- 28 Mart 2025
- 95
- 20
- 3
- 20
- Konu Sahibi kivircik2005
-
Ben çalışmıyorum öğrenci de değilim. Babamın sigortası bana işlemez mi yaniEğer öğrenciyseniz yararlanırsınız. Çalışıyorsanız kendi sigortanız vardır zaten. Çalışmıyor ve öğrenci değilseniz sigortasız sayılırsınız.
Hayır malesef olmazBen çalışmıyorum öğrenci de değilim. Babamın sigortası bana işlemez mi yani
Peki muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz veya da nereye vereceğim ücretiniHayır malesef olmaz
Hastane içinde vezne oluyor. Yanlışım olmasın ama bu sene başında 300 lira olduğunu duymuştum vezneden. Belki doktorun kıdeminr göre falan değişiyordur. Yalnız bilginiz olsun sigortasız bi tanıdığımızdan acilde bile ödeme istemişlerPeki muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz veya da nereye vereceğim ücretini
Ya sigorta sorgulama yazdım adım soyadim gelir testine tabi olanlar diyor . Sonra sigorta borcumu gösteriyor 2 bin lira olmuşE devletinden sigorta durumuna baksana bi, 2008 öncesi doğan ve 2008 öncesi çalışmaya başlayan ebeveyni olanlar 25 yaşa kadar yararlanıyordu sanki. Sonradan değişti mi bilmiyorum
Babamla grip olduğum için acile gitti. Muayene oldum hastane para almadı benden.130 lira ilaç ödemesi yaptık. Babama dedim niye para vermedik onu eczane alır hastane almaz diyorHastane içinde vezne oluyor. Yanlışım olmasın ama bu sene başında 300 lira olduğunu duymuştum vezneden. Belki doktorun kıdeminr göre falan değişiyordur. Yalnız bilginiz olsun sigortasız bi tanıdığımızdan acilde bile ödeme istemişler
Babam çiftçi. Yarın e devletine bakayım bende gözükmüyorE devletten baksın baban görür görünmüyorsan sgkya dilekçe versin baban çalışıyor mu? Ablamın başına geldi 27ydi işten ayrıldı o babamdan yararlanırım sanmış eczanede borç var demişlerdi. Gidip sgkya dilekçe verdiler borç silindi babadan yararlanmaya başladı. Baban bakmaya zorunlu olduğu kişilerde görebilir bunu
Çiftçi de sigortasını ödemiyor mu emekli vs yok mu?Babam çiftçi. Yarın e devletine bakayım bende gözükmüyor
Çiftçi de sigortasını ödemiyor mu emekli vs yok mu?
Yaşı önemli değil önemli olan sigortası çiftçiler de yaptırıyor sigorta. Arayıp sorabilirsin. Reşit olduktan sonra hiç doktora gitmedin mi direkt eczanede borcun var derlerEmekli değil. 50 yaşında.
Aslında babam sigortasını bu sene ödedi 200 bin lira gibi birsey . Yani bu zaman kadar sigortası yoktu onun da . O yüzden bende onun üstünden muayene olmadığım için bilmiyorumYaşı önemli değil önemli olan sigortası çiftçiler de yaptırıyor sigorta. Arayıp sorabilirsin. Reşit olduktan sonra hiç doktora gitmedin mi direkt eczanede borcun var derler
Babanı al sgkya git babanın e devletinde bakmaya yükümlü olduğu aile bireyleri yazar orda ismin yoksa gidip dilekçe vereceksinizAslında babam sigortasını bu sene ödedi 200 bin lira gibi birsey . Yani bu zaman kadar sigortası yoktu onun da . O yüzden bende onun üstünden muayene olmadığım için bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?