Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede benzer bir olay var...adetıme 7 gün vardır...peceteye belli belirsiz pembelık gedı ..beklıyorum bnede bakalım kısmet..benım hamılelık degıldır ama![]()
yok soğan kürü yapmadm bu ay hiçbir kür yapmadım bn hiç ara kanama yasamadım bu ilk kez basma geliyo ve sadece peceteye geliyo o da dünle bugün günlük iki kez peceteye gelio yoğun değil bide az önce gittiğimde kahverengne dönmüş rengi ve çok az bu durum dikkatmi çekti 3 ay önce de vajinal muayenede olmuştum sorun yoktu bu tuhaf yani. çünkü adet genelde gecikir hiçbir zaman erken olduğnu bilmem 18 inde adet olmam gerekiyo 30 gün ila 35 gün arasında adet döngüm. geçen ay 17 sinde adet olmuştum burda bir arkadas polip olabilir diyo. Umarım polip değildir
istemez olurmuyum...14 yıldır bebegım olmuyor sadecehamilelik istemiyo musunuz ? bir rahatsızlığınız var mıydı ?
Gebelik forumunda yazan arkadaşlara da bir sor bence... Orada daha fazla cevap alabilirsin, umarım hamilesindir. Polipi ben hiç duymadım, şimdi burada okudum.
istemez olurmuyum...14 yıldır bebegım olmuyor sadece![]()
benımde ilk kez başıma geliyor...ama ben her ay hamılelık belırtısı yaşarım onun için ben artık belirtı aramıyorum...inş sen hamıledırsın...ne kadar oldu senın.öyle miii :-( Allah ım en kısa zamanda nasip etsin bizlere inş. yaa. siz nasl belirtiler yasıosunuz ? belinizde hafif agrı var mı ? her ay kanama oluo mu ?
benımde ilk kez başıma geliyor...ama ben her ay hamılelık belırtısı yaşarım onun için ben artık belirtı aramıyorum...inş sen hamıledırsın...ne kadar oldu senın.
bende 35 günde bir olurum..belımde agrı var ama çok degıl.bakalım bekleyıp görecegım 3 güm sonra..hmmm hamilelik istedgmz için hamileliğe yoruyoruz
bn 13 aylık evliyim 9 aydır bebek istiyorum her ay bir umutla bekliyorum seni çok iyi anlıorum sabır etmek çok zor. peki bel ağrın var mı yani bu lekelenme varken nasl belirtilern var merak ettim bnmde adetme 5 gün var hep geç olurum erken olmam o yüzden bu ay bunu yasadgm için şaşkınım yani adet oldgmu sanmam adet gibi yoğun deil arada peçeteye geliyo nadiren.
bende 35 günde bir olurum..belımde agrı var ama çok degıl.bakalım bekleyıp görecegım 3 güm sonra..
bende salıyı beklıyorum..inş pazartesı güzel haberı verırsın benı mutlaka haberdar et olurmu...aynen bnmde belimde hafif sızı var aşırı değil. adet günün 3 gün sonra mı bna da 5 gün var böyle devam ederse pazartesi test yaparım belki.
bende salıyı beklıyorum..inş pazartesı güzel haberı verırsın benı mutlaka haberdar et olurmu...
tabiki haber veririm sende haber ver inş hamileyizdir en azından kist filan çıkmazsa yine şükredicem tam bebek düşünrken yeni bişey çıkmasını istemiyorum daha çok üzülürm ya![]()
Ben de 17-18.nde hastalanacağım, umarım ben de hastalanmam. Benim geçen haftadan beri kasık ağrım var, temmuz ayında da düşük yapmıştım, hemen çalışmalara başladım. Her şeyin hayırlısı. Takibimdesiniz kızlar :)
aa öyle miii sende hamiş kalmak istiyosun ? geçmiş olsun üzüldm yaa. Düşükten snra daha kolay hamile kalınıyomuş öyle diyolar inş hamilesindr .. seninle batlarımız aynı bnde normalde 18 inden snra adet olmam lazım
Evet canım ben de istiyorum... Heyecanlı geri sayım başladı ama dediğim gibi geçen haftadan başlayan kasık ve bel ağrılarım var![]()
hmmm peki ne zamandr istiyosun ? yaş kaç ?
Yaz başından beri istiyorum canım. Yaşım 36 ama Allah bağışlarsa bir kızım var kocaman :) O kardeş hasretiyle yanıp tutuşuyor.
Senin kasık ve bel ağrın var mı canım?