Merhabalar evliligimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum

Burada okuduğum konulardan biliyorum benim kardeşim de askeri personel böyle degil insallah evlenince de öyle olmaz ama askeri personellerin bir çoğu böyle sorunlu oluyor nedense.Üsümeyeyim diye komboyi köklemesi gereken adam kombiyi kapatıyorsa tüküreyim ben onun kalıbına yani

Eş aileniz Zazaca konuşuyor, siz Türkçe bilmiyorsunuz, kaynananızın (Allah rahmet eylesin) öldüğü yere kadar okuyabildim, sonrası daha beter sanırım, özet geçen varsa beni bi etiketleyebilir mi?

Ben sonuna kadar okudum canım her şey bir yana sana vuran kapıyı kilitleyen birinin normal olmasını bekleme nolur gitme evde silahta var bence hazır çıkmışken daha gitme dönersen bu sefer gitmek isteyipte gidemediğin bir zaman olur baba evine Allah korusun çocuğun yokken bitir hayatını kurtar böyle bi eve çocuk böyle bir babaya çocuk e sende psikoloji zaten kalmadı nasıl olucak ? Kal babanın evinde boşan onlar destek olmazsa çık Esra Erol’a sana destek olucak kaç kişi çıkar haklı olmak yeterli yaşadıklarını sen bilirsin Allah bilir kimsenin tavsiyelerine kulak verme herkes dayak yedi çekti sen de çek diyorlar çekme zorunda değilsin yapma bunu kendine

Eş aileniz Zazaca konuşuyor, siz Türkçe bilmiyorsunuz, kaynananızın (Allah rahmet eylesin) öldüğü yere kadar okuyabildim, sonrası daha beter sanırım, özet geçen varsa beni bi etiketleyebilir mi?
Sonra kocasının tahini çıkmış ev tutana kadar kızı annesine yollamış ev tutmuş başka yerde daha kötü olmuş evi üstüne kitlenmiş şiddet sen benim yanımda olmadın demeler falan kız anne evine geri dönmüş ve herkes yuvanı bozma diyormuş durum bu

Ne bu şimdi ? Aşağılamak mı ?

Allah razı olsun böyle mesajları görüyorm rahatlıyorum çok duyarsızca mesajlar gördüm okumaktan kendini alıkoyupta duyarsızca davranıp gidenler gördüm sonuçta burası derdimizi paylaşacağımz yerdir dert dediğin iki cümlelik birşey değildir uzun olması normal değil mi sonuçta yaşadıklarimi anlatıyorum. Derdimi okuduğun için zaman ayırdığın için öncelikle teşekkür ederim dediklerinde çok haklısın lakin bazen diyorum ki kendime acaba benmi sebep oldum böyle olmasına sonra kendimi yokluyorm benm tek suçum böyle yaptığı zaman ona bağırıp küsmem bazen öyle bir notkaya kadar getiriyorduki hakeret ediyordum çok yalnsnbir davranış ama tutamıyordm kendimi lakin onun dışında inan hiçbir suçum yok bunları o bana yaptı ve sessiz görünerek yaptı bir yanım bazen diyorki git ya düzelirse çok nadir gidipte düzelen insan vardr belki buda onlardan birdr sonuçta bu evlilikte ite kalka bir emek var sevdik birbrmzi sonra diyorum ki ben çok kez sevdgm için affettim gdiersem dönmek istesem dönemesem verse elime bir çocuk hayatm mahfoldu ikilemde kaldm en sonunda da diyorum ki boşarsam ben daha yirmi beş yaşındaym ben ne yapacam eski hayatımda yok

Gitmeyin, ortada ne bir yuva ne de evlilik var. Bir an önce boşanmaya bakın. Kadın sağlığıyla ilgili, çok kısa sürede çok fazla hastalık yaşadığınız anlaşılıyor. Doktorunuz ne dedi , şu anda iyi misiniz ? Eşinizden cinsel yolla bulaşan bir hastalık kapmış olabilir misiniz ?

Doktora gittim bir hastalık olduğunu söylemedi sadece biraz ayrı kaln dedi ve aşırı kansızlık sende var dedi

Evet ama inakd ediyor

Geldi ama benimle odaya girmedi tabi ben kendisine ilettim çıktığım zmaan birşey demedi sadece dinledi

Ya benm sürekli hasta olmamın nedeni ben geciktirici kullanmıştım düğünumden önce ve bıraktıktan sonra sürekli düzensiz oldum tabi bunun için doktor ilaçta verdi ama eşin bir hafta on gün sana yaklaşmasin dedi son olarak kansızlık sende var dedi

Siz yine de hastaneye gidip, cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptırmak istiyorum deyin; tedbirden zarar gelmez. O adama da dönmeyin.

Keşke herşey bekarki gibi olsaydı diye çok pişmanım nasıl olacak onuda bilmiyorum Allah'tan çocuğum yok

Keşke herşey bekarki gibi olsaydı diye çok pişmanım nasıl olacak onuda bilmiyorum Allah'tan çocuğum yok
Bak canim benim bende askeri personel esiyim hamileyim ayrilma asamasindayim. Ama senin yasadiklerinin yuzde onunu bile yasamadim demekki benim yerimde olsan adama yapisirdin. Bizimkinin ofkesi vardi sinirliydi ama bir kere vurmadi bana. Calistim ona yardim ettigim zamanlar oldu maddiyatatta ama isteseydim vermeyebiliyodum. Aileme istedigim zaman gidiyordum.ailesine bakmayacagini her firsatta dike getirdim kaldiki bakmadimda. Simdi ailemin yanindayim. Bebegimde olacak Allahin izniyle. Ama sen donme. Senin ki harbiden pislikmis. Bak cocugunda yok gir guzel bir ise. Magazaya filan girebilirsin tahsilin yoksa. Liseyi disardan bitir mezun degilsen. Sonra kurumsal bir magazaya girersin hangi sehir bilmiyorum ama ssk yemek yol maas prim hersey var. Onemli olan biraz dis guzellik bakim ve diksiyon.kendini gelistirmeye bak hemen boşan. Anlatirken bile anladik ben en azindan fenayim dilim uzun yani lafimi cat diye babasina kendisine soylerdim sende oda yok. Ne demek ben senin namusunum beni neden aramiyorsun. Kayinpederinde seref namus varmi ki sen bide kendini onlardan sayiyorsun? Bu tipler tekrar tayin ister yok anam yok babam yanliz falan diyip ya babayi getirip basina dikecek yada seni babaya götürecek hizmetci diye. Otur aileni karsina ise girip calisayim sskli maasli duzgun bir ise girerim cocugumda yok. Bu adam normal degil ben neden yuvam guzel olsa cikip geliyim kim ister diye konus. Kabullensinler. Bosanmayi sende kabullen. Esir hayatimi yasamak istiyorsun ozledigin hayat bumu

Ya ağzına sağlık bir nebzede olsa içimi ferahlattin ama ailem yanaşmıyor bak baba evindeym git demiyorlar otur çalış kendine diyorlar lakin her daim zamana bırak diyorlar hemen boşanma yok diyorlar ama ben net ve kararlıyım. Zamana bıraktıkca onunla hâlâ nikahlı olduğum aklıma geliyor geldikçe çıldırıyorm o kadar ki ondan soğumuşm anladnmi? Smdi ailemin bakış açısı şudr bırakırsan ileri hayatın bekarki hayatın gibi olmaz bekarla / evlenip boşanan aynı değil diyorlar ben zaten bunun farkındaym ama ilerde daha kötü bir hayat yaşayacağıma şuan ki hayatım bu noktada sonlansn bana yeterli diyorum boşanmak böyle kolaymi diyorlar yani eştende ailedende psikojik baskı var çok dengesiz olmuşum ne yiyebliom ne icebliom inanabiliyor musun uzun zamandır gülemiyorum

Önlisans mezunuyum geldiğimden beri iş arıyorum iş yok tersi sorduğum çoğu yer işçi çıkarıyormus

Baskıları tahmın edebiliyorum. Nikaha takılma kurtulduguna sevın sadece ailenın dedıgı gıbı olsun madem zamana bırak er geç boşanırsın. Sakın sakın dönme içimden bi ses aniden yalandan mükemmel bı adama dönüşüp seni kandırıcak diyor umarım öyle olmaz. Çocukla hiç çıkamazsın çünkü sen o evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…