Merhaba kızlarrr merhabaa :((

Eleman doğum günlerini karıştırmış valla gülesim geldi. :) Yaşınız küçük galiba yorumları okumadım ama, eski sevgililerinin doğum günlerini nereden biliyorsun? Ben isimlerini bile bilmem. Bana ne yahu, artık benim değil mi? Ama doğum günü konusu çok sıkıntılı bir konu, burnundan getirseydin.

Eleman doğum günlerini karıştırmış valla gülesim geldi. :) Yaşınız küçük galiba yorumları okumadım ama, eski sevgililerinin doğum günlerini nereden biliyorsun? Ben isimlerini bile bilmem. Bana ne yahu, artık benim değil mi? Ama doğum günü konusu çok sıkıntılı bir konu, burnundan getirseydin.
Yasim 21 normalde ben de bilmem ilgilenmem de bi konu gecince merak edip bakmistim neyse dediginiz doğru benim degil mi :) tesekkürler

Adamin gecmisi kaldıramıyorsanız hıc hayatin da olmayin ki bunlari sürekli hatirlayip sorun cıkarmak hem sızi hem ilisķinizi yıpratir.... Diger bir konuya gelirsek elestiriye açık degilseniz buraya konu açmiyacaksıniz.... İnsanları korkutur gibi elestiriye acık degilim ona göre yorum yapın demenız hos degil...

:KK14:Tam yerine geldin bebeğim :KK14::KK14:Vuuuuuuu aşk :KK30::KK30:Şimdi şöyle , ben sende ileri derecede özgüven eksikliği gördüm , olmaz bebeğim öyle onun vucudu benden güzelmiydi filan felen düşünmeyeceksin . An itibariyle çocuk seni seçmiş oto .oka takılıp aşkın içine etmiyelim . O seni nasıl kazanıp mutlu edeceğini düşünsün , sen bunları düşünürsen çocuk tiskinniiiiiir soğur , bi eski sevgili kaydındada sen olursun . UOTE="umay umay, post: 37281155, member: 619128"]Kızlar ben paranoyaklıktan ölecem valla konuyu size şöyle açayım sevgilimin eski sevgilileri aklima geldikce deli oluyorum onlari sevmis olmasi beni sinir ediyor sonuçta diyeceksiniz ki eee seninde oldu evet oldu ama işte bu konuda suan mantikli düsünemiyorum. :KK43: ciddi anlamda hassas duğum bi konu lütfen ona göre cevap yazalim tartismaya suan acik degil her yorumu 'bu senin düsüncen tesekkürler' deyip anlayis gösteremem bana dert oldugu icin yadim sizde de durum böyle mi ? Ve bi sorum daha var sevgilim eski sevgilisiyle benim dogum günümü karistirmis benim ki 18i onun ki 28 üzüldüm cidden ama eski konulari da daha fazla ona acip keyfimizi kacirmak istemiyorum bi daha karistirma deyip geçtim sizce mantikli mi ? Evli ablalarimdan cevap bekliyorum onlar daha tecrübeli oldugu icin :)[/QUOTE]

Kızlar ben paranoyaklıktan ölecem valla konuyu size şöyle açayım sevgilimin eski sevgilileri aklima geldikce deli oluyorum onlari sevmis olmasi beni sinir ediyor sonuçta diyeceksiniz ki eee seninde oldu evet oldu ama işte bu konuda suan mantikli düsünemiyorum. :KK43: ciddi anlamda hassas duğum bi konu lütfen ona göre cevap yazalim tartismaya suan acik degil her yorumu 'bu senin düsüncen tesekkürler' deyip anlayis gösteremem bana dert oldugu icin yadim sizde de durum böyle mi ? Ve bi sorum daha var sevgilim eski sevgilisiyle benim dogum günümü karistirmis benim ki 18i onun ki 28 üzüldüm cidden ama eski konulari da daha fazla ona acip keyfimizi kacirmak istemiyorum bi daha karistirma deyip geçtim sizce mantikli mi ? Evli ablalarimdan cevap bekliyorum onlar daha tecrübeli oldugu icin :)

Espri yapmıyorum, dalga geçmiyorum yardım almanız gerekiyor. Bu dozda bir kıskançlık normal değil. Hadi diyelim sizin geçmişinizde kimse olmadı ve ben de sevgilimi kendim gibi istiyorum dediniz bir derece. Ama sizin durumunuz kabul edilebilir bir kıskançlık değil.
Yalnız değilsiniz. KK da sevgilisi rihannanın resmine baktı diye kavga çıkaran, eski sevgilisi aynı şehre taşınacak siye karalar bağlayan, sevgilisi bayılan öğrencisini acile götürdü diye kriz geçiren var. Ama yalnız olmamanız bir yardım almanıza engel olmasın. Bunu hem kendiniz hem de ilişkiniz için yapın. Yoksa insanlar bir süre sonra yeter diyio ayrılırlar.

Öneri verebilir miyim bilmiyorum, bana hep tuhaf gelmiştir bu tarz düşünceler. Ama söyleyebileceğim tek şey var böyle düşünerek kendini üzersin sadece. Hatta çok dile getirmeye başlarsan ardından ayrılık gelir. Ya adam kendini bişey sanıp daha iyilerine layığım der gider ya da sıkılıp, bunalıp gider. Ama her halükarda gider.

Oncelikle buraya konu aciyorsaniz her telden yoruma bastan razi olacaksiniz. Herkes sizin dusunce tarzinozda degil ve karsit fikirler olacaktir. Elestiriye tahammulunuz yoksa yanlis adretstesiniz malesef.

Konuya gelince, bu bir hastalik bence. Sevgilinizin gecmisine isinlanip duzeltemediginiz surece kendinizi yer durursunuz. Evli olan herkes ilk sevgilisiyle mi evlendi saniyorsunuz ? Herkesin bazi iliskileri tecrubelero kalp kiriklari olmustur. Hepimiz sevgililerimizle Birbirimizin varligindan haberimiz olmadan yillar geciriyoruz. Onemli olan 'dogru' insani bulabilmek. Ruh esini bulabilmek. Onu bulduysaniz daha ne boyle sacma sapan seylere takilip mutsuzluk uretir ki insanlar anlamam. Hayat boyle seylere uzulmek icin inanin cok kisa. Boyle sacmaliklar yuzunden kendinizi yiyip bitirmeyin, yazik.

Merhabaa merhabaa. Yamacıma gel bacım aynı duyguları paylaşıyoruz. Her şeyden bir şey çıkarıyorum elimde değil. Beni sevdiğinden adım kadar emin olduğum adamı onu unutamamakla suçluyorum falan ama o da o kız için vakti zamanında çok guzel şeyler yazmış twittera elimde değil. Bak sana tavsiyem hiç yansıtma. Bizim olay da onun bir notunu atmayı unutmakla başladı. Böyle bir olay yaşanınca insanın içine bir kez huzursuzluk düşüyor. Sizde de aynı şekilde doğum günü olayı olmuş. Lütfen yüzüne bu konuyla ilgili şeyler söyleme. İlişki gerçekten sarsılıyor. Ben yaptım sen yapma. O kızdan sakın ona bahsetme, konusunu açma. Sevdiğinden eminsen yapmaaaa. Zamanla daha bi aşılıyor. :KK47:

Geçmiş dipsiz bir kuyu içine girmeye çalıştıkça çıkmak zorlaşıyor.
aynı şey ajanlıkta da geçerli, bir kere ay dur faceine bakayım, mailini kontrol edeyim dersen hooop paranoyağa bağlıyorsun.
o yüzden durumun abartı olduğunu fark eder etmez zor da olsa kesip atacaksın. Aksi halde yaşanmıyor.
doğum günü olayını yine normal karşılıyorum. Benimki daha bir kaç aylık sevgiliyken iki kere başka isimlerle hitap etmişti. Tabi insan bozuluyor ama güven varsa büyütmemek gerek.

Ben üc senelik sevgilim annesiyle konusurken "X'cigime selam soyle" deyip annesinin adini diyecegime ondan onceki erkek arkadasimin anasinin adini soylemistim ayni harfle basliyodu: D
Eski erkek arkadasimda 18-19 yasindaki yani dusun. Allah'tan telde oldugundan fazla anlamadi ama benim basimdan kaynar sular dokulmustu.
Okuzluk etmis ama ben aklimda bile yokken diyiverdim o da oyledir.

Onun disinda eskiye takilman iliskinizin bitmesine zemin hazirlar.

Öncelikle elestiriye normalde her zaman açık biriyimdir bu konuda hassas oldugumu ve zor dönemden gectigimi belirttim.siz hemen özgüven eksikligine yok bilmem elestiriye acik degilsen burada ne isin varlara gerirdiniz. bilmiyorum hayatinizda kaç kez paranoya yasadiniz yani sevdiginiz insanin sizden önce birilerini sevmesi elbette zor ben sizden bu konu hakkinda yardim istedim ama siz konuyu biraz saptirdiniz insanlarin kendine göre icinden cikamadiklari durumlar vardir bunu anlamanizi dilerdim. Herneyse konu cok bask yerlere gittigi icin hepinize tesekkur ediyorum. Ben almam gereken cevaplari aldim umarim hayatinizda hic paranoya düsmezsiniz iyi geceler :)

Geçmişe fazla ytakilmamak gerekiyor insan kendine zarar veriyor kendi kendine kurup dusunnce. Ama su doğum günlerini karistirma muhabbeti gerçekten sinir bozucu olmuş. Esim öyle bisey yapmis olsa onu doğum günümü kutlamaktan MEN ederdim herhalde.

sevgiliniz sevmek gibi insani bir duyguyu becerebilmiş ya sevinmelisiniz.kimseyi sevmeyenen korkarım ben,bu cins adamlar karşısındakine cinsel obje olarak bakar okadar... kimseyi sevmemiş bir tip olsaydı sizi de sevmeyi beceremezdi

Geçmişi açmak sadece sizi üzer. Evet bi çok insanın geçmişi olmuştur ama o insan sizinleyse sizden öncesi önemsiz olmalı. Doğum günü karisabilir insanlık hali normaldir ama bi oturup düşünün...

Eşim benden önce çok büyük bi aşk yaşamış hiç bi zaman kim nasıl biri diye sormadım sormam da banane adı üstünde benden önce. Ve benimle evlendiyse o insandan daha çok sevmiş ki onunla değil benimle evlendi

Back
X