- Konu Sahibi Ozgebek001
Ben de aynı şekilde hele ki akrabalar ı görmüorum ya eşimn tarafını filan bazen şu pandemi geldi die de sevindiğim oldu yok mu daha bebek gbi soruları duymak istemiyorum çünkü. İlaçlar tam bilmiorum ama çoğunu karşılıo biz mesela ilk ay bilmediğimz için 900 a yakın para vermiştik rapor çıkınca 250 TL yeiri geldi ilaçlar azaldı attı 180 200 ödediğimiz oldu. Ama tansel size de biz gbi 3 ay sonra kontrole gelin der çünkü Bi sperm in olması 72 gün mü neymiş. Biz üniversite hastene sinde üroloji uzmanına yazdırdık eşimn ilk durumunu öğrendiğimizde zaten tanışmıştık Dr la duırmu söyleyince kendi de bilmiyormş hatta rapor çıktığını yazayım ama karşılar mı bilemem dedi karşıladı neyse ki.Ben bir süredir arkadaşlarımla pek diyaloğa girmiyorum bu konulardan dolayi zaten pandemi de var bahane ediyorum hep. Valla içim rahatladı biraz Sizinle konusunca, tansel beye karar verdiğimiz iyi oldu sanırım. Raporu esime anlattım da rapor kacta kacini karşılıyor acaba? Nasil alabilir raporu nerden alınıyor
Ben de bayadr girmiodm bu sayfaya abim Dr girme okuma Bi şey kafanı onlara takma demişti stres olma die o yüzden bayadr girmemiştm yüzümde sivilce izleri var maske bölgesinde yazın Bi anda tüp bebek sürecinde yumurta toplama zamanı çıktı ne olduğunu anlamadım stresten de oldı sanırım maske de yaptı glb lekelerim kalfı şimdi bu sayfadwn Bi şeyler öğrenebilirim die girdm yine girince buralara bakmadan da yapamadım