Selam arkadaslar,ben normalde aşırı relax bır ınsandm(hatta aşırı saglıksız yerdım tehlıkelı sporlara bayılırdım,araçla hız yapmaya vs) takii dıs gebelık yasayana dek,basıma sıkıntılı seyler geldı ve sonrasında bende 2 yıldır malesef ankısetıye basladı
son 3 yıldır auralı mıgrende cıktı.yas 33.dıs gebelık tedavısınden sonra mıdemde kalıcı bı hasarda kaldı malesef,bıraz dıkkat etmeyım hemen ıstıfra agrı vs oluyor.en sevdıgım yer evım artık,sankı dısarda basıma bısey gelecekmıs gıbı,aracımla uzun yolculukta bıle sureklı dua edıyorum kötu bısey olmasın dıye,noldu bana anlamıyorum hıc ıyı degılım
işin kötü tarafı esım hıcbıseyın farkında bıle degıl,yanımda olamıyor bıseyın yok dıyor,bazen ellerım uyusuyor,degısık degısık yerlerımde segırme oluyor(dudak göz kol),auralı mıgrende cok tetıklıyor yarım saat gorme problemı yarattıgı ıcın herseyden korkar oldum.ne yapsam ne etsem bılemıyorum.nasıl kurtulabılırım bu kısır donguden acaba?atlatmıs veya hafıfleyen arkadaslarım tecrubelerınızden faydalanmak ısterım.