- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.401
- Konu Sahibi legendary1
Erkek arkadaşımla beş senelik ilişkimiz var. cinsel birleşme yaşamıyoruz. Öpüşme var bi ben şunu merak ediyorum sevgilim ile öpüşürken gözlerini hiç kapatmıyor bu nedendir ?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gözüm açık hiç öpüşemem illaki kapanıyor herkesi öyle sanıyorum galiba açık kalması tuhaf geliyoGörmek istiyordur.
Dalgacı tayfa geldi :) sizde sensör mü takılı ordan mı biliyorsunuzSensörü bozulmuştur
O bize filmlerden öğretilen bence.Ben gözüm açık hiç öpüşemem illaki kapanıyor herkesi öyle sanıyorum galiba açık kalması tuhaf geliyo
Bazı insanlar gözleri açık öpüşür. Ama ben birine sordum neden, görmek mi istiyorsun diye yok görmüyorum dedi. Gözler açık olsa da algı kapanıyor anladığım kadarıylaErkek arkadaşımla beş senelik ilişkimiz var. Tam manasıyla cinsel birleşme yaşamıyoruz. Öpüşme var bi ben şunu merak ediyorum sevgilim ile öpüşürken gözlerini hiç kapatmıyor bu nedendir ?
İşte bu üzdü :/Gözleri açık öpüşen erkekler için çok çapkın olur diyolla. Ben de kapatırım ya, koyun gibi bakamam öyle dikkatim dağılıyor
Şaşı bir çift göz görmek bana da komik geliyorlovim.Gözleri açık öpüşen erkekler için çok çapkın olur diyolla. Ben de kapatırım ya, koyun gibi bakamam öyle dikkatim dağılıyor
Ay bide adam üstümdeyse gözlerini belerte belerte kurbanlık koyun gibi bakarak öpüyorsa bütün libidom içime kaçıyor beni french kiss bile kurtarabilemes o dakikadan sonraŞaşı bir çift göz görmek bana da komik geliyorlovim.
Genelleme yaptımİşte bu üzdü :/
Hayali bile itici geldi şu an görmekten çok hissetmek lazım sanırım.Ay bide adam üstümdeyse gözlerini belerte belerte kurbanlık koyun gibi bakarak öpüyorsa bütün libidom içime kaçıyor beni french kiss bile kurtarabilemes o dakikadan sonra
Dokunsal olan seyler daha akılda kalıcı oluyor bende de.Hayali bile itici geldi şu an görmekten çok hissetmek lazım sanırım.
Evet benim otomatik olarak kapanıyor arada aslında yüzü nasıl karşı taraf zevk alıyor mu diye açıyorum galiba sonra bi bakıyorum Oda açık sonra hep dikkat ettim hiç kapamıyor bi tuhaf geldiOnun gozunun acik oldugunu gormek icin sizin de gozunuzun acik olmasi gerekiyor
Dusundum de ben de kapatiyorum otomatik. Anlik aciyorum sanirim. Ay bir dahakine acik tutmayi deneyeyim de umarim adamdan sogumam bu neymis boyle diye.
Bence cok takmayın ya. Sonucta refleks bu, adamda yok demek ki.