• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.305
371
323
Almanya
Kizlar birsey sormak istiyorum..
oglum nerdeyse 1 yasina degecek.. tek basima tabiki esim de var onun disinda kimsenin yardimini almadim ne anne ne kaynanana.

Sunu sormak istiyorum.
Oglumun uyku duzeninden biraz endeseleniyorum son gundur.
Duzenimiz soyle:
Sabah 8-9 arasi uyaniyoruz.
11-12 arasi uyuyor tekrar ( 1-2 saat uyuyo) yani 1 -2 uyaniyor.
Sonrada bazen cok mizliyor uykusu geldigini anladigimizda yatagina birakiyoruz.
Bazen saat 5 -6 arasi
Bazen 6-7 arasi
Ondan sonrada sabaha kadar uyuyor.

Bilmiyorum sanki cok uyutuyorum cocugumu.. kendimi kotu anne gibi hisediyorum bazen, bir tuaf his..
Onun herzaman mutlu olmasini istiyorum

Sizin uyku duzeniniz nasil merak ediyorum.
Paylasmak isterseniz belki birbimize fikir ediniriz

Günde sadece 6-7 saat mi uyanık kalıyor?
Baya uyuyormuş. Doktoru ne diyor?
Zorla uyutmuyorsunuz, kendinizi suçlamayın. Fiziksel, hormonal bir sorun yoksa yapısı böyle demek.

Bu kadar cok uyumasi normal gelmedi bana.
Doktora filan sordunuzmu?
Benim cocugum da hic uyumayan bir bebek oldugu icin uyuyan cocuk gorduyumde kiskaniyorum)))

Bence küçük olduğu icin cok yoruluyor ama biraz fazla geldi yine de. Bence bi doktora götürüp test yaptırın. Belki vitaminleri eksiktir veya hormonal bir sorun vardır. Ben de bebekken cok uyurmuşum :)

Bu kadar cok uyumasi normal gelmedi bana.
Doktora filan sordunuzmu?
Benim cocugum da hic uyumayan bir bebek oldugu icin uyuyan cocuk gorduyumde kiskaniyorum)))

KAc saat uyumasi lazim?
Birde gun icinde neler yapiyorsunuz?
Oglum herseyden cok cabuk skiliyor neyapicagimi sasiyorum bazn onu nasil oyalicagm diye

Kizlar birsey sormak istiyorum..
oglum nerdeyse 1 yasina degecek.. tek basima tabiki esim de var onun disinda kimsenin yardimini almadim ne anne ne kaynanana.

Sunu sormak istiyorum.
Oglumun uyku duzeninden biraz endeseleniyorum son gundur.
Duzenimiz soyle:
Sabah 8-9 arasi uyaniyoruz.
11-12 arasi uyuyor tekrar ( 1-2 saat uyuyo) yani 1 -2 uyaniyor.
Sonrada bazen cok mizliyor uykusu geldigini anladigimizda yatagina birakiyoruz.
Bazen saat 5 -6 arasi
Bazen 6-7 arasi
Ondan sonrada sabaha kadar uyuyor.

Bilmiyorum sanki cok uyutuyorum cocugumu.. kendimi kotu anne gibi hisediyorum bazen, bir tuaf his..
Onun herzaman mutlu olmasini istiyorum

Sizin uyku duzeniniz nasil merak ediyorum.
Paylasmak isterseniz belki birbimize fikir ediniriz
Sabaha kadar uyuyorsa tek sorun altı çok pislenir birde acikmasi... Akşam yatmadan doyur sonra yatır... Ama gece altini degismn lazım bir kere uyandır

Demir seviyesine baktırdınız mı? Eksikliği de uyku yapabiliyormuş. Benim oğlum 13 aylık, günde toplamda 13-14 saat uyuyor. Kaynaklar da öyle yazıyor. Zamanını bu kadar çok uykuda geçirmesi fiziksel ve zihinsel aktivitelerini de etkiler. Emekliyor mu ya da Yürüyor mu?

Yo
Demir seviyesine baktırdınız mı? Eksikliği de uyku yapabiliyormuş. Benim oğlum 13 aylık, günde toplamda 13-14 saat uyuyor. Kaynaklar da öyle yazıyor. Zamanını bu kadar çok uykuda geçirmesi fiziksel ve zihinsel aktivitelerini de etkiler. Emekliyor mu ya da Yürüyor mu?

Yok baktirmadim..
Belki bebeklikten beri bu duzenine aliskin bilmiyorum..
evet emekliyor yurumek uzere.
Yada ben yanlis buyutuyorum

Benim oglum da doğalı 11 ay oldu. Geceleri 10 saat kadar uyur genelde. Acıkınca aglar, sutünü veririm, uykusuna devam eder. Gunduzleri de mutlaka 2 saat kadar uyur.
Onun haricinde neler yapariz? Şimdilerde lego oynariz. Yüruteçte koşarız. Kucagimda zaman geçirir biraz. Cok hareketlendi son zamanlarda ve bir de çok erken sıkılıyor herseyden.
Bunun dışında ben mutlaka arabasına koyar açık havada gezdiririm isten geldiğimde. Ben işteyken de annem mutlaka gezdirir. Gezdirmezsek cok mızmızlanır.
Biz de kan tahlillerini yakin zamanda yaptırdık bu arada. Degerler gayet iyiydi. Onlarla alakalı bir durum yok yani. Yani yapısı böyle demek ki. Sizinki de öyle olabilir.

Benim oglum da doğalı 11 ay oldu. Geceleri 10 saat kadar uyur genelde. Acıkınca aglar, sutünü veririm, uykusuna devam eder. Gunduzleri de mutlaka 2 saat kadar uyur.
Onun haricinde neler yapariz? Şimdilerde lego oynariz. Yüruteçte koşarız. Kucagimda zaman geçirir biraz. Cok hareketlendi son zamanlarda ve bir de çok erken sıkılıyor herseyden.
Bunun dışında ben mutlaka arabasına koyar açık havada gezdiririm isten geldiğimde. Ben işteyken de annem mutlaka gezdirir. Gezdirmezsek cok mızmızlanır.
Biz de kan tahlillerini yakin zamanda yaptırdık bu arada. Degerler gayet iyiydi. Onlarla alakalı bir durum yok yani. Yani yapısı böyle demek ki. Sizinki de öyle olabilir.

Aynen oglumda herseyden cok cabuk skiliyor.
Bugun disariya gezdirdim. Yarim saat olmazi mizladi. Eve donduk orda biraz oyuncaklariyla oynadi tekrar skildi mizladi. Sonra birlikte oynadik sonra bir kac dakika sonra yine skildi. Kucagimada gelmiyor artik durmuyor yerinde.
Onu mutsuz etmek istemiyorum nasil mutlu olur bilmemedim

Aynen oglumda herseyden cok cabuk skiliyor.
Bugun disariya gezdirdim. Yarim saat olmazi mizladi. Eve donduk orda biraz oyuncaklariyla oynadi tekrar skildi mizladi. Sonra birlikte oynadik sonra bir kac dakika sonra yine skildi. Kucagimada gelmiyor artik durmuyor yerinde.
Onu mutsuz etmek istemiyorum nasil mutlu olur bilmemedim
Ben de nasıl memnun edeceğimi şaşırıyorum genelde. Surekli hareket halindeyiz mecburen. Kucağımda bile eli ayağı durmuyor genelde. En çok da dışarıya bol bol cıkarmaya özen gösteriyorum. Zihinsel gelisimine cok olumlu etkisi varmış diye biliyorum. Dısarida da sıkılıp mızmızlayor tabi o ayrı..

Back
X