Merhaba kızlar.. Patronum ve Can Sıkıcı Hareketleri..

siz bir kere yeteri kadar yüz vermişsiniz.
geriye sadece icraat kalmış.
bu kadar laf duymaya tahümmül eden, yapmaya da tahümmül eder zaten.
ya konu fake, ya da sizin mideniz geniş

Derse der. Ne kadar kurmuşsunuz kafanızda. Anneniz bilmiyor mu her şeyi zaten. Ya konunuz gerçek değil ya da siz takıntılı bir kişiliksiniz. Adam size tecavüz bile edbilir. Hiç korkmuyor musunuz????

Konuşur konuşur susar dedım susmadı kızlar bu durumda olmaktan zevk almıyorum.. Siz o sekılde tepkı verebılırsınız ben veremedım zamanında sımdı vermek ve bıtırmek ıstıyorum... Korkuyorum tabı cogu zaman dısarda oluyor ofıste oldugundada muhattap olmamaya calısıyodum o ense olayı bıtırdı benı..

Konuşur konuşur susar dedım susmadı kızlar bu durumda olmaktan zevk almıyorum.. Siz o sekılde tepkı verebılırsınız ben veremedım zamanında sımdı vermek ve bıtırmek ıstıyorum... Korkuyorum tabı cogu zaman dısarda oluyor ofıste oldugundada muhattap olmamaya calısıyodum o ense olayı bıtırdı benı..

konuşur konuşur susar mı ??? ensenden de öper öper durur o zaman kusura bakma .

Adam seni taciz ediyor! Sen dedikodu çıkarır diye mi alttan alıyorsun ne münasebet işi bırakıyorum de yaz dilekçeni gitsin

kızlar bu enseden opme olayı yenı oldu ustune teklıfın gelmesı tuzu bıberı oldu yanlış anlıyosunuz benı annem ense olayını soylemedım daha ıkı uc gundur kendı kendımı yedım

Basima boyle bisey gelse ve anneme anlatsam, annem istifa etmek icin oraya gitmeme bile izin vermezdi herhalde..

KK Ailesi Merhabalar... Gün Geçmiyor ki hayatımızda yeni sıkıntılar olmasın..

Benim sorunum Şimdide Patronum la başım dertte.. Kendisi 44 yaşında evli iki kız çıcuğu var..
Kendisi Egolarına yenılmış.. Birşeyleri bilmemesine rağmen ben bılırım en ıyı ben yaparım havalarında Parası cok olan ve herkezi bu parayla satın alabılecegını dusunen bır adam.. Cevresı cok saglam.. Aklı Organıyla aynı orantıda çalısıyor..

ıse basladıgımda 4 kısıydık.. ıkısı ayrıldı ikimiz kaldık bi tek

oğrenciyim ve aynı zamanda çalısıyorum.. haftada 4 gun ıkı saat erken cıkıyorum.. işe başladıgımndan berı toplasanız 4 5 pazar ızın yapmısımdır.. ofisin butun temızlıgı yemegı işleri bende yetmezmış gibi patronumun ozel işleri bende emlak bolumune bakıyorum aslında ben ama hem sekreterlık hem emlak bolumu hem ınsaat bolumune bakıyorum.. joker gıbı her yerde kullanıyor benı extra kazandıgımda bısey yok sadece vaadler verıyor bana .. soyle kazanıcaz boyle paramız olucak felan dıye.. 6 aydır tık yok.. aldıgım para 1000 tl yemek sıgorta yol..

Sigortam bıle yenı yapıldı.. İşle ılgılı sıkıntılar neysede işsiz kalmak adını katlanıyordum.. şimdilerde dokunmaya başladı öpmeye başladı (yanaktan enseden) kızdım bı kere ne yapıyosunuz bu ne samımıyet ne hakla ensemden opersınız dıye boş bulundum dedı gectı ama elımı tutuyor bısey anlatırken.. senden ıyı anne olur erkek cocuk verırımısın bana nıkahıma alıyım senı felan dıyo.. yok sagolun patron bey ıstemıyorum benım bı ılıskım var dıyorum..
Ozamanda sevgılın sana bısey veremez x5 cekerım altına falancı yerden ev alırım dıyor. Kızıncada şakaya vuruyor bunu.. Anneme bahsettım ihtiyacımız oldugu halde bırak işi dedı..

Bu kişi akrabalarımı tanıyor evime gelip gitti (banyoda bı sorun vardıu ona bakmaya geldı)

bu kadar zaman şakayla karısık yaptıgı ıcın sert tepkı veremıyodum yağ gıbı uste cıkıyodu ama gercekten cok bunaldım artık işe gelmek istemıyorum.. adamdan tıskınıyorum.. her fırsatta laf sokuyorum.. Anlamıyorda hayvan..

Şimdi başka bir teklif aldım Satış sorumlusu olarak calısıcam bı fırmada 3000 tl maas sıgorta ve sırket arabası verıcekler altıma..

İşi bırakmak istiyorum eşyalarımı topladım.. ancak Bu adamdan cekınıyorum.. Şimdı soylersem 1 hafta sonra bırakabılırım eleman bulması ıcın.. oyle bı konusmalıyım kı o bır haftayı bana zehır etmesın ve paramı versın...

işi bırakıcam desem sadece bı ton laf eder trıp atar.. zehır eder bana o bır haftayı habersız de bırakamam akrabalarımı tanıyor ve ınsanlara benı bıraktı yarı yolda demesın ıstıyorum kafam allak bullak ne desem ben buna..:KK14:

maaş gününü bekle uzak değilse...
ihtiyacım var diyosun .
eleman bulup bulmamasıda umrunda olmasın
akrabalarını tanıyorsa kimseye yarı yolda bıraktı diyemez..
ama küçük bir öneri; konuşmalarını kayda al derim.
yalan yanlış dedikodulara maruz bırakabilir seni.

Arkana bile bakmadan kaç oradan. Ne münasebet enseden öpmek erkek çocuk verir misin nedir ya? Bu kadar geniş olma arkadaşım. Şikayetçi bile ola bilirsin adamdan. 1000liraya her yerde is bulunur hemen birakmamana şaşırdım dogrusu.

Adamın yaptıkladına, bana çocuk ver demesine 1000 lira için katlandınız da, x5'i niye reddettiniz onu anlamadım ben...

1000 lira için enseden öpüşmeyi kabul ediyorsanız x5 için çocuk yapmak çok da zor olmasa gerek:KK14:

Ayrıca size 3000 lira maaş veren yerin de şimdiki patrondan daha fazla beklentileri olacağa benziyor. Öğretmen-polis-avukat maaşının 2000 lira olduğu ülkede, size 3000 lira teklif etmeleri normal değil:KK53:

Biraz silkelen kendine gel yahu!
Adam neler yapmis söylemis sana???
Farkindamisin?
Bu nasil bir sogukkanlilik..

sabrına hayran kaldım. neden hala oradasın. bahaneleri geç, vur kapıyı çık, geç bile kalmışsın.

maaş gününü bekle uzak değilse...
ihtiyacım var diyosun .
eleman bulup bulmamasıda umrunda olmasın
akrabalarını tanıyorsa kimseye yarı yolda bıraktı diyemez..
ama küçük bir öneri; konuşmalarını kayda al derim.
yalan yanlış dedikodulara maruz bırakabilir seni.

Maaş gunum Dündu Bugun Verır Diye planlıyorum.. Kesınlıkle kayda alıcam konusmamızı..

Arkana bile bakmadan kaç oradan. Ne münasebet enseden öpmek erkek çocuk verir misin nedir ya? Bu kadar geniş olma arkadaşım. Şikayetçi bile ola bilirsin adamdan. 1000liraya her yerde is bulunur hemen birakmamana şaşırdım dogrusu.

İş çok var okulu kabul etmediler.. ! bucuk sene sonra ne bulsanız degerlı oluyor sızın ıcın ama bu artık cızmeyı astı

Adamın yaptıkladına, bana çocuk ver demesine 1000 lira için katlandınız da, x5'i niye reddettiniz onu anlamadım ben...

1000 lira için enseden öpüşmeyi kabul ediyorsanız x5 için çocuk yapmak çok da zor olmasa gerek:KK14:

Ayrıca size 3000 lira maaş veren yerin de şimdiki patrondan daha fazla beklentileri olacağa benziyor. Öğretmen-polis-avukat maaşının 2000 lira olduğu ülkede, size 3000 lira teklif etmeleri normal değil:KK53:

yorumuna istem dışı güldüm kusura bakma ama enseden opüşmeyi 100 tl ıcın kabul etsem adam demeden altına yatar x5 ı alırdım heralde dımı ama bundan memnun oldugumu demedım bunlar yuzunden ısı bırakacagımı nasıl bır yol ızlemem gerektıgını danıstım cok ıyı bı yol gostermıssın demekkı sende bu sekılde bısey yasasdaydın bunu yapardın..

avukatlar ve dıgerlerı 2000 tl alıyolarsa okumasınlar hiç ben garsonken 3000 tl nın altına dusmuyordu maasım

Biraz silkelen kendine gel yahu!
Adam neler yapmis söylemis sana???
Farkindamisin?
Bu nasil bir sogukkanlilik..

adam soylemlerını saka yoluyla dıle getırıyordu bısey dedıgımde acaba benmı yanlıs dusunuyorum demıstım hep ama bu opme olayı daha yenı oldu ve anında gozumu actı..

Ya adam seni sözlü ve fiziksel taciz etmiş sen daha orda duruyorsun nasil miden kaldiriyor bunu anlamiyorum üstelik banyodaki sorun için patronunu mu cagiriyorsun milyon tane tesisatci var sizde pek masum gelmediniz dogrusu

Durumumuzun okadar ıyı olmadıgını soylemıstım oncekı mesajlarımda.. benım patronum ınsaatcı yanı tesısattan anlıyor ozaman bı problemımız yok tu bu anlamda halıyle sorun oldugunda tesısata bakması ıcın onu cagırdım...

Kızlar Siz İnsanı sogutursunuz Valla KK den Belkı ben Sizlker gibi tepkı veremedıgım ıcın burda sıze dert anlatıyordurum.. bıde burdasn bakın direk erkek budalası yaptınız mazosıstım ben zaten hosuma gıdıyo patronumun yaptıgı olay oyuzden sesımı cıkarmadım.. sımdıde canım sıkıldı sırf bu yuzden ısı bırakıyorum sıze gore dımı..

Lütfen evet ben keske o an tepkı verseydım ısı bıraksaydım.. sımdı burda bunları yazıyor olmaz veya onunla aynı havayı tenefus edıyor olmazdım.. ozaman kı yapmam gerekenı bugun yapıcam..

maaşını bugun verirse ki genelde çıkış saatinde verirler ses kaydı için yarın gitmelisin ama..

X