Merhana . Doktora gidecegim endiseliyim .

Bulunduğunuz ilçenin SGK kuruma gidin durumu anlatın.kiz çocukları evlenene yada SGK li olana kadar babalarından faydalanabiliyor.Kizim 18 olduğunda SGK dan düşmüştü yani faydalanamiyordu tesadüfen öğrenmiştim henuz üni.kaydi da yapılmamıştı.sgk kurumuna gidip bir dilekçeyle durumu duzelttik

Babamla grip olduğum için acile gitti. Muayene oldum hastane para almadı benden.130 lira ilaç ödemesi yaptık. Babama dedim niye para vermedik onu eczane alır hastane almaz diyor
Yok babanızınki başka bu başka. Tanıdıkta eşimle gitmişti bizde şaşırmıştık ama siz yarın hazırlıklı gidin. Hatta test falan istenecek bi bölümde ona göre yanınızda götürün. Ben bağkurluyum ödeme yapılmıyor şu an aktif değil. Normalde ödeme yokken 7 lira ödeme yapıyordum bu yıl başında bi randevum vardı. Meğer sistem değişmiş 300 lira ödeme aldılar. O zaman söylendi bana da sgklılarımda ödemesi yoksa 300 TL ödediği. Ayrıca 3 bölge röntgene 75, beta hcg testine 140 lira almışlardı. O yüzden hazırlıklı gidin

Yok babanızınki başka bu başka. Tanıdıkta eşimle gitmişti bizde şaşırmıştık ama siz yarın hazırlıklı gidin. Hatta test falan istenecek bi bölümde ona göre yanınızda götürün. Ben bağkurluyum ödeme yapılmıyor şu an aktif değil. Normalde ödeme yokken 7 lira ödeme yapıyordum bu yıl başında bi randevum vardı. Meğer sistem değişmiş 300 lira ödeme aldılar. O zaman söylendi bana da sgklılarımda ödemesi yoksa 300 TL ödediği. Ayrıca 3 bölge röntgene 75, beta hcg testine 140 lira almışlardı. O yüzden hazırlıklı gidin
Psikiyatri bölümüne gidecektim

Yalnız mı gidiyorsunuz? Çok erken saatte değilse hastaneye gitmeden belki SGKnın sizin ilçenizdeki şubesine uğrayıp arkadaşların bahsettiği dilekçeyi verebilirsiniz. Hem ödeme de yapmazsınız bu sayede
Yalnızım. Sabah 8 de yola çıkacağım randevu 9 da vaktim kalmayacak yani . Ama yarın gitmeyeceğim pzt günü gideceğim otobüsle. Yarın babama sorarım olmadı e devletini kontrol eder . 💌💌💌💌🎀🎀🎀🎀 gerçi bugün pazar yarın oluyor doğru 😄😄😄😄

Yalnızım. Sabah 8 de yola çıkacağım randevu 9 da vaktim kalmayacak yani . Ama yarın gitmeyeceğim pzt günü gideceğim otobüsle. Yarın babama sorarım olmadı e devletini kontrol eder . 💌💌💌💌🎀🎀🎀🎀 gerçi bugün pazar yarın oluyor doğru 😄😄😄😄
Evet bence de bi kontrol edin ordan en sağlıklısı olur. Ama en azından bu muayene için ücret ödemeniz gerek gibi görünüyor. Geçmiş olsun 😊

Back
X