• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar tekrar aynı soruyla size birşey sormak istiyorum. Gelinlik konusunda kararsız kaldım sizce nasıl iyi mi kötü mü?

E bu da acayip kötü. 😳😳😳😳😳
Hahahaha bence gelinlikler ve dövmeler sadece sahip olan kişiye güzel geliyor. tonla düğüne gittim gerçekten hiç beğendiğim gelinlik olmadı. Çok çok çok nadir internette gelinlik yakışan birini görürüm. Hep yalandan 'ay caniiim , çok guzelsin' denir ama geri planda da bir eleştirisi yapılır. Dovmelerden de aynı hesap. Hepsi saçma sapan şeyler. Hele hikayesi olan dövmeler diğer insan için hepte anlamsız. bugüne kadar tonlarca dövme gördüm, gerçekten hepsi birbirinden çirkin.
Yaptırana da 'aaaa çok anlamlii' diyorum😂 benim de dövmem var,onu da çoğu insan yalandan beğeniyor . Ama ben çok seviyorum:))
Doğanın kanunu sanırım bu

Hahahaha bence gelinlikler ve dövmeler sadece sahip olan kişiye güzel geliyor. tonla düğüne gittim gerçekten hiç beğendiğim gelinlik olmadı. Çok çok çok nadir internette gelinlik yakışan birini görürüm. Hep yalandan 'ay caniiim , çok guzelsin' denir ama geri planda da bir eleştirisi yapılır. Dovmelerden de aynı hesap. Hepsi saçma sapan şeyler. Hele hikayesi olan dövmeler diğer insan için hepte anlamsız. bugüne kadar tonlarca dövme gördüm, gerçekten hepsi birbirinden çirkin.
Yaptırana da 'aaaa çok anlamlii' diyorum😂 benim de dövmem var,onu da çoğu insan yalandan beğeniyor . Ama ben çok seviyorum:))
Doğanın kanunu sanırım bu
Dün arkadaşımın oğlunun sünnet düğünü vardı neyse arkadaşımla 1 senedir gorusmemistim yeni bı dövme yaptırmış ama ben kör filan değilim ,gözlerimde sorun yok ancak dövmeden sonra sorunlu olduğunu düşündüm , sandım ki başka bişey yaptırmış sildirmeye calisiyo filan dövme su😂 ilk isim ne manaya geldiğini kendisinden öğrenmek
Evet uzaktan silme gibi ama bakınca şimdi fotodan yıldız filan var Samanyolu gibi

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-05-01-30-53-24_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2022-08-05-01-30-53-24_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 64
Dün arkadaşımın oğlunun sünnet düğünü vardı neyse arkadaşımla 1 senedir gorusmemistim yeni bı dövme yaptırmış ama ben kör filan değilim ,gözlerimde sorun yok ancak dövmeden sonra sorunlu olduğunu düşündüm , sandım ki başka bişey yaptırmış sildirmeye calisiyo filan dövme su😂 ilk isim ne manaya geldiğini kendisinden öğrenmek
Evet uzaktan silme gibi ama bakınca şimdi fotodan yıldız filan var Samanyolu gibi
Burç takım yıldızlarından birine benziyor, sanırım koc burcu arkadasin
images (6).jpeg

Ama sil bence resmi, burada kaç bin kadınız,bir tanıyan çıkar falan, nolur nolmaz.

Burç takım yıldızlarından birine benziyor, sanırım aslan burcu arkadasinEki Görüntüle 3107656
Ama sil bence resmi, burada kaç bin kadınız,bir tanıyan çıkar falan, nolur nolmaz.
Ay bir de oğlunun sünnetinde gelinlik gibi beyaz abiye giymek ne ya😅😅 benim akrabam da yaptı, çok komik bence

Burç takım yıldızlarından birine benziyor, sanırım aslan burcu arkadasinEki Görüntüle 3107656
Sorun olmaz fotoyu ben çekmiştim kızım kucağında çok yakın dostum , ama burcu balık neyse ya ama güzel dövme imiş gözlerimde sorun var gibi silme sanmıştım o kadar insan içinde soramadım .

Umarım gelinliği satın almamış , sadece bir başkasının gelinliğini denemişsinizdir.

Üst kısmı tek başına İngiliz kadınların yıllar önce ; belleri ince gözüksün diye elbise altına giydiği korselere benziyor.

Gelinlik eteklerini dizinizden 1,5-2 karış yukarıda olacak sekilde keserseniz Savaşçı Prenses : Zeyna'yı kendi evinizin konforunda çekebilirsiniz. 😎

Gelinlik eteği , bir evin penceresini örtmeye yetecek kadar tül barındırmayan; çok kibar yeni moda düğün elbiseleri de var.

Bir youtube kanalında Trendyoldan çok zarif ve gelinlik olarak kullanılabilecek elbiseleri denemişlerdi geçtiğimiz yıllarda.

Size yakışacak zarif ve kibar bir elbisenin en güzel gelinlik olacağını düşünüyorum.

Arkadaşınızın dövmesi "Noktaları birleştirin" çalışmalarına benziyor. Noktaları birleştirince omuz başına doğru "bebek yüzü" mü beliriyor , bana mı öyle geldi.

Hadi benden size bir görsel ziyafet 🤩😋
Ben bu gelinliği bi uygulamada görmüştüm.
Olağanüstü buldum ve aşık oldum 😌
Eki Görüntüle 3107655

Göğüs kupu tam oturmamış. Elbisenin göğüs kısmı bedene giysi bandıyla yapıştırılmadığı için ; davet boyunca yan ve çapraz açılardan bolca frikik verilmiş olması muhtemel bir elbiseymiş.

Bir insan neden olduğunun 2 katı görünmek ister, anlamadım.

Göğüs kupu tam oturmamış. Elbisenin göğüs kısmı bedene giysi bandıyla yapıştırılmadığı için ; davet boyunca yan ve çapraz açılardan bolca frikik verilmiş olması muhtemel bir elbiseymiş.

Bir insan neden olduğunun 2 katı görünmek ister, anlamadım.
Kizcağzın yapiştirilacak göğsü yok, garibim ne yapsın ya 🤭 Ondan boşluğa birakilmiştir 😄

Ya yok yaaa 😬
Bir de şu açıdan bakın 😅 Eki Görüntüle 3107659

Nereden baksam olmadı.😒
Gelinliği satan gelinlikçi ve gelinlikçiye kumaş satan kumaşçı çok mutlu olmuştur.

Gelinlik eteğinden 2 saten yatak örtüsü rahatlıkla çıkar gibi görünüyor.

Bu kadar kumaş israfına gerek var mı gerçekten ? Kızın gündelik hali , bu halinden daha güzel görünüyordur.

Back