• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merhabalar testime bakabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 ay önce kimyasal olduğu için çok korkuyorum çok istiyorum çok sevindim ama şok içinde gibiyim 😳
😳 şimdi sakin ol. 😳 bebeğine konsantre ol .. beta testini tekrarla artışı takip.. bir kere kmyasal oldu diye birdaha olacak değil ya canım. Strsten uzak dur..😍

😳 şimdi sakin ol. 😳 bebeğine konsantre ol .. beta testini tekrarla artışı takip.. bir kere kmyasal oldu diye birdaha olacak değil ya canım. Strsten uzak dur..😍
Öyle yani kuzucum tabii ki aynı olacak değil ama biliyorsun insan bir kere yaşayınca daha çok korkuyor 😔 yarın git dedi acilde ki doktor ama perşembe gideyim diyorum yine canım durmadı erkenden öğrendim önce de beta 16ydı öğrendiğim de 😊

Öyle yani kuzucum tabii ki aynı olacak değil ama biliyorsun insan bir kere yaşayınca daha çok korkuyor 😔 yarın git dedi acilde ki doktor ama perşembe gideyim diyorum yine canım durmadı erkenden öğrendim önce de beta 16ydı öğrendiğim de 😊
Zannetmiyorum kmyasal olduğunu içimden bir ses sağlıklı gebelik diyor .. ama istersen adetini bekle. Ben adetim geçti 3. Gün tebt yaptm . 1 hafta sonra doktora gittim o sırada akrabamızın düğün işleri vardı biz de yanında sadıçtık gidemedim hastaneye hemen. Ama iyi oldu beklememin sonucunda gidişimde kalp atışlarını duymuştum.. Rabbim sana daa ve tüm isteyenlere de o sesi duymayı nasip etsin 🤲😍

Zannetmiyorum kmyasal olduğunu içimden bir ses sağlıklı gebelik diyor .. ama istersen adetini bekle. Ben adetim geçti 3. Gün tebt yaptm . 1 hafta sonra doktora gittim o sırada akrabamızın düğün işleri vardı biz de yanında sadıçtık gidemedim hastaneye hemen. Ama iyi oldu beklememin sonucunda gidişimde kalp atışlarını duymuştum.. Rabbim sana daa ve tüm isteyenlere de o sesi duymayı nasip etsin 🤲😍
Benim içimden de öyle diyor ama bastırıyorum galiba 🙏😊 İnşallah iyi olur inşallah o kadar istiyorum ki bebeğim olsun. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sence ne zaman gideyim doktora 😊

Ben ikinci gebeliğimi çok geç öğrendim geç döllenmeydi. Tabi adetim geçtiği için sürekli kan veriyodum en son adetim on on dört gün arası gecikti betam 7 çıktı doktor gebe değilsin yada kimyasal dedi sonra. Diğer verdiğim negatif çıkan bir iki çıkan sonuçlarımla karşılaştırıp aslında baya güzel artmış dedi. Sende o verdiğin negatif değerden hesapla bakalım günlük ne kadar artmış.bence gebesin kimyasal değil hayırlı olsun ☺️

Ben ikinci gebeliğimi çok geç öğrendim geç döllenmeydi. Tabi adetim geçtiği için sürekli kan veriyodum en son adetim on on dört gün arası gecikti betam 7 çıktı doktor gebe değilsin yada kimyasal dedi sonra. Diğer verdiğim negatif çıkan bir iki çıkan sonuçlarımla karşılaştırıp aslında baya güzel artmış dedi. Sende o verdiğin negatif değerden hesapla bakalım günlük ne kadar artmış.bence gebesin kimyasal değil hayırlı olsun ☺
Ay inşallah o kadar güzel konuştun ki sarılmak geldi içimden nasıl negatiften nasıl artmış anlayamadım onu 😊 benim 19u gece saat 11 1.20 çıktı. Bugün gece saat 11 30 çıktı 😊

Hayırlı olsun, sağlıkla devamı gelsin. Kimyasal vs gibi hemen kötü düşünme bence ☺️ Döllenmesi itibariyle erken farketmiş gibi olmuşsun. Benimde öğrendiğimde idrar testinde benden başkası göremiyordu kan verdim sonucum 10,6 çıkmıştı, doğum yapalı 1 ay oldu😌

Benim içimden de öyle diyor ama bastırıyorum galiba 🙏😊 İnşallah iyi olur inşallah o kadar istiyorum ki bebeğim olsun. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sence ne zaman gideyim doktora 😊
Bence beta takibini yaptr binin üzerine çıkınca git canım. Arkadaşım öyle yapmştı. Betası senin gibi çkmıştı .. sağlık ocağında takibi yaptırtım 1000 üzerinde de doktora gitmişti. 1000 keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışını aldılar

Hayırlı olsun, sağlıkla devamı gelsin. Kimyasal vs gibi hemen kötü düşünme bence ☺ Döllenmesi itibariyle erken farketmiş gibi olmuşsun. Benimde öğrendiğimde idrar testinde benden başkası göremiyordu kan verdim sonucum 10,6 çıkmıştı, doğum yapalı 1 ay oldu😌
Ay nasıl dayansın kuzum kalp atışına çok zor geçiyor süre 😊

Haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay adet günümden 4 gün önce kan testi verdim. Beta <1.20 ya negatifti. Bugün tam adet günüm gelmedi ve erken gebelik testi yaptım. İlk beş dakika da bu çıktı. Kan testi vermeye gitsem mi diyorum birazdan. Sizce sonuç ne olur. 4 günde değişmiş olabilir mi? Eki Görüntüle 2679569
Hayirli olsun hamilesiniz 🙏

Back