Merhabalar evliligimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum

Allah hepsinin belasını versn rezilller ben onları nasl.gormedim

Bende senin yaşadığını hemen hemen bir kısmını yaşadım şu an dayaniyorum ama çekip gittmye niyetim var yaşım daha 21 hayatımı mahf etti Boşannn boşannnn

Uzun olmasına rağmen okudum çoğunu. Siz evlenmemissinjz çile çekmişsiniz henüz çocukta olmamış bırakın bu adamı yol yakınken. Bunlardan adam olmasını beklemeyin .Yıpranan siz olursunuz .Daha iyi biri çıkar karşınıza çocuk yok bir şey yok kaybettiğiniz bir şey yok ailenizi dinlemeyin .Ayrıca her aile böyle değil. Bunu diyenleri sakın dinlemeyin

Sonunda ya o sizi vurur yada siz kendınizi . Allah yardımcınız olsun ama ailenizle beraber bi piskolojik destek alın bu kadar iyi niyet sana zarar,ailenizde alsın dememin sebebi de kızlarına ınanır ınanmaz çokta şey değil ama durmadan arayıp garı gibi şikayet edip duran damatla boşanma demeleri normal değil . Allah selamete çıkarsın sizi. Siz nişanlıyken kavga ettik diyorsunuz öyle bişey yok yavru ceylanım biz evlendık de bi sene nie kavga etmiyoruz biz hiç nazar olur die kavga etmiştik .ayrıca kafana vuruyor diyorsun Allah esirgesin dönme dönersen istediğini yapabilirsin demeye getirirsin . Sana çok zor bunca cektıgıne rağmen kadın olmak böyle zor işte yuvam bozulmasın belki duzelır diyorsun yok be güzelim şimdikilerin yediğinden midir içtiğinden midir nedir aklı yok dilti yok bir deli misali .. sende oylesın bu kadar çaresiz hissetmen normal değil çıktığın kapıya dönmesi zor gelir doğrudur ama üstüne ni battanıye almayan adamda seni hiç sevmemiştir o sadece ben evlenebilirim modelini tamamlamış gecmıs gitmiş .seven adam değil doğalgaz kapatmak 50 derece yanan kombiye rağmen üşümesin die sevdiğinin üstüne örtü atar .

Son düzenleme:
Daha sana ilk elini kaldırdığında büyük bir tepki vermen gerekirdi. Tepki diyince aklına karşılık vermek veya hakaret gelmesin. Tavır almaktan bahsediyorum. “Bunu kabul etmiyorum” tutumu. Sense gayet sıradan bir olay gibi anlattın. Ya da kayınpederin çantanı açtığında “baba ne yapıyorsun olmaz öyle” demelisin. Belli ki görgüleri yok. Sen kendini ezer ve değersiz görürsen başkası ne yapmaz ….

+1

Paragraf yok. Noktalama işaretleri yok. Devrik cümleler..

Düzelmez bacım uzak dur tamam içinde kaldı kolay değil yeni evli halinde neler çekmişsin aile desen işe yaramaz kocan desen anormal biri kendini hiç kimse için yorma değmez emin ol üç günlük dünyada ömrünu beş para etmezler yüzünden harcama kim bilir kim çıkar karşına şükredersin insaAllah doğru bir karar verirsin hakkında hayırlısını versin Rabbim

Sonuna kadar okuyan ve en önemlisi anlayan arkadaslara kk özel plaketi verilmesini öneriyorum. Biraz baktım ve daha ne kadar var diye ekranı kaydirayim dedim abooo kaydır kaydır bitmedi ben elendim bye
Okudum anladım o sıkıntıda biri bunu üzülerek yazıyor dikkat edememiş ola bilir

Ay klasik kocişkosunu bulmuş sunumcu gelin insanların yüzüne gülüp gelmelerinden rahatsız oluyor böylelerin tepesine çok binerler

Ay okumaya usendim sadece basliga cevap vericem kimin evliliginde sorun yok ki canım esinin ailesinin evi yakin surekli geliyolar sorun bu sanirim evet hos bi durum degil kizin ailesi mutlu huzurlu olsnlar diye kendini geri cekerken erkeklerin ailesinin ortada bitmeye calismasina uyuz oluyorum ben evlenmeden once esimle net bi sekilde konustm aile olarak beni benimsemiceksen bekarkendi gibi ailenin cocugu olcaksan bi birey olamicaksan bu yola cikmayalim dedim hic sorun yasamadik ailesi ozellikle babasi mudahele etmeye calisiyor ama disarda tutuyoruz tabi bizim aramizda 2 saat mesafe var yakin bi sehirdeler

Çocuk olsam beni dünyaya bir evliliği kurtarmak için değil .Gerçekten birbiriyle iyi anlaşan mutlu bir anne baba olan bir evde dünyaya getirsinler isterdim.Ben o evliliği düzeltemez sadece o kavgaların ortasında sinir hastası bir çocuk ve sorunlu bir yetişkin olurdum.Sonrada annem benim için babama babam benim için tekme tokat anneme katlanıyor olurdu.Al dışardan mutlu yuva.Ne mutlu ama.Hersey katlanmak üzerine kurulu.Şu çocuk yapın düzelir diyen şu an eminim o söz için tövbe haşa cehennemin kaçıncı katmanında ah bu sözü demeseydim derdinde kimbilir.O düzeldi dedikleriniz dışardan sizin gördüğünüz içerden benim anlattığım gibi.Benim yorumum bu.Sizi ve eşinizi hala küçük çocuk saniyorlar eşiniz memnun.İşiniz zor.İsin açığı herşeye susacaksaniz dilinizi yok sayıp dönün

Yarin bi göz doktoruna gidecegim tesekkur ederim Gılgamış Destanı icin... Boşan şekerim cahil bir aile ile karsi karsiyasin
. Evlilik 2 kisi arasindadir bu kadar icli disli yasanir mi

Adam ailesi ile bir olmuş hayatınızı zindan etmiş, eve kilitlemiş, soğukta bırakmış, dayak atmış, kovmuş, hem de 5 ay içinde. Sizde de hata hizmetçileri olmuşsunuz, elalemi evinize toplayıp yıkayıp paklamışsınız, telefonlarda ağlamışsınız bilmem ne, neyse! İçinizde kalacak ukde nedir ben anlayamadım? Gün yüzü mü görmüşsünüz ki içinizde kalacak? Baştan sona kabus gibi bir evlilik. Sakın dönmeyin, ayrılın.

Doğu’da, genç yaşta evlenip boşanmış bir kadın olmak sizi korkutuyor anladığım kadarıyla, yaşamadım bilemem ama az çok bir fikrim var duyduklarımdan, okuduklarımdan. Şimdi şunu düşünmeniz lazım boşanmış olmanın zorlukları mı daha ağır, kocadan hatta belki kayınpederden (o potansiyel var) dayak yemek, daha da kötüsü gencecik yaşta öldürülmek (allah korusun ama o potansiyel de var maalesef) mi daha ağır. Ona göre kararınızı verin. Ayrıca geri dönerseniz ilk işi sizi hamile bırakmak olur bu adamın, sırf gidemeyin diye, dikkat edin.

Canım ben okurken “kanırdım” . Sen yaşarken daha çok kanırmışsındır. Sonuna gelemedim vallahi kusura bakma. Kaç kurtul bidaha da dönme ..

Bu nasıl bir konu gözlerim bozuldu okuyamadım. Nokta virgül giriş gelişme sonuç yok. Dümdüz yazı

Yani şok içinde okudummm. Ama daha çok şok'a uğramama sebep olan ne biliyor musun hala gideyim mi diye düşünmenn.ciddi olamazsın? Aileni mi sevmiyorsun nedenn gidersen hayatının hatası olur nett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…