Merhaba

dididi20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
23
0
86
İzmir
ben dvdciye aşık oldum ben 23 yaşındayım o ise 30 ilk başlarda arkadaş gibiydik konuşuyorduk filan ben işsiz olduğum için ne zaman film almaya gitsem sorardı iş bulabildinmi diye ilgilenirdi sonra ona aşık olduğumu farkettim bir dvd filmin içine not yazdım duygularımı açıkladım iyi yada kötü bana mutlaka cevap ver yazdım tel nomu filan yazdım ona verdim içinde not var oku dedim aradan zaman geçti 2 gün,1 hafta,15 gün bekledim bekledim bekledim kötü cevaba bile razıydım ama o cevap vermedi ne iyi ne kötü niye böyle yaptı bilmiyorum ben çekingen bir kızım kolay kolay açılamam aradan zaman geçti ben yine film almaya gittim soğuk davrandım hiçbirşey olmamış gibi oda bana soğuk davrandı kendime çok kızıyorum bazen ondan nefret ediyorum ama yinede seviyorum unutamıyorumm ne yapmalıyım geçen gün yine film almaya gittim merabalaştık sanırım ben soğuk davranınca oda soğuk davranıyor anlamıyorummm off:bbo:

soguk davranıosu istemiodur....düşünüodur dicem ama uzun zaman geçmiş..
cvp bile vermek geregi duymamışım..
şeker istersen sil onla ilgili duygularını...

bence aynı dvdciye tekrar gitme kendi ruh sağlığın için canım.çok üzülürsün yoksa. bu işin olacağı yok gibi gözüküyor

olmayacağını biliyorum ama ayaklarımda oraya götürüyor o artık bnm için sadece bir dvdci tşkkürler kızlarr kendini beğenmişin biriydi zaten

saolun kızlar vakit ayırıp okuduğunuz için bu sevgiyi içimde tutmaktan yorulmuştum ilk kez burada paylaştım o beni sevmedi tmm kabul ediyorum ama bunu söyleyecek kadarda yürekli değilmiş bir türlü karşılıklı aşkı bulamıyorum bende bir sorun var heralde

kendinde sorun arama canım sadece bir an önce olsun bitsin diye düşünmöe çabalama aşk için. o gelip bulacaktır seni zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…