Merhabalar kızlar sorum olacak kahverengi akıntıda neyin nesi ?

Sen testi bi yap bakalım yoksada en azından yokmuş dersin böyle belirsizlik daha zor bence sürekli düşünüyorsun çünkü böyle ve stres oluyorsun tabi
aynen sırf onun için istedim zaten yarın sabah yaparım ama şimdi ne olur ne olmaz çok sıvı tüketen biriyim o yüzden akşam yapmak istemiyorum yaparım sonra yine aklımda soru işareti kalır sabah mı yapsaydım diye :)

Kesinlikle sabah yap sabah daha net sonuc veriyomus insallah güzel haberlerini alırız kalbinden gecen sana hayırla gelsin

Kesinlikle sabah yap sabah daha net sonuc veriyomus insallah güzel haberlerini alırız kalbinden gecen sana hayırla gelsin❤
amin canım teşekkür ediyorum birde sen kimyasal yaşadıgında kahverengi akıntı sonrası hemen regliye dönüştü mü yoksa regli günün geçmişmiydi kendimle kıyaslayacagımda benm 5gün kadar sürdü dün ve bugun durdu

Benim adet günümden 1 gün önce basladı 6 gün sürdü kahverengi lekeler 7. Gün kanamaya dönüştü hiç kesilmemişti

Testler yanıltıcı olabilir canım en net sonucu kan testinde alırsın kist olduğunu düsünüyosanda doktora gitmelisin
Zaten doktor randevum var 30u ona gideceğim canım kahve akıntım bitti ama beyaz ve çok açık akıntı gelyor çok az doktor bakar anlar zaten daha kan testi yaptırmam

Slm bende b Slm benim adet tarihim 29 şubattı 29 mart gece 23 de kasıklarına ağrı girdi göğüs hasaslasti adet olcam sandım. Leke geldi sabah 30 martta da gelmeye devam etti lavaboda bazen toprak rengi bazen sütlü kahve akıntıyla peçete ye bazen yoğun bazen az geldi. Gece 23 de 30 martta kesildi sadece göğüslerde hafif sızlama var 31 mart bugün temiz leke falan yok sizce bu hamilelik belirtisi mi yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…