N
nursena0707
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nursena0707
-
arkadaşlar öncelikle herhesee selamlarr. bana cevap yazan arkadaşlarımı ayrıca KOCAMAN ÖPÜYORUM.şu an ayrı bir heyecan içerisindeyim.Çünkü adetim 2 gün gecikti.Yani kan testini adet olmadan 8 gün önce yaptırmam erkek bir zaman dilimiymiş.Aklınızda olsun eğer yumurtlama tarihinizi biliyorsanız o günün üstünden 12 gün sonra kan testi doğru sonuç verirmiş.daha öncesi değill.bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.kendimi tam yeni bir aya ümitlendirirken şu anki durumum öyle heyecan vericiki anlatamam.size haberi buradan duyuracağımm.KOCAMAN ÖPTÜMMM.
canım bu bilgi için teşekkürler. Bende bişey sorucam benim bugün adet günüm fakat henüz olmadım. eğer bugün olmazsam yarın eczanede satılan testlerden alıp yapmayı düşünüyorum. bunun için erken mi acep?fisfisfis
canım bu bilgi için teşekkürler. Bende bişey sorucam benim bugün adet günüm fakat henüz olmadım. eğer bugün olmazsam yarın eczanede satılan testlerden alıp yapmayı düşünüyorum. bunun için erken mi acep?fisfisfis
kızlar merhaba ben ferda
Allah herkezin gönlüne göre evlatlar nasib etsin hepimize tattırsın bu duyguları inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?