- 30 Ocak 2020
- 57
- 17
- 18
- Konu Sahibi Turanlardanbiri
-
Perşembe günü gideyim diyorum yarın gitsem de herhangi bir şey olmayacakKorkmayın ,kötü şeyler düsünmeyin.Iyi bi doktora gider öykünüzü anlatırsınız.O.sizi yönlendirir.Hayirlisi olsun:)aklınıza kötü şeyler getirmeyin.
2 ay önce kimyasal olduğu için çok korkuyorum çok istiyorum çok sevindim ama şok içinde gibiyimHamilesin canım tebrik ederimdaha çok yeni minicik maşaALLAH Sağlıkla gelişsin büyüsün ve doğsun inşaALLAH
2 ay önce kimyasal olduğu için çok korkuyorum çok istiyorum çok sevindim ama şok içinde gibiyim
Öyle yani kuzucum tabii ki aynı olacak değil ama biliyorsun insan bir kere yaşayınca daha çok korkuyorşimdi sakin ol. bebeğine konsantre ol .. beta testini tekrarla artışı takip.. bir kere kmyasal oldu diye birdaha olacak değil ya canım. Strsten uzak dur..
Zannetmiyorum kmyasal olduğunu içimden bir ses sağlıklı gebelik diyor .. ama istersen adetini bekle. Ben adetim geçti 3. Gün tebt yaptm . 1 hafta sonra doktora gittim o sırada akrabamızın düğün işleri vardı biz de yanında sadıçtık gidemedim hastaneye hemen. Ama iyi oldu beklememin sonucunda gidişimde kalp atışlarını duymuştum.. Rabbim sana daa ve tüm isteyenlere de o sesi duymayı nasip etsinÖyle yani kuzucum tabii ki aynı olacak değil ama biliyorsun insan bir kere yaşayınca daha çok korkuyoryarın git dedi acilde ki doktor ama perşembe gideyim diyorum yine canım durmadı erkenden öğrendim önce de beta 16ydı öğrendiğim de
Benim içimden de öyle diyor ama bastırıyorum galibaZannetmiyorum kmyasal olduğunu içimden bir ses sağlıklı gebelik diyor .. ama istersen adetini bekle. Ben adetim geçti 3. Gün tebt yaptm . 1 hafta sonra doktora gittim o sırada akrabamızın düğün işleri vardı biz de yanında sadıçtık gidemedim hastaneye hemen. Ama iyi oldu beklememin sonucunda gidişimde kalp atışlarını duymuştum.. Rabbim sana daa ve tüm isteyenlere de o sesi duymayı nasip etsin
Ay inşallah o kadar güzel konuştun ki sarılmak geldi içimden nasıl negatiften nasıl artmış anlayamadım onuBen ikinci gebeliğimi çok geç öğrendim geç döllenmeydi. Tabi adetim geçtiği için sürekli kan veriyodum en son adetim on on dört gün arası gecikti betam 7 çıktı doktor gebe değilsin yada kimyasal dedi sonra. Diğer verdiğim negatif çıkan bir iki çıkan sonuçlarımla karşılaştırıp aslında baya güzel artmış dedi. Sende o verdiğin negatif değerden hesapla bakalım günlük ne kadar artmış.bence gebesin kimyasal değil hayırlı olsun ☺
Ay inşallah o kadar güzel konuştun ki sarılmak geldi içimden nasıl negatiften nasıl artmış anlayamadım onubenim 19u gece saat 11 1.20 çıktı. Bugün gece saat 11 30 çıktı
Ay hadi çok heveslendimÇok güzel yükselmiş değerin hiç kimyasal diye düşünme bence ☺
Bence beta takibini yaptr binin üzerine çıkınca git canım. Arkadaşım öyle yapmştı. Betası senin gibi çkmıştı .. sağlık ocağında takibi yaptırtım 1000 üzerinde de doktora gitmişti. 1000 keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışını aldılarBenim içimden de öyle diyor ama bastırıyorum galibaİnşallah iyi olur inşallah o kadar istiyorum ki bebeğim olsun. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sence ne zaman gideyim doktora
Ay nasıl dayansın kuzum kalp atışına çok zor geçiyor süreHayırlı olsun, sağlıkla devamı gelsin. Kimyasal vs gibi hemen kötü düşünme bence ☺ Döllenmesi itibariyle erken farketmiş gibi olmuşsun. Benimde öğrendiğimde idrar testinde benden başkası göremiyordu kan verdim sonucum 10,6 çıkmıştı, doğum yapalı 1 ay oldu
Evet geçmek bilmediAy nasıl dayansın kuzum kalp atışına çok zor geçiyor süre
Benimde şimdi öyle olacak kesinEvet geçmek bilmediÖğrendikten 15 gün sonra keseyi anca gördüm sonra bi 10 gün de kalp atışı için beklemiştim.
Bugün gece verdim 3 günde 30dan 162ye artmış canım iyi mi yükselmişÇok güzel yükselmiş değerin hiç kimyasal diye düşünme bence ☺
Bugün gece verdim 3 günde 30dan 162ye artmış canım iyi mi yükselmiş
Hayirli olsun hamilesinizHaziran ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay adet günümden 4 gün önce kan testi verdim. Beta <1.20 ya negatifti. Bugün tam adet günüm gelmedi ve erken gebelik testi yaptım. İlk beş dakika da bu çıktı. Kan testi vermeye gitsem mi diyorum birazdan. Sizce sonuç ne olur. 4 günde değişmiş olabilir mi? Eki Görüntüle 2679569
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?