Merhaba lökosit değerim yüksek çıkmış...

sessiz biri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
11
4
31
Merhaba herkese buraya yeni kayıt oldum bir senelik evliyim. Eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz bir tane . birkaç ay önce gebe kaldım fakat yedi haftalıkken herhangi bir sebep olmadan düşük yaptım. Hatta doktora gittim sabah o gün doktor muayene etti ve herşey mükemmel çok güzel çok sağlıklı dedi akşam oldu birden kanamam başladı ve sonraki günler düşük oldu yavaş yavaş. Ve şimdi yeniden yedi haftalık hamileyim.iki gün önce doktora gittim ultrasona baktı bebeğin henüz kalbi atmıyor dedi.bir hafta SONRA tekrar gel dedi.ve kan verdim üç tüp idrar verdim sonuçları çıkmış bugün baktım e nabizdan.ama şu iki değer kötü çıkmış korkuyorum gene birşey olacak diye .ara ara karnımın altinda ağrılar oluyor sırtım ağrıyor. Geçenki gebeligimde de herkese dedim doktora da benim karnim ağrıyor kimse takmadj. Şimdi bir düşük daha yaşamak istemiyorum. Progestan kullanıyorum iki haftadır . Düşük tehlikesine karşı doktor başladı... Eşimle yaşımız otuz ve bir bebeğimiz olsa bize yeter birkaç tane de gözümüz yok .ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.karnim ağrıyor doktora dedim bir çözüm bir sebep vermedi.cozum de sunmadi. Kendimi inanılmaz halsiz yorgun bitkin hissediyorum yedinci haftaya girdim .her an düşük korkusu ile yaşıyorum. Tabiki etrafımdaki insanlar yapma kafaya takma vesaire gibi yorumlar yapıyor fakat bu şekilde konuşmalar bana etki etmiyor benim kötü düşünmemi engellemiyor çünkü düşüğü yaşadim bir hafta inanılmaz sancılar çektim doktorum sonuçlar için bir hafta sonra gel dedi hem de takrar bakacak kalbi atıyor mu bebeğin diye.moralim çok bozuk .... Bu sonuçlardan anlayan bilen var mı ne anlama geliyor ben su an ne haatasiyim sorun nedir bilen varsa bana burda bir bilgi verir diye düşündüm....

Eklentiler

• 1000032872.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 153
İdrarınızda iltihap var şuan bende de bu durum var doktor tek gece kullanımlık şase verdi size verdiler mi bu bebeğin düşmesine sebep olmaz sanırım telaş yapmayın o bebek tutunduysa hiçbir şey düşüremez korkmayın not gebe değilim

İdrar yolu enfeksiyonu canım ama korkma fazla değil, benimde 10 şuan doktor sorun yok dedi. Gebelikte enfeksiyon artışı olabiliyor günde 3 litre su içmeliyiz. Değeri üç yüz beş yüzleri bulanlar var diye duymuştum. Fazla olsa zaten idrarda yanma oluyor birde kötü kokulu koyu renk idrar oluyor.

Teşekkürler. Şu an daha gitmedim sonuçlar için çünkü doktor haftaya salı günü gel h sonuca bakalım hem tekrar bebeğe bakalım kalbi atıyor mu dedi. Bu iki sonucum böyle çıkmış korktum gene birşey olacak diye

Anladım.demek idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ama idrarda yanma gibi bir durumum yok asla . Sizin doktor 10 a sorun yok dediyse bu da az birşey enfeksiyon demek olur sanırım benimki de 12 çünkü

O kan sonucu yanlis dusunmuyorsam, idrar degil. Vucudunuz bir enfeksiyonla savasiyor olabilir ama cok yuksek mi, hayir.

Idrar da lokosit olsaydi +++ yazardi.

O kan sonucu yanlis dusunmuyorsam, idrar degil. Vucudunuz bir enfeksiyonla savasiyor olabilir ama cok yuksek mi, hayir.

Benimde kan tahlilinde çıktı ama bugün doktor idrarda yanma vs varmı diye sordu az biraz enfeksiyon var dedi. Yanlış mı söyledi acaba

Benimde kan tahlilinde çıktı ama bugün doktor idrarda yanma vs varmı diye sordu az biraz enfeksiyon var dedi. Yanlış mı söyledi acaba
Hayir yanlis anlasilmasin idrar yolu enfeksiyonu da kanda gozukuyordur herhalde, ama bu arkadasin yolladigi sonuc kan sonucu diye yazdim ben.

Idrardan once cikiyor genelde kan sonuclari ve gebelerde idrar yolu enfeksiyonu cok olagandir, doktor o sebeple yanma olup olmadigini sormustur size

Benim şu an e nabizda bu sonuç kan değeri içinde görünüyor yani nabizdan bakinca bu lökosit kanimda cikmis diye görünüyor bende tam bilmiyorum işte kan mi idrar mi bu. Ama kan görünüyor e nabizda kan sonucu içinde yani

İdrar sonucu değerim normal görünüyor bu kanda çıkan sonuç dediğiniz gibi bende kanda çıkan lökosit bu diye düşündüm.birde bunu nasıl öğrenebilirim yani vücudumda ne enfeksiyonu olduğunu bu lökosit yani beyaz kan hücrelerininn neden durduk yere arttığını bu konuda bilginiz var mı acaba

Gebeyseniz illa enfeksiyona gerek yok, lokosit gebeyken genelde bu sekilde az birsey yuksek cikar.

Sordugunuz sorunun cevabi da su; doktor bu değerle birlikte yuksek ya da dusuk cikan degerlere gore degerlendirme yapar, illa cok onemli birseye gerek yok, kucuk bir soguk alginligi dahi yukseltir.

Sizde kasık ağrısı var mı benim de iltihap yüksek çıktı antibiyotik yazdı doktor ama kasık ağrım var baya

Evet o bölge benim de geçiyor sonra yine ağrıyor ama 2 gündür geçmiyor doktor antibiyotik verdi bakalım inşallah iyi gelir

Merhaba ben laborantım. Lökosit idrarda değil kanda çıkmış görünüyor. Ama çok yüksek bir değer değil. Dönem dönem çeşitli enfeksiyonlar sebebi ile yükselebilir. Hafif bir gribal enfeksiyonunuz varsa bile yükselir korkmayın o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…