Erkek İnfertilitesi Merhabalar, eşi azospermi olup tese ameliyatı olmadan hamile kalan var mi acaba

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben de aynı şekilde hele ki akrabalar ı görmüorum ya eşimn tarafını filan bazen şu pandemi geldi die de sevindiğim oldu yok mu daha bebek gbi soruları duymak istemiyorum çünkü. İlaçlar tam bilmiorum ama çoğunu karşılıo biz mesela ilk ay bilmediğimz için 900 a yakın para vermiştik rapor çıkınca 250 TL yeiri geldi ilaçlar azaldı attı 180 200 ödediğimiz oldu. Ama tansel size de biz gbi 3 ay sonra kontrole gelin der çünkü Bi sperm in olması 72 gün mü neymiş. Biz üniversite hastene sinde üroloji uzmanına yazdırdık eşimn ilk durumunu öğrendiğimizde zaten tanışmıştık Dr la duırmu söyleyince kendi de bilmiyormş hatta rapor çıktığını yazayım ama karşılar mı bilemem dedi karşıladı neyse ki.
Ben de bayadr girmiodm bu sayfaya abim Dr girme okuma Bi şey kafanı onlara takma demişti stres olma die o yüzden bayadr girmemiştm yüzümde sivilce izleri var maske bölgesinde yazın Bi anda tüp bebek sürecinde yumurta toplama zamanı çıktı ne olduğunu anlamadım stresten de oldı sanırım maske de yaptı glb lekelerim kalfı şimdi bu sayfadwn Bi şeyler öğrenebilirim die girdm yine girince buralara bakmadan da yapamadım

Bizimde var devlette üroloji uzmanı doktorumuz o zaman onunla konuşalım bizde, bize yazacağı ilaçları karşılarsa öyle alalim valla bunu ogrendigim cok iyi oldu kendi akrabalarımdan da eşimin akrabasından da bana kimse sormuyor, galiba biraz soguk bir yapım var kimse bisey demedi daha. Allaha şükür kayinvalidem kayınpederim de iyi insanlar onlarda gec evlenmis zamanında bize ne zaman diye sormuyorlar. Onlarda sizinle ayni sehirde yaşıyor hatta eşime anlattim konuştuğumuzu oda tesadüfe bak neresinden Balıkesirin dedi. Bende de cok sivilce çıktı hic sivilcem olmazdi sırtımda bile çıktı stres kaynakli, ilac kullanımı ve maske cok etkiliyor. Kadın dogumcu Ağustos da klomen vermisti bana yumurta büyütmek için polikistik over sandığı icin beni, o bende sivilce yapti yeni toparlandi yüzüm aylardir yüzümde ağrılı sivilcelerim vardı simdi izleri icin Acnelyse krem kullanıyorum eczaneden aldım ve Gül suyuna cay agaci yagi damlattım 20 damla falan onunlada sabah aksam yüzümü siliyorum tonik gibi kuruttu hep üstüne de nemlendirici suruyorum su bazlı cok az kaldı gibi 27 yaşında ergenlik sivilceleri çıkardım

Devlet hastenesi yazmıo canım üniversite hastenesi yazıo anca ben çok güleçimdir herajde ondan da sormaya çekinmiyor akrabalar filn . Eşin balıkesir li mi yoksa bne merkezde oturuorm canım Atatürk parkına yakınm. Bn 30 yaşındayım bnde bile hala çıkıp sivilce inin yaşı yon galba

O zaman biz bi gidip konuşalım üniversite hastanesiyle çok teşekkürler ederim ya Evet kizmazsin güler yüzlüsün diye sorma hakkini buluyorlardir kendilerinde. Erdek de ailesi, Balıkesirli degil ama ev aldi oraya taşındı emekli olunca 6 yil oldu bu sene ama kendisini balikesirli gibi hissediyor kayınpederimde eşimde bizde pandemiden once 2 ayda bir gelirdik balikesire yanlarına ama bu yil 2 defa gelebildik maalesef

Yani en azından konuşun durumu izah edin bizim de bilmiyorum demiş hatta eşime karşılıo mu die kadınlara verilen iğne die bilmeyipte çıkardı yazdı raporu anlayışlı biriydi, ezcazıcmz da çok yardımcı oldu bize. Bn de adet oldum 18 inde gel dediler bakalm transfer öncesi hazırlık listesi attı 2 tane hap yazmş sanırım transferim olucak hayırlsı ile inşallah kan can olur bize Allah size de bize de herkese nasip eder inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar

Aminnnn insallah İlk seferde sağlıkla tutunsun, kucağınıza aldığınız günleri göstersin Allah Bizde bugün tansel kaplancan hocadaydık bilmediğimiz birseyi öğrendik Sok olduk. esimin sağda 1.derece solda 4.derece varikoseli çıktı ultrasonda inanamadık emre bakırcıoğlu sorun olmadığını söylemişti ultrason istememişti

Amin canım inşallah
Nasıl ya varikosel elle muayene de anlaşılıyor hatta hurda balıkesir de bile eşimn 1.dwece olmasını dahi anladılar balıkesir üni. De Bi Dr yani emre bey naısl anlayamamoş Bn inanamadım şu an Bi kez daha doğrı karar vermişiz ona inandım şu an.emre bey olduğunu anladı da acab sizden mi sakladı Bn anlamış dğeilim varsa kesin anlar yani işin ehli Bi Dr o da.
Emre şansın artacağına inanmıyor varikosel le de azo hastalarının bence. Tansel bizde şans artablr die size bırakıyorum dedi ama olmanzdan yanayım dedi biz de amlyt olduk.boşına zaman kaybetmişsşniz emre bey de ama nerdsn bilcen işte bundan sonrası için ne deid peki amlyt dmeiştir 4. Derce için kesn iğne vermiştir Bi de tedavi için

Emre beyi gerçekten anlayamıyorum bugün hayal kırıklığına uğradık, biz tansel hocanin odasinda sok olduk duyunca bize varikosel var ultrason istiyorum sag sol kontrol edilsin hakkı var orada o baksin o isin ehlidir dedi gittik baktı en yuksegin bir altinda varikoseliniz dedi tansel hoca spermatid ve elengo hücrelerini gormek istedik onun icinde test verdik yarin arayacak, insallah birsey cikarda bize umut olur. Varikosel ameliyatı ve ilaclar icin tekrar geleceksiniz haftaya dedi. İyiki gittik kendisine eşim sorularima yanit aldi azda olsa ici rahatladi

İyi ki de gtmişsiniz çok sevndm siizn adınıza en azından doğru yolda tedaviniz başlıcak eşim de oldu varikosel amlytı 1 gece yatıro kolay oluo eşin de çok zorlanmaz korkma. Belki siizn normal yola da çıkar siizn çokmş varikosel çünkü. Bundan sonrası 6 ay takip eder inşallah çıkış için hayırlı sonçlar alırnsz inşallah

Doğal yolla çıkış nadiren oluyormus, yinede hayirlisi. Valla bizde sacma sekilde varikosel olmasina çok sevindik çünkü sebepsiz bir hastalık daha kötü. En azından kötü giden bisey varmis vücutta dedik. Birsey soracağım size eşimde spermatid bulundu sizin esinizde de bulunmus muydu?

Doğru diosun en azndan sebebi belki varikosel dir ihtimali doğuyor inşallah amlyttan sonra çıkış olur
Bizde spermatid çıkışı vardı canım sadece sperm çıkışı olmadı hiç

Merhaba rapor dediginiz nedir acaba esimde tansel beye godiyor varikosel teşhisi konuldu. Ameliyat olucak

Merhaba rapor dediginiz nedir acaba esimde tansel beye godiyor varikosel teşhisi konuldu. Ameliyat olucak
Üniversite hastanesinden alınıyormuş, gidip ürologa muayene olup elinizdeki tahlilleri tetkikleri götürürseniz doktora derdinizi anlatırsanız yardimci olabilir sanırım. tansel beyin verdiği ilaclari yazabilir o zaman daha ucuza alıyormuşsunuz, tüp bebektede ayni igneler falan kullaniyorlarmis. Bizde tansel beye ilk kez gittik sonuclarini bekliyorduk çıktı 4.derece varikosel çıktı eşimde 5/4 spermatid çıktı bize daha tedavi başlamadı büyük ihtimalle once varikosel ameliyatı olacak sonra bize igne ilac verecek ona göre üniversite hastanesine gidicez bizde rapor ilac icin

Insallah canim bakalm bi gidelim ne olacak ona gore hareket ederiz

Benim eşimde de azospermi var 2 ay boyunca supralıfe Man kullandı 2x1 dozunda sonra 3 defa sperm örneği verdi onlardan canlı ve kaliteli olanları ayrıştırdılar ilacı kullanmadan önce değerleri çok düşüktü büyük ihtimal tese deniyordu ama gerek kalmadı suan dondurulmuş embriyolarımız var henüz hamile değilim fakat Teseye gerek kalmadı insallah kalmaz..

merhaba kızlar, cnm sey sorcam benim esimdede hic sperme rastlanmamış. Azospermi diyor. Siz bu sperm testini kac kez tekrarladınız emin olmak icin? Baska doktorlara gittiniz mi? Yani ilkinde hic cikmayip 1 ay sonra tekrar yapılınca test olumlu sonuc ilur mu acaba ?

merhaba, eşinizin FSH/LH/Testesteron düzeyleri nasıldı? ilk spermiogramında hiç mi sperm yoktu? durumumuz benziyorsa biz de dediğiniz ilacı kullansak? bizimkinde spermiogramda hiç sperm yok. FSH:19, Testesteron:340. y dlesyonu falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…