Merhaba kızlar lütfen yardım edin...

simarik35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
4
0
36
İzmir
Kocamı çok seviyorum ve kocamın da beni sevdiğine inanıyorum. Bizim sorunumuz yatak odasında mutlu olamıyoruz. Kocam benden oral sex yapmamı istiyor ama ben bunu hoş bulmadığım için karşı çıkıyorum. Ön sevişmeden sonra birlikte oluyoruz ama kocam hemencecik geliyor ve ondan sonra ikimizde de istek kalmıyor. Bana hiç işveli cilveli değilsin diyor. Çoğu kez ikinciyi yapmayı denesek bile eşim sertleşemiyor ve beni suçluyor bu konuda ne yapmalıyım bana yardımcı olun.

tavsiyem en kısa zamanda doktordan yardım almanızdır birbirinize destek olarak üstesinden gelebilirsinz. ayrıca eşinin isteğinde çok bişi yok üstesinden gelebilirsin.

sogumakla tiksinmekle alakası yok bence kendinizi kasmayın karşılıklı konuşarak halledebilirsiniz ama bence hepsinden önce bir hekim yardımı gerekli bnlar benim düşüncem

teşekkür ederim kızlar acaba çokmu tutucuyum azıcıkta onun suyuna mı gitmeliyim nasıl renklendirebilirim yatak odamızı? tavsiyeleriniz bekliyorum

Benim demek istediğim şu. Eğer oral seks konusuna değinirsek, Eğer yeterince temizlik önlemleri alınmışken sorun değil bence. Bu temzilikle ilgili bence. Zaten bunun için hzaırlanmış güzel kondomlar var.:) Sadece karşı taraf için yapılmış sayma bunu, önemli olan 2 tarafında zevk alması. Bu arada 4 yıllık erken bir evlikil süreci. Biraz heyecan katmak güzel olabilir.

bende başta senin gibiydim sürekli karşı çıkıyordum ağzımdan nimet yeyiyorum nasıl böyle birşey yaparım diye ama baktım soğuyor benden mecburen yapmak zorunda kaldım böylelikle hem karşındaki mutlu oluyor hemde sen takmamış olursun..helalin sonuçta karı-koca arasında ayıpta olmaz utanmada..

tavsiyem şu 69 yapın. eşin üstte olsun birbirinize oral seks yapın.sen ona yaparken oda sana yapsın.4 yıllık evlilikte nasıl oral seks yapmadığınıza da şaşırdım.insanın partneri teklif etmese bile kendi ister.gerçekten zevkli bir şey.eşinizin erken boşalma problemi için doktora gitmesi gerekir.gitmeyi reddederse yapacağınız şey ona yetişmek.bu arada hiçbir erkek ona oral seks yapan eşinden tiksinmez.

Ben de kesinlikle sana katılıyorum.Evlilik her konuda rahat olunabilecek bir durum. Zaten evlisisn ve çekineceğin bir durum da yok. Karı koca sonuçta. Evlilik biraz da heyecan gerektiren bir kururm. Eğer benim eşim olcak kişi bunu yaparken başka bir kadın düşünüyosa ben de en azından denerim. Sonuçta eşime heyecan vermek ve ona haz yaşatmak bana daha da heyecanlı gelir.Biraz heyecan katmak herzaman iyidir iki taraf içinde.

teşekkür ederim kızlar acaba çokmu tutucuyum azıcıkta onun suyuna mı gitmeliyim nasıl renklendirebilirim yatak odamızı? tavsiyeleriniz bekliyorum

Biraz seksi iç çamaşırları girebilir mesela dolabına. Eşine de hiç beklemediği bir anda süpriz yaparsın. Emin ol işe yarar:)

Bunu sorun olarak görme bence.Eğer karı koca arasında sex yaşanacaksa tüm doruklarına kadar yaşamalıyız.Eğer kendisi oral sex istiyorsa sende kendine yaptır.3 yıllık evliliğim var bizde bu tür şeyleri yapıyoruz madem evliyiz sexi tamamen yaşamalıyız diyerek her türlü şeyi yapıyoruz.Evliyiz sonuçta.Ama iğreniyorsanız.Bunu ona söyleyin.

bende sevgilime yapıyodum bu tur seyler hata hosuma da gıdıyodu :) bende mı sorun var dı dıye dusunrken burda bu yorumları okuyunca cok da anormal olmadıgmı anladım sevindim ya

bence bu konu için hiç tartışmayın ne var ki bunda ben adam istemeden kendim istedim hiç tiksinmiyorum banyodan sonra
çok sa zevk alıyorum açıkcası insan tiksinir mi hiç helal,nden
ha ben de 69 yaptıramıyrm çünkü akıntı oluyomuş sürekli
keşke yaptırsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…