Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabaaaa days in colours ürünlerini net ortamından satın alabileceğim bir yer varmı
merhabaaaa days in colours ürünlerini net ortamından satın alabileceğim bir yer varmı
bizim çevremizde pek days in colours ürünleri satan bir yer yok;
bende nette onların çarşaflarını çok beğendimmm bildiğiniz bir yer varsa önerirseniz çok sevinirm...
Kızlar bu sitede çok güzel kampanyalar var şuanda days in colours nevresim takınlarıda indirimde yalnız siteye üye olabilmeniz için üye olan birini referans yazmanzı gerekli bende üye olabildim isterseniz beni referans gösterebilirsiniz. mail adresim bturhan41@hotmail.com
umarım işinize yarar..
Kızlar bu sitede çok güzel kampanyalar var şuanda days in colours nevresim takınlarıda indirimde yalnız siteye üye olabilmeniz için üye olan birini referans yazmanzı gerekli bende üye olabildim isterseniz beni referans gösterebilirsiniz. mail adresim bturhan41@hotmail.com
umarım işinize yarar..