merhabaa :) bir baksanızda fikir verseniz çeyizlerimee :)

benim setin ekmekliğini bu aralar bulamıyorum üretimden kalktı galiba bu yüzden başka ekmeklikler bakıyorum seninki çok hoşuma gitti modeli rengi falan :) hepsi çok güzeller canım

benim setin ekmekliğini bu aralar bulamıyorum üretimden kalktı galiba bu yüzden başka ekmeklikler bakıyorum seninki çok hoşuma gitti modeli rengi falan :) hepsi çok güzeller canım

Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim

Bende çok beğendim her biri güzel cnm güle güle kullan sen baya bitirmişsin darısı bana :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Güle güle kullanın hepsi çok güzell

cnm eşyalarının hepside çook güzeller çok begendim allah güle güle huzurlu kullanmak nasip etsin inşallah cnm bu çiçek saksını nerden aldın öğrene bilirmiyim Eki Görüntüle 1043295

Hepsi çok güzel canım mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah

Özellikle günlük kullanmaya aldığın iki tencere takımını çok beğendim
Güle güle kullan

cnm eşyalarının hepside çook güzeller çok begendim allah güle güle huzurlu kullanmak nasip etsin inşallah cnm bu çiçek saksını nerden aldın öğrene bilirmiyim Eki Görüntüle 1043295

çook teşekkür ederim canım İkea dan aldım, eğer şehrinde yoksa online sitesinden alabilirsin , yanlış hatırlamıyorsam 10 lıra cıvarı idi :112:

Eki Görüntüle 1051485 ikea su bardağım , simfer midi firinim, ikea yeşil 2 li yastık kılfıım, iznikten teyzemin hediye getirdiği çay tabaklarım 12li, beko elektrik süpürgem bunlar da yeni aldıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…