- 3 Eylül 2012
- 21.853
- 57.508
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasim 21 normalde ben de bilmem ilgilenmem de bi konu gecince merak edip bakmistim neyse dediginiz doğru benim degil mi :) tesekkürlerEleman doğum günlerini karıştırmış valla gülesim geldi. :) Yaşınız küçük galiba yorumları okumadım ama, eski sevgililerinin doğum günlerini nereden biliyorsun? Ben isimlerini bile bilmem. Bana ne yahu, artık benim değil mi? Ama doğum günü konusu çok sıkıntılı bir konu, burnundan getirseydin.
Kızlar ben paranoyaklıktan ölecem valla konuyu size şöyle açayım sevgilimin eski sevgilileri aklima geldikce deli oluyorum onlari sevmis olmasi beni sinir ediyor sonuçta diyeceksiniz ki eee seninde oldu evet oldu ama işte bu konuda suan mantikli düsünemiyorum.ciddi anlamda hassas duğum bi konu lütfen ona göre cevap yazalim tartismaya suan acik degil her yorumu 'bu senin düsüncen tesekkürler' deyip anlayis gösteremem bana dert oldugu icin yadim sizde de durum böyle mi ? Ve bi sorum daha var sevgilim eski sevgilisiyle benim dogum günümü karistirmis benim ki 18i onun ki 28 üzüldüm cidden ama eski konulari da daha fazla ona acip keyfimizi kacirmak istemiyorum bi daha karistirma deyip geçtim sizce mantikli mi ? Evli ablalarimdan cevap bekliyorum onlar daha tecrübeli oldugu icin :)