- 30 Ocak 2020
- 57
- 17
- 18
- Konu Sahibi Turanlardanbiri
-
4 gün az olunca ben zaten negatif çıkar falan diye çok önemsemedim sonra şok geçirdim hastaneye gidiyorum test vereceğim içim hiç rahat etmedi :)Muhtemelen geç döllenme canm kanda da baktr
Ay hadi inşallah ama olursa tekrar kimyasal olur diye çok korkuyorumGebesin muhtemelen canım.
Hadi güzel haberlerle gel bakalım4 gün az olunca ben zaten negatif çıkar falan diye çok önemsemedim sonra şok geçirdim hastaneye gidiyorum test vereceğim içim hiç rahat etmedi :)
Gidiyorum teste şu an canımTest bozuk değilse eğer silik de.olsa pozitif kabul ediliyor (forumda öğrendim)ben olsam kan.verirdim.
Aman.dikkatli olun sonucu.da yazın bize.:)Gidiyorum teste şu an canım
Haber vereceğimAman.dikkatli olun sonucu.da yazın bize.:)
Teste göre gebesiniz kanda teyit ettirinHaziran ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay adet günümden 4 gün önce kan testi verdim. Beta <1.20 ya negatifti. Bugün tam adet günüm gelmedi ve erken gebelik testi yaptım. İlk beş dakika da bu çıktı. Kan testi vermeye gitsem mi diyorum birazdan. Sizce sonuç ne olur. 4 günde değişmiş olabilir mi? Eki Görüntüle 2679569
Bence de var hadi hayırlısı canım sonucu yazHaziran ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay adet günümden 4 gün önce kan testi verdim. Beta <1.20 ya negatifti. Bugün tam adet günüm gelmedi ve erken gebelik testi yaptım. İlk beş dakika da bu çıktı. Kan testi vermeye gitsem mi diyorum birazdan. Sizce sonuç ne olur. 4 günde değişmiş olabilir mi? Eki Görüntüle 2679569
Hastaneler hasta kabul etmiyor gebelik testi için bu Corona günlerinde hastaneye gitmek korkutmuyormu siziGidiyorum teste şu an canım
Korkmayın ,kötü şeyler düsünmeyin.Iyi bi doktora gider öykünüzü anlatırsınız.O.sizi yönlendirir.Hayirlisi olsun:)aklınıza kötü şeyler getirmeyin.Kızlllllaaaaaar bakın bir sonucum çıktı ve ben yine erkenden farkettiiiiim ya tekrar kimyasal olursa
Sonucu paylaştım yorumda canımHadi güzel haberlerle gel bakalım
Paylaştım canımBence de var hadi hayırlısı canım sonucu yaz
Paylaştım canımYaz mutlaka merak ederiz ☺☺Allah hakkında hayırlısını versin canım
Hamilesin canım tebrik ederimSonucu paylaştım yorumda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?