Evet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle.Sonucunda hamile kaldınız mı acaba, kaçındı denemenizdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle.Sonucunda hamile kaldınız mı acaba, kaçındı denemenizdi![]()
Ne güzel maşallahEvet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle.
Muzaffer hocaya mı tedavi oldunuz acabaEvet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle.
İlk önce muzaffer hocaya 3başarız aşılama yaptırdım.Kendisi beni en başta dermoid kist ameliyatı da yaptı kistin biri ufak diye onu almadı da .Memnun kalmadım ondan.İbrahim Hoca var tüp bebek merkezinde aynı hastane içinde tüp bebeği o yapıyor.Muzaffer hocaya mı tedavi oldunuz acaba
Merhaba ben klomen tedavisine devam ediyorum ilk deneme tutmadı ikinci deneme yapılacak doz yükseltipMerhaba sonuçlarınız ne durumda ilerliyor acaba arkadaşlar benimde aşılama 6.günü
Merhaba ne durumdasınız umarım olumlu sonuç almışsınızdırMerhaba canım benımde ilki olumsuz oldu malesef 2. Aşılamamın 10. Günündeyim pek olumlu hissetmesem de sabırla beklıyorum
Aşılama ile değil tüp bebek ile hamile kaldınız dimi?İlk önce muzaffer hocaya 3başarız aşılama yaptırdım.Kendisi beni en başta dermoid kist ameliyatı da yaptı kistin biri ufak diye onu almadı da .Memnun kalmadım ondan.İbrahim Hoca var tüp bebek merkezinde aynı hastane içinde tüp bebeği o yapıyor.
Rabbim hayırlısı ne ise onu versin sıkmayın canınızı. Bana da çam sakura da muzaffer hoca aşılama dedi henüz belgeleri götürmedimMalesef 2. Aşılama da negatif oldu canım
EvetAşılama ile değil tüp bebek ile hamile kaldınız dimi?
Ben bu hafta icinde goturecegim. Yaptiniz mi siz?Rabbim hayırlısı ne ise onu versin sıkmayın canınızı. Bana da çam sakura da muzaffer hoca aşılama dedi henüz belgeleri götürmedim
Merhaba ben belgelerimi verdim ilaçlarımı aldım bayramdan sonra adetli gideceğimBen bu hafta icinde goturecegim. Yaptiniz mi siz?
Ne zaman vermistiniz belgeleri? Yani belgeleri verdikten sonra biz sizi arayacagiz diyorlarmis ben onu forumda az once ogrendim. Doktor gelecek ay asilama yapalim deyince belgeleri verince hemen oluyor sanmistim. Belgeleri vermeyi geciktirdim bilsem verirdim. Belge verme ile sizi arayip reglinizde baslayabiliriz demeleri ne kadar surdu?Merhaba ben belgelerimi verdim ilaçlarımı aldım bayramdan sonra adetli gideceğim
Bu konuda stres yapmayın bende bilmiyordum stres yaptım boşuna. Belgeleri bende hemen götürmedim sigorta sorunumuz vardı eşimin sigorta sorununu çözünce vermeye gittim biliyorsunuz ki sigortasız işlem yapılmıyor.belgeleri getirin dedikten iki sonra götürebildim ben belgeleri. Numaramı aldı ordaki ebe sizi arıcaz dedi iki gün geçmeden aradılar reçetenizi yazdık ilaçlarınızı alın dediler. Reçete bilgisi mesaj olarak geliyor zaten telefonunuza gidip eczaneden alıyorsunuz. Reglinizin 2-3-4 günü ilaçlarla beraber gelin dediler. Bende ramazan ve bayram oldugu için bayram dan sonra geliceğimi belirttim bir sorun olmaz istediginiz zaman regli olun gelin önemli olan 3 gün içinde reçeteki yazılan ilaçları almak.Ne zaman vermistiniz belgeleri? Yani belgeleri verdikten sonra biz sizi arayacagiz diyorlarmis ben onu forumda az once ogrendim. Doktor gelecek ay asilama yapalim deyince belgeleri verince hemen oluyor sanmistim. Belgeleri vermeyi geciktirdim bilsem verirdim. Belge verme ile sizi arayip reglinizde baslayabiliriz demeleri ne kadar surdu?
Ben de bugün teslim edeceğim. 2 hafta evvel doktor demişti bana gelecek ay yapalım diye ama biz Emin olamadık daha önce iki kez gebelik geçirdim kalbi durdu muhtemelen kendiliğinden hamile kalacağım yine ama hazır onlar aşılama vermişken yaptıralım mı yaptırmayalım mı diye bir tereddüt yaşadık en sonunda yaptıralım diye karar verdik Sonra da bir ay sonra falan çıkıyor denilince zaten otomatikman bir iki ay kendimiz deneyeceğiz diye hem Sevindik hem üzülmüştük eğer söylediğiniz gibi olursa ben de bayram sonrası rengli ile beraber yapabilirim gibi geliyor hakkımızda hayırlısı olsun.Bu konuda stres yapmayın bende bilmiyordum stres yaptım boşuna. Belgeleri bende hemen götürmedim sigorta sorunumuz vardı eşimin sigorta sorununu çözünce vermeye gittim biliyorsunuz ki sigortasız işlem yapılmıyor.belgeleri getirin dedikten iki sonra götürebildim ben belgeleri. Numaramı aldı ordaki ebe sizi arıcaz dedi iki gün geçmeden aradılar reçetenizi yazdık ilaçlarınızı alın dediler. Reçete bilgisi mesaj olarak geliyor zaten telefonunuza gidip eczaneden alıyorsunuz. Reglinizin 2-3-4 günü ilaçlarla beraber gelin dediler. Bende ramazan ve bayram oldugu için bayram dan sonra geliceğimi belirttim bir sorun olmaz istediginiz zaman regli olun gelin önemli olan 3 gün içinde reçeteki yazılan ilaçları almak.
AminBen de bugün teslim edeceğim. 2 hafta evvel doktor demişti bana gelecek ay yapalım diye ama biz Emin olamadık daha önce iki kez gebelik geçirdim kalbi durdu muhtemelen kendiliğinden hamile kalacağım yine ama hazır onlar aşılama vermişken yaptıralım mı yaptırmayalım mı diye bir tereddüt yaşadık en sonunda yaptıralım diye karar verdik Sonra da bir ay sonra falan çıkıyor denilince zaten otomatikman bir iki ay kendimiz deneyeceğiz diye hem Sevindik hem üzülmüştük eğer söylediğiniz gibi olursa ben de bayram sonrası rengli ile beraber yapabilirim gibi geliyor hakkımızda hayırlısı olsun.
Verdim dun muhtemelen bayram sonrasinda biz sizi arariz dediler. Recete veya rapor bilgisi mesaj ile gelirse ben yine giderim. Bakalim reglden once gelecek mi? Heralde bi daha regl olunca gitmek gerekecek mesaj gelir de aramazlarsa eczaneden uc gun icinde ilaclari alip reglin ucuncu gunu damlarim oraya. Dogru dimi? Bir de ne kadar para odediniz ilaclara? İgne mi var sadece yumurta buyutmek icin baska ilac da var mi? Tek igne var da her gun ayni igneden belirli doz vuruyoruz sanki dimi?