Evet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle.Sonucunda hamile kaldınız mı acaba, kaçındı denemenizdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle.Sonucunda hamile kaldınız mı acaba, kaçındı denemenizdi
Ne güzel maşallahEvet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle.
Muzaffer hocaya mı tedavi oldunuz acabaEvet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle.
İlk önce muzaffer hocaya 3başarız aşılama yaptırdım.Kendisi beni en başta dermoid kist ameliyatı da yaptı kistin biri ufak diye onu almadı da .Memnun kalmadım ondan.İbrahim Hoca var tüp bebek merkezinde aynı hastane içinde tüp bebeği o yapıyor.Muzaffer hocaya mı tedavi oldunuz acaba
Merhaba ben klomen tedavisine devam ediyorum ilk deneme tutmadı ikinci deneme yapılacak doz yükseltipMerhaba sonuçlarınız ne durumda ilerliyor acaba arkadaşlar benimde aşılama 6.günü
Merhaba ne durumdasınız umarım olumlu sonuç almışsınızdırMerhaba canım benımde ilki olumsuz oldu malesef 2. Aşılamamın 10. Günündeyim pek olumlu hissetmesem de sabırla beklıyorum
Aşılama ile değil tüp bebek ile hamile kaldınız dimi?İlk önce muzaffer hocaya 3başarız aşılama yaptırdım.Kendisi beni en başta dermoid kist ameliyatı da yaptı kistin biri ufak diye onu almadı da .Memnun kalmadım ondan.İbrahim Hoca var tüp bebek merkezinde aynı hastane içinde tüp bebeği o yapıyor.
Rabbim hayırlısı ne ise onu versin sıkmayın canınızı. Bana da çam sakura da muzaffer hoca aşılama dedi henüz belgeleri götürmedimMalesef 2. Aşılama da negatif oldu canım