• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu neyin nesi ? anneler hamileler lütfen yardım :-(

anladımm inş kızına en kısa zamanda bir kardes gelir de yüzü güler ne güzel Allah ım bir evlat nasip etmiş darısı basımıza. Batlarımız aynı ve az kaldı bekleyip görcez gelişmeleri buradan konusuruz takipleşiriz

Amin canım inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

bnm kasık değilde belim hafiften agrıyo sızı seklinde.

Çok merak ediyorum ve heyecanlıyım :)

Amin canım inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Çok merak ediyorum ve heyecanlıyım :)

bnde merak edyorm bi o kadar da korkuyorum çok karmaşık haldeyim yaa. bakalım bnm lekelenme yarnda devam etcek mi ? suan yine hiçbişey yok en son kahverengiydi ped tertemiz pede gelmeyecek kadar az ve yogun değil . şaşırdım kaldım bekleyip görcez artık. Dicek bişey bulamıyorum

bnde merak edyorm bi o kadar da korkuyorum çok karmaşık haldeyim yaa. bakalım bnm lekelenme yarnda devam etcek mi ? suan yine hiçbişey yok en son kahverengiydi ped tertemiz pede gelmeyecek kadar az ve yogun değil . şaşırdım kaldım bekleyip görcez artık. Dicek bişey bulamıyorum

Hayırlısı, bekleyip göreceğiz buradan müjdeyi verirsin inşallah

valla müjde mi vercem hastalık haberi mi vercem bakalım görcez sinirden gülümsüyorum :KK70: neyse ben kaçar iyi geceler canım gelişmeleri konusuruz iyi geceler sana ve herkese.

Ayy inşallah bebiş gelir :KK49: Gelmezse de sağlık olsun stres yapmayın kötü bir şey yoktur inşallah

Ben de bebek istiyorum. Bu ay ilk denemelerimizi yaptık. İnşallah perşembe günü belli olacak. Test yapıcam. Psikolojik sanırım, 1 haftadır her gün adet olacakmışım gibi hafif bir sancı kasılma gibi birşeyler oluyor. Bunun dışında ne yorgunluğum var, ne uyku halim, ne de göğüslerimde şişkinlik var ki zaten adet tarihlerimde bile göğüslerim hiç şişmez. Ama yine de umutlanıyorum. Allahım hepimize hayırlısını versin. :)

nilinurcum bn bugün adet oldum yaaa. ben artık kendmi tanıyamıorum bedenim bni çok sasırtıyo çoookkk... Ümitlenmiştim ümidim yerle bir oldu çok üzgünüm :KK61: inş sen hamilesindir..

nilinurcum bn bugün adet oldum yaaa. ben artık kendmi tanıyamıorum bedenim bni çok sasırtıyo çoookkk... Ümitlenmiştim ümidim yerle bir oldu çok üzgünüm :KK61: inş sen hamilesindir..

Canım çok üzüldüm ama Rabbim bilir zamanını inşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine. 2-3 gün var regle, bakalım kısmet canım.

Canım çok üzüldüm ama Rabbim bilir zamanını inşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine. 2-3 gün var regle, bakalım kısmet canım.

:KK43: hersey gönlünce olsun inş hamilesindr yorumdan alıntı yapıp bni haberdar edersin merakta kalırım şimdi

hayrılısı olsn yaa sancı hamilelik belirtisi de olabilio. Hayal kırıklığı tavan bnde suan. ne diyim bilemiyorum :KK61:

Aaa hiç üzme bile kendini, bak şimdi yarından itibaren 3 gün soğan kürü yap ve bırak. Ardından bol bol kuru incir ye 1 hafta kadar. Bu ay sonu tekrar çalışmalara başla. Üzülme üzülürsen hormonlarını etkilersin. Dikkatli beslen ve moralini yüksek tut canım. Bak daha kolay olacak hamile kalman.

Aaa hiç üzme bile kendini, bak şimdi yarından itibaren 3 gün soğan kürü yap ve bırak. Ardından bol bol kuru incir ye 1 hafta kadar. Bu ay sonu tekrar çalışmalara başla. Üzülme üzülürsen hormonlarını etkilersin. Dikkatli beslen ve moralini yüksek tut canım. Bak daha kolay olacak hamile kalman.

soğan kürünü yaptımda incir kürünü yapmayı düşünüyorum .. bide bu ay ovulasyon testi yaparak ovulasyonu da takip ediyim diyorumm. calışmalarla da desteklersem inş gerisi Allah a kalmış. :KK43:

soğan kürünü yaptımda incir kürünü yapmayı düşünüyorum .. bide bu ay ovulasyon testi yaparak ovulasyonu da takip ediyim diyorumm. calışmalarla da desteklersem inş gerisi Allah a kalmış. :KK43:

Evet canım ovülasyon takibini de yap, ovülasyon döneminde bile olsak gebe kalma şansımız %20. Bu herkes için geçerli, Rabbim istesin ol desin olur. Bizler elimizden geleni yapıp, ortamı hazırlayalım :)

herkeste belirti farklı olabilir ,ama jinekolojık muayene olduysan ve polip varsa zaten görünebilirdi insallah sonucu istediğin gibi olur hakkında hayırlısı

Kızlar bısey ogrenmek istyorum adet gunume 9 gun var. Daha oncekı donemlerde goguslerımde acı ve yanma olmazdı yunurtlama donemınde esımle beraber olduk beraberlıkden sonra kasık ve karın agrılarım gerceklestı ıkı gun smdıde goguslerım agrıyo sizce hamilelıkden olurmu. Klomen tedavısı goruyorum

Gebelik belirtisi olarak almayın bunu hemen. Adet belirtileri bile her ay değişiyo. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Back