim ama bu zamanda imkansiz gibi birsey

Huzur ve özgürlük için kesinlikle kiraya çıkın sizde çalışın çok zorlanmazsınız insanlar ülke değiştirip yeni bi hayat kuruyor ülke içinde her türlü geçinirsiniz

Eşimin ailesinin evet ama her kizının evi de var arabasi da var benim esim tek erkek evlat iki katli ev de bizim olmus oluyor bize kalıcak yani ama gittgimiz takdirde ev de yokmus bize kizlarinin ustune vercekmis herseyini kizinin oturmasinda da bi sakınca yok bana gore bizim inadimiza yaptiklari icin zorumuza gidiyor sonucta benim esim ilgileniyor bu zamana kadar calismis para vermis hâlâ daha vermeye devam ediyor
Kızların evı kendı kocaları almadı mı

6 senede kira vermeden kenara bisey koymadiysaniz oranın size faydası olmamış demektir.
kiraya çıkmak daha mantıklı şu durumda. kalıp ne yapacaksınız?

6 senede kira vermeden kenara bisey koymadiysaniz oranın size faydası olmamış demektir.
kiraya çıkmak daha mantıklı şu durumda. kalıp ne yapacaksınız?
Şöyle kenara koyamadık arabamız yoktu araba alabildik 96 model ama olsun ayagimizi yerden kesiyor esime kuafor salonu actık cocugumuz oldu derken zaten ilk iki sene kayinvalidemle oturdum esim ona verdi kazandigini sonuc olarak surda 2019 da actik salonu araya pandemi girdi zaten dukkanlar kapali kaldi toparlanamadik bi su anda birazcik rahatiz

Back