- 7 Haziran 2024
- 11
- 4
- 31
- Konu Sahibi sessiz biri
Merhaba herkese buraya yeni kayıt oldum bir senelik evliyim. Eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz bir tane . birkaç ay önce gebe kaldım fakat yedi haftalıkken herhangi bir sebep olmadan düşük yaptım. Hatta doktora gittim sabah o gün doktor muayene etti ve herşey mükemmel çok güzel çok sağlıklı dedi akşam oldu birden kanamam başladı ve sonraki günler düşük oldu yavaş yavaş. Ve şimdi yeniden yedi haftalık hamileyim.iki gün önce doktora gittim ultrasona baktı bebeğin henüz kalbi atmıyor dedi.bir hafta SONRA tekrar gel dedi.ve kan verdim üç tüp idrar verdim sonuçları çıkmış bugün baktım e nabizdan.ama şu iki değer kötü çıkmış korkuyorum gene birşey olacak diye .ara ara karnımın altinda ağrılar oluyor sırtım ağrıyor. Geçenki gebeligimde de herkese dedim doktora da benim karnim ağrıyor kimse takmadj. Şimdi bir düşük daha yaşamak istemiyorum. Progestan kullanıyorum iki haftadır . Düşük tehlikesine karşı doktor başladı... Eşimle yaşımız otuz ve bir bebeğimiz olsa bize yeter birkaç tane de gözümüz yok .ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.karnim ağrıyor doktora dedim bir çözüm bir sebep vermedi.cozum de sunmadi. Kendimi inanılmaz halsiz yorgun bitkin hissediyorum yedinci haftaya girdim .her an düşük korkusu ile yaşıyorum. Tabiki etrafımdaki insanlar yapma kafaya takma vesaire gibi yorumlar yapıyor fakat bu şekilde konuşmalar bana etki etmiyor benim kötü düşünmemi engellemiyor çünkü düşüğü yaşadim bir hafta inanılmaz sancılar çektim doktorum sonuçlar için bir hafta sonra gel dedi hem de takrar bakacak kalbi atıyor mu bebeğin diye.moralim çok bozuk .... Bu sonuçlardan anlayan bilen var mı ne anlama geliyor ben su an ne haatasiyim sorun nedir bilen varsa bana burda bir bilgi verir diye düşündüm....