• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba transfer sonrası belirtisi olanlan var mı?

İnşallah canm benmde 5. Gün embryiosu canm 11 güne test dediler 10 marta geliyor ama sanırım oakdar dayanamıycam şimdiden bile yapmaya başlardım muhtemelen ama taze transfer olduğu için 20 şubatta ovitirelle vurundum kimi 8 gün diyor etkisi kimi 12 gün bilemiyorum napsamm
Doktorunuzu dinleyin bence.

Yok ay hiç bi belirti dün bi sol kasığımda hafif batma gibi oldu ama 2. Gün mümkün değil bence belirti için gaz sıkışmam var opudan beri ondandı muhtemelen her zamanki gibiyim yani gece adet olur givi ağrım oldu hafif ama adetim yaklaşıyor geneldede böyle ağrım olur yanii farklı bi belirtim veya bişeyim yok sende nasıl durumlar
Benim 5. Gün bugün hiçbir belirtim yok .benim 3. Gün embriyosu , belirti geç mi olur acaba?

Benim 5. Gün bugün hiçbir belirtim yok .benim 3. Gün embriyosu , belirti geç mi olur acaba?
Canım hiç belirti olmayan pozitif olan çok varki zaten belirtiler regly ağrısı gibi diyolar yani zaten regly yaklaştığı için o mu yoksa pozitifin belirtisini belli olmuyor sanırım.. ilaçlarda bu ağrıları yapıyormuşş o yüzden aslında belirti aramamak lazm canm

Canım hiç belirti olmayan pozitif olan çok varki zaten belirtiler regly ağrısı gibi diyolar yani zaten regly yaklaştığı için o mu yoksa pozitifin belirtisini belli olmuyor sanırım.. ilaçlarda bu ağrıları yapıyormuşş o yüzden aslında belirti aramamak lazm canm
Haklısınız , hakkımızda hayırlısı olsun .İnşallh pozitif görürüz 🙏😊

Back