• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba

incinurceng

http://organogold.pro?r=72 link bana aittir
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
45
2
18
50
öncelikle merhaba biz giibi sonradan engelli olan arkadaşlar beni daha net anlarlar duyarsız olmuşuz bencil olmuşuz ben kendi başıma güvenerek herhangi bir merkezde insanların fazla olduğu yerde rahat edemiyorum öncelik onlar düşürebilirler beni baston olmadan asla bu bir isyanmı evet bu bir isyan

öncelikle merhaba biz giibi sonradan engelli olan arkadaşlar beni daha net anlarlar duyarsız olmuşuz bencil olmuşuz ben kendi başıma güvenerek herhangi bir merkezde insanların fazla olduğu yerde rahat edemiyorum öncelik onlar düşürebilirler beni baston olmadan asla bu bir isyanmı evet bu bir isyan

Ben engelli değilim ama her sağlıklı insan gibi engelli adayıyım.. Maalesef hissettiklerinizi,yaşadıklarınızı anlamam mümkün değil. ancak anlamaya çalışabilirim... :50:

Bu ülkede sağlıklı insanlar bile yaşamakta zorlanırken siz neler yaşıyorsunuz kim bilir....
Anlatmak isterseniz, dinleriz... Allah yar ve yardımcınız olsun. :ssz:

hayat çok zormuş.evvelinde bende sizin gibiydim. bundan 2007 nisan ayında geçirmiş olduğum beyin ameliyatı sonrası kısmi felç arkadaşlar tanıdık tanımadık herkeze tavsiyem Allah hiçbirinize yaşatmasın yolunuz hastaneye düşerse bir tomografi çektirin ihmal etmeyin

arkadaşlar herkes bir engelli adayı bunu hiç bir insanın başına gelmesini istemem. ben çok zor zamanlar yaşadım. engellimiyim evet.engelli olmayan insanlarla vakit geçiriyormuyum.evet mesela eşim engelsiz ve bana yardımcı herkonuda Allah ondan razı olsun

bir kaç ay önce yön sanat atölyesinin bir oyununa gittim çok güzel şeyler başarmışlar
oyuncuların hepsi engelliydi çok gururlandım

saygısız sevgisiz insanlar çok ülkemizde. siz lütfen onlara aldırmayın. bir engelin hepimizin başında her an gelebileceğini bilen bir çok insan da şu hayatta. sevgiler ve saygılar sunuyorum.

arkadaşlar papaya ekstresi kullanan varmı aranızda kıllara önür boyu veda ediyormuşuz doğrumu

Back