ben 2 ay kadar citoles kullandım bunalmıstım dısarı cıkmak ıstıyordum mutsuzdum sadece bunlardı oyuzden gıttım doktora sımdı ıyıyım size sorum citoles diğer ilaçlara gore kotu mu ?bırakırken nasıl bırakılır?suan bırakmak ıstıyorum ılac ıcmek yerıne psıkolaga gıderım dıyorum nasıl bırakıcam benı bılgılendırır mısınız? 10mg tam ıcıyordum gunde bı kez sımdı 1 gun ara ıle yarım ıcıyorum anıden bırakılmaz dıye 2 gecedır ruyamda korkuyorum ılactan dolayı olabılır mı?uyku ve yemek duzenım ılacı kullanmadan once sımdı de ıyı bunu belırteyım.sımdıden tesekkkurler gonullu olarak bızlere yardımcı olmanız ıcın de ayrıca tesekkkur iyi gunler
2 ay çok kısa bir süre. Mutlak doktorunuza danışarak karar vermeli ve bırakmalısınız. Ben sizi takip etmediğim için, sorunuza sağlıklı cevap veremem. Bir psikolog ile çalışmak elbette ki doğrusu. Gördüğüm kadarıyla çok gençsiniz. Bu kadar genç yaşta mecbur kalmadıkça ilaç kullanmak doğru olmaz. Ama dediğim gibi, lütfen sizi takip eden doktorunuz ile birlikte karar verin.
çok teşekkur ederım haklısınız ama doktorum kendını ıyı hıssetsen bıle 6 ay dıyor bende ılac ıcmek kesınlıkle ıstemıyorum kend ıyı hıssedıyorum cok buyuk sorunum yok mecbur ıcmek durumunde degılım azaltarak bırakıcam sımdı yarım ıcıyorum