Merhabalar kızlar sorum olacak kahverengi akıntıda neyin nesi ?

Aslihanugur

BirSenBirBenVarızAmaBideBebekOlsaNeGüzelOlurdu❣️
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
750
360
103
En son bat 26kasım ondan yaklaşık 20gün sonra leke lenmelerim olmaya başladı ilk günler peçeteye geliyordu sonraki günler çok az olmakla beraber iç çamaşırıma geçti bir kaç kez de peçeteye tam kırmızı olmayan akıntı geldi bugün6. Gün ve azaldı baya bi kaç saat yoktu silince tekrar geldi hatta su gibi akıntı oldu ortası kahverengi şeklinde yayıldı kahverengi akıntı parça lar halinde de oluyor buna anlam veremedim bu lekilde yaşayıp gebelik öğrenen veya kist falan olan var mı acaba lütfen yardımcı olun bu arada ayın30una doktora randevu aldım en yakın o tarihte vardı malesef

Yerleşme kanaması gibi görünüyor ama bende lekenmeler yaşamıştım dediğin gibi uzun sürnemişti herkeste farklılık göstere bilir. Benim sonu hüsran sonlandı. Kimyasal gebelik miş.. Bence sen acile git 30 dan önce adet günüme daha var uzun süredir süren lekenmem var dersen genelde acil deki doktor hemen bir gebelik testi istiyor ben öyle başvurmuştum. İnş Allah gönlüne göre verir

Son düzenleme:
Eger kimyasal gebelik ise hiç öğrenmek istemiyorum üzülürüm kimyasal gebeliğin bana bir skıncası yok nasıl olsa adetle sökülen bir durum diye okumuştum oyüzden adet günümü bekleyip 30unda gideceğim doktora

Benim eylül ayında bu şekilde kimyasal gebeliğim olmuştu düştü o kendiliğinden bu sefer ki hamileliğimde yine aynı şeyi yaşadım aynı anlattığınız gibi kahve rengi bazen sulu bazen parça parça ve ara sırada kan rengine yakın geliyordu adetten 1gün öncede hamile olduğumu öğrendim akıntılardan şüphelenip doktorum progestan ve kan sulandırıcı basladı sonra kanama kesildi değerimde çok düzenli arttı çok şükür bu sefer tutundu.. Sizinki de gebelikten kaynaklı olabilir şüpheleniyosanız test yapın bence erken dönemde öğrenmek bazen risklerin önüne geçmeye yardımcı oluyor

bugun sabah peçeteye gelen akıntı şuan kesildi bata da az kaldı sizinde böylemi olmuştu şuankiakınıtı kesilmesine üzülsemmi sevinsemmi bilemedim kimyasal gebeliginizde akıntınız nasıl devam etti ve adet ile mi düşük oldugunu anladınız acaba

umarım bebegınıze saglıkla kavuşur ve bir ömür mutlu günler görürsünüz

Benim kimyasal gebeliğimde adetten 1 gün önce kahverengi başladı çok az geliyodu ben adet oluyorum sandım çünkü normaldede adetlerim kahverengi akıntıyla başlar ama bu akıntılar bir gelip bir kesiliyordu ve tam 6 gün sürdü 6 gün sürünce şüphelendim testte silik çizgi çıktı acile gittik kan vermeye beta 9 çıktı doktor kimyasal gebelik adetinle beraber düşücek dedi zaten o aksam kanama başladı düştü malesef

Benim şuan kesildi adet tarihim de bir kaç gn sonra olabilirim yani kanama ile kimyasal mı olacak

Benim şuan kesildi adet tarihim de bir kaç gn sonra olabilirim yani kanama ile kimyasal mı olacak
Hayır hayır kötü düşünmeyin benim bu gebeliğimdede ben aynı şeyi yaşadım adetimden 1 gün çnce kahve rengi akıntı geldi yine test yaptım silik çıktı ve 10.9 la o gün hamile olduğumu öğrendim 4 gün devaö etti akıntım sonra doktorumun yönlendirmesiyle ilaçlarımı kullandım 2 günde bir de beta hcg bakıldı kandan ve çok şükür şuan gayet sağlıklı ilerliyoruz iyi düşünün iyi olsun gününüz yakşasınca test yaparsınız yada içiniz rahat etmezse kan verin kesin sonuc alırsınız

Benim adete bit hafta kala oldu işte 5gün az az södi kesildi adet tarihim geçen ay 26 idi bu ayda yarından itibaren bekliyorum tam günü gününe olmaya biliyor

Benim adete bit hafta kala oldu işte 5gün az az södi kesildi adet tarihim geçen ay 26 idi bu ayda yarından itibaren bekliyorum tam günü gününe olmaya biliyor
Kesildiyse olana kadar bekle canım bikaç gün sonra test yaparsın şuan kan verirsen kandada çıkar insallah olumludur stres yapma

Kesildiyse olana kadar bekle canım bikaç gün sonra test yaparsın şuan kan verirsen kandada çıkar insallah olumludur stres yapma
Stressiz olmuyorki canım 1sene oldu bekliyoruz her ay belirtiler oluyor sanki insan hevesleniyor

O insanı çok yoruyor malesef haklısın aslında akısına bırakabilsek daha rahat olucak belkide
aslında nasıl olsa olmuyor diye akışına bırakmıştım taki 5gün boyunca kahverengiakıntı gelene dek hem kötü birşeymi diye düşünüyorum hem içim biyandan gebelik mi diye düşünüp duruyor hem inanmıyorum hamile olabileceğime hemde acaba diyorum sanki içimde iki kişivar birbiriyle kavga ediyor deliriyorum galiba :)

Bende bu hamileliğimde bu şekilde olmuştum uzun süre inanamadım hamile olduğuma Sen yine iyi sabrediyosun ben dayanamadım adetim gelmeden kan vermeye gittim beklemek çok zor malesef

Bende bu hamileliğimde bu şekilde olmuştum uzun süre inanamadım hamile olduğuma Sen yine iyi sabrediyosun ben dayanamadım adetim gelmeden kan vermeye gittim beklemek çok zor malesef
ya negatif çıkarsa diye içimden gelmiyor hiç kan vermek ama gebelik testi istedim eşimden yarın sabah yaparım diye adet günüm bugün ama sabah açık soluk renk kahverengi ile yumurtlma dönemndeki gelen yumurta akı gbibir akıntı geldı peçeteye okadar anlam veremedim

birazda yanaklarımda ateş var sanki sanada olmuşmuydu

Sen testi bi yap bakalım yoksada en azından yokmus dersin böyle belirsizlik daha zor bence sürekli düşünüyosun çünkü böyle ve stres oluyosun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…