- 7 Mart 2017
- 23
- 5
- 6
- Konu Sahibi Bereket123456789
-
Ben de "bu şekilde çocuk sahibi olamayız" deyince asıl, en büyük problemi çözmeye çalıştınız falan sandımBır sene sonra cocuk yapmaya karar verdik bende bu sekılde cocuk sahibi olamayız dedım yumurtlama tarıhlerimi denk getırıp bırlıkte olduk
Yeni üye değil ki sizden önce üye olmuşYeni üyelik ilk konu cinsellik.. :)
Bu benim 2. Üyeliğim bu bayandan önce üye olmuştum normalde,ben eski yeni üyeyim :)Yeni üye değil ki sizden önce üye olmuş
Şeker hastalığının öyle bir etkisi var mı gerçekten
GüldürdünYeni üye değil ki sizden önce üye olmuş
Neden kıllandınız anladım. Daha onceden uye olmustum zaten faal olarak kullanmıyordum. Bır problemin oldu sizlerle paylaştım. Benım gıbı olan arkadaslar var mı varsa sorunları halledebıldıler mı diye cozum arıyorum hepsi buYeni üye görüp bir de ilk konu cinsellikle bağlantılı olunca ben bi kıllanıyorum.
Bence eşini beğenmiyor değil adam. Kendi kusurunu örtebilmek için böyle bir çamur atmış. Tabi sonuç değişmez. Bencil ve kaba.Sizce bu ilişkide en önemli problem cinsellik mi ?
Adam sizi beğenmediğini çirkin bir şekilde dile getirmiş..
Odaklanmaniz gereken yer tam olarak burası.
Oncelıkle cok tesekkur ederim on yargılı olmayıp gercekten caresızlipimi anladığınızdan oturu nasıl ıkna edebılcegımı bilemıyorum gercekten ugrasıyorum ama nafile sureklı bır bahaneNesinden kıllandınız? Eşimin fantezileri diyemi konu açmış? Gayet dert olabilecek bir konuyu dürüstçe yazmış. Konu sahibi, eşiniz hem rahatsız hem de gamsız. Seviyorsanız, tedavi için ikna edersiniz inşallah. Ayrıcada çok terbiyesiz. Konuyu kendinden saptırmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?