Beta hcg negatifse pek mümkün değil. Geç döllenme olduysa bilememNişanlıyım cinsel hayatımız var sevgiliyken prezervatifle korunuyorduk ama hep stresli geçiyordu sonra doktor kontrolünde yasmine başladım hem korusun hem adetimi düzenlesin diye yasmin 2.kutudayım yedi günlük araya girdim şuan kasıklarımda ağrım var göğüslerim şiş alt karınım zaten hafif şiş bugün nolur nolmaz diye beta hcg verdim negatifti gebelik olmaz dimi yasmin artı prezervatifle korunurken
Bende öyle düşünüyorum çok fazla takıyor onun gibi sürekli konu açıyor.Ben hala Ayşenur olduğunu düşünüyorum bu kadar takıntılı başka bir birey olamaz.
Değilsin hamile.
Biraz rahat ol, korkuyorsun normal ama önlem alıyorsun. Boşuna beta baktırma akışına bırak. Psikolojik olarak belirti yaşıyorsun.Nişanlıyım cinsel hayatımız var sevgiliyken prezervatifle korunuyorduk ama hep stresli geçiyordu sonra doktor kontrolünde yasmine başladım hem korusun hem adetimi düzenlesin diye yasmin 2.kutudayım yedi günlük araya girdim şuan kasıklarımda ağrım var göğüslerim şiş alt karınım zaten hafif şiş bugün nolur nolmaz diye beta hcg verdim negatifti gebelik olmaz dimi yasmin artı prezervatifle korunurken
Tabiki hamile falan değilsin. kendine bunu yapma.Nişanlıyım cinsel hayatımız var sevgiliyken prezervatifle korunuyorduk ama hep stresli geçiyordu sonra doktor kontrolünde yasmine başladım hem korusun hem adetimi düzenlesin diye yasmin 2.kutudayım yedi günlük araya girdim şuan kasıklarımda ağrım var göğüslerim şiş alt karınım zaten hafif şiş bugün nolur nolmaz diye beta hcg verdim negatifti gebelik olmaz dimi yasmin artı prezervatifle korunurken
Zaten nisanliymissin canim hamileysende sorun olmaz nolacak minnos bir bebisiniz olur hali hazirda ....rabbimin hediyesi dersiniz evli mutlu cocuklu olursunuz ohhh misNişanlıyım cinsel hayatımız var sevgiliyken prezervatifle korunuyorduk ama hep stresli geçiyordu sonra doktor kontrolünde yasmine başladım hem korusun hem adetimi düzenlesin diye yasmin 2.kutudayım yedi günlük araya girdim şuan kasıklarımda ağrım var göğüslerim şiş alt karınım zaten hafif şiş bugün nolur nolmaz diye beta hcg verdim negatifti gebelik olmaz dimi yasmin artı prezervatifle korunurken
Evlendikten sonra bir süre daha istemiyoruz be abla borç harc falan Rabbim isteyenlere nasip etsinSürekli bu kadar stres yapacaksanız cinsellik yaşamak için evliliği beklemek sizin için daha doğru olabilir.
Ablam çok zor Rabbim isteyenlere versin evlendikten sonra da bir süre düşünmüyoruzZaten nisanliymissin canim hamileysende sorun olmaz nolacak minnos bir bebisiniz olur hali hazirda ....rabbimin hediyesi dersiniz evli mutlu cocuklu olursunuz ohhh mis
Yaaa prezervatifle korunurken hamile kalan var mı kiNişanlıyım cinsel hayatımız var sevgiliyken prezervatifle korunuyorduk ama hep stresli geçiyordu sonra doktor kontrolünde yasmine başladım hem korusun hem adetimi düzenlesin diye yasmin 2.kutudayım yedi günlük araya girdim şuan kasıklarımda ağrım var göğüslerim şiş alt karınım zaten hafif şiş bugün nolur nolmaz diye beta hcg verdim negatifti gebelik olmaz dimi yasmin artı prezervatifle korunurken
Valla bu sefer ben değilim benim kesinleşti zaten hamile olmadığımBen hala Ayşenur olduğunu düşünüyorum bu kadar takıntılı başka bir birey olamaz.
Değilsin hamile.
Kondomun koruyuculuğu 75 olsa hapın koruyuculuğu düzgün kullandıysanız saati saatine 99 olsa bence kesin hamile değilsiniz korkmayın hcg de negatif çıkmış imkansız yani benim gibi stres yapmışsınız siz deNişanlıyım cinsel hayatımız var sevgiliyken prezervatifle korunuyorduk ama hep stresli geçiyordu sonra doktor kontrolünde yasmine başladım hem korusun hem adetimi düzenlesin diye yasmin 2.kutudayım yedi günlük araya girdim şuan kasıklarımda ağrım var göğüslerim şiş alt karınım zaten hafif şiş bugün nolur nolmaz diye beta hcg verdim negatifti gebelik olmaz dimi yasmin artı prezervatifle korunurken
Doktora git, belki de vücudun dkh ye reaksiyon veriyor.Nişanlıyım cinsel hayatımız var sevgiliyken prezervatifle korunuyorduk ama hep stresli geçiyordu sonra doktor kontrolünde yasmine başladım hem korusun hem adetimi düzenlesin diye yasmin 2.kutudayım yedi günlük araya girdim şuan kasıklarımda ağrım var göğüslerim şiş alt karınım zaten hafif şiş bugün nolur nolmaz diye beta hcg verdim negatifti gebelik olmaz dimi yasmin artı prezervatifle korunurken
Prezervatif de düzgün kullanıldığında 99. Bim prezervatifi değilse o da yeterli yani.Kondomun koruyuculuğu 75 olsa hapın koruyuculuğu düzgün kullandıysanız saati saatine 99 olsa bence kesin hamile değilsiniz korkmayın hcg de negatif çıkmış imkansız yani benim gibi stres yapmışsınız siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?