• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba

Ben kadınlarımızın arabesk olduğunu düşünmüyorum.Sadace hakkını vererek seviyorlar. Bi insanı sevince illa duygularını aldırması gerekmez değil mi ? Neyin coolluğu bu yapamayacak belli ki kaldı ki gayet samimi bi şekilde kadını da beğendiğini belirtti. Kırıp dökmenin mantığı nedir yani ? ?[/QUOTE
aynende oyle ben kendimin durumunu hissetirmeden atlatabilmenin derdindeyim. Sanirim ben ifade edemedim kiskanmiyorumki. Derdim benim kendim yani. Simdi yalanmi diyim hem cok hos hem benden yuksekte hemde hanim hanimcik. Hayirlisi olur insallah. Kimseyede diyemedim buraya yazayim dedim.

Yahu hoşlandınız diye iş mi bırakılır?
Demek ki ilişki yaşasanız ülke değiştireceksiniz.
Abartmayın bazı şeyleri

Yahu hoşlandınız diye iş mi bırakılır?
Demek ki ilişki yaşasanız ülke değiştireceksiniz.
Abartmayın bazı şeyleri
Olay benim hoslanmam degil. Olay bana ilgisi kesilmeden bunun pat diye cikmasi. Evet soylenmis bisey yoktu. Herhalde onailgisi ortaya cikmasin diye bana oyle davrandi.

yazım yanlışlarından dolayı okurken başıma ağrılar girdi. aşk meşk hoşlaşma işleriyle uğraşana kadar biraz kendinizi geliştirseniz. ana dilinizde yazamıyorsunuz farkında mısınız?

Ben kadınlarımızın arabesk olduğunu düşünmüyorum.Sadace hakkını vererek seviyorlar. Bi insanı sevince illa duygularını aldırması gerekmez değil mi ? Neyin coolluğu bu yapamayacak belli ki kaldı ki gayet samimi bi şekilde kadını da beğendiğini belirtti. Kırıp dökmenin mantığı nedir yani ? ?
Ona kır dök diyen kim? üstesinden gelinmiycek iş değil diyorum konu sahibi hoşlanmış ama konusundan çok büyük bir aşk acısı çektiği sonucuna varamadım nasip değilmiş diyip yoluna devam edebilir diyorum duygusal olalım ama duygularımızın hayatımızı bu denli etkilemesine izin vermeyelim. Olaylara biz kadınlar çok duygusal yaklaşıyoruz hayatta en çok bizi yıpratıyor

Sen niye işinden olacaksın ki? Bu devirde iş bulmak kolay mı? Aklından çıkarmaya çalış, etkilendiğini belli etme sakın. Zamanla sen de yeni birini bulursun, unutursun.

Gözünün önünde sigara içmelerini mi kaldıramayacaksınız anlamadım ayrıca çıkmamışsınız ki bu insanla bir paylaşımınız dahi olmamış neden bu kadar üzüleceksiniz niye anlam yüklüyorsunuz sizinle olacak olsa olurdu alışırsınız niye işinizi değiştiresiniz ki.

Arkadaslar merhaba. Ben birinden hoslandim gibi oda benden gibiydi. Yada ben oyle zannetmisim. Ayni isyerindeyiz. Oda simdi isyerinden baska biriyle oldu olcaklar. Farkindayim yani. Insallahta iyi olsunlar. Ama benim sorunum suki gozlerimin onunde nasil dayanicam. Isimi degistirmemin imkani yok. Onlarinda oyle. Biseyde hissetmemeleri lazim olursa dugune bile gitmek zorundayim. Kizda begendigim birisi. Ikisininde mutluluklarinda gozum yok. Allah daha cok versinde nasil atlatacam. Sigarayi gozumun onunde icmek zorundalar. O kadar yani. Istifami etsem..
senden hoşlansaydı arkadaş başkasıyla değil senle yakınlaşırdı bunu düşünüp önüne bak

yazım yanlışlarından dolayı okurken başıma ağrılar girdi. aşk meşk hoşlaşma işleriyle uğraşana kadar biraz kendinizi geliştirseniz. ana dilinizde yazamıyorsunuz farkında mısınız?

Bw
Bence okumayin beni. Hoslasma pek imlaya uygun degil gibi

Ya millet kanlı bıçaklı boşanıyor da çocukları için mecbur bir araya gelip çözüm arıyorlar. Hoşlanmakmış hadi ordan diyiverin :)

Isten istifa edersen cok degil 1 ay icinde kafani duvarlara vurursun pismanliktan.

Bence bir kefeye işiniźi diğerine o kisiyi koyun hangisi ağir basıcak bana anlatısınızdan iş adamdan daha değerli geldi

Gözünün önünde sigara icmeleri kötü olmuş:( sigara icmeseler bir şekilde unutursun diyeceğim ama sigara icerlerken çok zor istifa et, hatta yaşadığın şehri değiştir çünkü başka bir yerde sigara içerlerken denk gelme ihtimalin var :(

Yahu sanki en az 2 yıllık sevgilin, alt tarafı haşlanmışsin biraz, e adam da başkasını seçmiş demek kendi kendine haşlanmışsin bilen yok yani. Onlar sigara içerken bi tane de sen yakiver

Gözünün önünde sigara icmeleri kötü olmuş:KK43: sigara icmeseler bir şekilde unutursun diyeceğim ama sigara icerlerken çok zor istifa et, hatta yaşadığın şehri değiştir çünkü başka bir yerde sigara içerlerken denk gelme ihtimalin var :KK43:

Yahu sanki en az 2 yıllık sevgilin, alt tarafı haşlanmışsin biraz, e adam da başkasını seçmiş demek kendi kendine haşlanmışsin bilen yok yani. Onlar sigara içerken bi tane de sen yakiver
Sigara olayi yanlis oldu sanki. Ben onlari gormemeye calisiyorum gormuyorumda ama sigara icerlerken goruyorum o manada dedim yani az cok kestiriyorim nerde olduklarini gitmiyorum oralara. Derdim onlarda degil aslinda benim durumumu anlamalari.

Aman sakin istifa etmeyin

Bu devirde başka is bulmadan istifa etmek tam bir çılgınlik dostum :)

Bas istifayi diyenlerden de noter onaylı yazı alın is bulana kadar size bakacaklarina dair :)

Her şey geçer her şey unutulur :)

ya hu aranızda bişey olmamış
bi yaşanmışlık yok
belki adamın haberi bile yok bunun için işten istifa mı edilir?
insanlar yana yakıla iş arıyorlar!

benim iş yerimde kadın kocasının kırığıyla aynı yerde çalışıyor. istifa edilecek olsa o eder.

abartmayın
sadece hoşlantı
hiçbirşey yaşamadığınız adam uğruna kendi düzeninizi bozmayın

Sigara olayi yanlis oldu sanki. Ben onlari gormemeye calisiyorum gormuyorumda ama sigara icerlerken goruyorum o manada dedim yani az cok kestiriyorim nerde olduklarini gitmiyorum oralara. Derdim onlarda degil aslinda benim durumumu anlamalari.
Canım biraz takıldım sigara olayına ve baktım ki bir tek ben değilmişim, biraz geyiğe vurdum dalga geçtiğimi düşünme sakın, bu arada hoşlanmışsin yerine ısrarla haşlanmışsin dememi ne yapmalı :D

Alt tarafı beğendiğin bir erkek aman diyeyim isini falan bırakayım deme onun yüzünden. Hem sen dur bakalım onlar daha kavga edecek ayrılacak, o zaman karşılarına geçip gerçekten bir keyif sigarası yaktığın günler gelecek öyle şeyler düşün ne diye üzüyorsun kendini :)

Canım biraz takıldım sigara olayına ve baktım ki bir tek ben değilmişim, biraz geyiğe vurdum dalga geçtiğimi düşünme sakın, bu arada hoşlanmışsin yerine ısrarla haşlanmışsin dememi ne yapmalı :KK70:

Alt tarafı beğendiğin bir erkek aman diyeyim isini falan bırakayım deme onun yüzünden. Hem sen dur bakalım onlar daha kavga edecek ayrılacak, o zaman karşılarına geçip gerçekten bir keyif sigarası yaktığın günler gelecek öyle şeyler düşün ne diye üzüyorsun kendini :)
:D :D çok güldüm tepkine ya Allah iyilik. Versin ama oyle demeyelim bence bizim şuan psikolojimiz bozuk yeni ayrildik ya :KK53: hirsliyiz.

En iyisi bizim karşımıza daha iyileri çıksın da bizde mutlu olalım :KK17: yoksa halimiz dumann

Back
X