Merhaba transfer sonrası belirtisi olanlan var mı?

elispera_24

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
269
66
13
33
Merhaba bugün tranferin 4. Günü ama bende hiçbir belirti yok sadece transferden beri göğüs ucu genişlemesi ve beyaz akıntı, benim durumumda olan var mı?

Benimde yoktu, sadece 6-7. Günden sonra sık idrara çıkma ve bacak ağrısı başlamıştı. Sonraki günlerde de şiddetli kasık krampları. Bunların hepside ilaçlarla uyarılmaktan oluyormuş. 16 hafta oldum hala bir belirtim yok sadece hislerime dayanarak 5. Gün kan verip 20 beta ile hayatımın ilk pozitifini almıştım. Bence anneler hisseder pozitif düşün pozitif olsun. Rabbim kucağını boş bırakmasın

Merhaba bugün tranferin 4. Günü ama bende hiçbir belirti yok sadece transferden beri göğüs ucu genişlemesi ve beyaz akıntı, benim durumumda olan var mı?
5. günü bende kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı dört transferimde de. üçü de kimyasal oldu, ikisinde ilk beta değerimle pozitif görmüştük. üçüncü de ilk beta değerim 20ydi. şimdi 4. transferimi oldum bekliyorum. ama forumu çok kurcaladım, hiçbir belirtisi olmayıp hamile olanlar da vaaaaar, belirtisi olup hamile olanlar da...:)

Benimde bugün transfer hariç 5.günüm bacak ağrısı değilde dizlerimde ağrı var başka bir durum yok acaba tuttu mu diyorum ☺belirti aramayın diyolar ya belirti aramıyorum o yüzden,inşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alsın

Her belirtiyi yaşayıp, negatif alanda var, hiç bir şey yok deyip pozitif alanda.. rabbim bilir işini.. kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Sonucunuzu merak ediyorum, birde sizin için dua edicem, inşallah pozitif alırsınız
Çok mutlu oldum cok tesekkur ederim güzel kalbiniz ve dualarınız için.sonucu paylaşırım sizinle mutlaka,sizde sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi

Sizin adınıza sevindim , sağlıkla doğsun inşallah bizde pozitifleri görürüz

Kaçıncı gün embriyosuydu?

Benimde bugün 5. Gün 11 mart test günüm .
Ağrım vs. Yok, sıcak basması oluyor biraz ...

Kızlar günler geçmiyor bende 27 şubtta transfer oldum ogün sayılmıyormuş doğrumuu ?? 3. Günüm oluyor bugün sayılmıyorsaa ama günler geçmiyor kaçıncı gün test yapsam diye düşünüp duruyorum

3. Gün hakkımızda hayırlısı olsun
Sizin ?
İnşallah canm benmde 5. Gün embryiosu canm 11 güne test dediler 10 marta geliyor ama sanırım oakdar dayanamıycam şimdiden bile yapmaya başlardım muhtemelen ama taze transfer olduğu için 20 şubatta ovitirelle vurundum kimi 8 gün diyor etkisi kimi 12 gün bilemiyorum napsamm

Belirtiniz var mı?
Yok ay hiç bi belirti dün bi sol kasığımda hafif batma gibi oldu ama 2. Gün mümkün değil bence belirti için gaz sıkışmam var opudan beri ondandı muhtemelen her zamanki gibiyim yani gece adet olur givi ağrım oldu hafif ama adetim yaklaşıyor geneldede böyle ağrım olur yanii farklı bi belirtim veya bişeyim yok sende nasıl durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…