Kocamı çok seviyorum ve kocamın da beni sevdiğine inanıyorum. Bizim sorunumuz yatak odasında mutlu olamıyoruz. Kocam benden oral sex yapmamı istiyor ama ben bunu hoş bulmadığım için karşı çıkıyorum. Ön sevişmeden sonra birlikte oluyoruz ama kocam hemencecik geliyor ve ondan sonra ikimizde de istek kalmıyor. Bana hiç işveli cilveli değilsin diyor. Çoğu kez ikinciyi yapmayı denesek bile eşim sertleşemiyor ve beni suçluyor bu konuda ne yapmalıyım bana yardımcı olun.
tavsiyem şu 69 yapın. eşin üstte olsun birbirinize oral seks yapın.sen ona yaparken oda sana yapsın.4 yıllık evlilikte nasıl oral seks yapmadığınıza da şaşırdım.insanın partneri teklif etmese bile kendi ister.gerçekten zevkli bir şey.eşinizin erken boşalma problemi için doktora gitmesi gerekir.gitmeyi reddederse yapacağınız şey ona yetişmek.bu arada hiçbir erkek ona oral seks yapan eşinden tiksinmez.
teşekkür ederim kızlar acaba çokmu tutucuyum azıcıkta onun suyuna mı gitmeliyim nasıl renklendirebilirim yatak odamızı? tavsiyeleriniz bekliyorum
Kocamı çok seviyorum ve kocamın da beni sevdiğine inanıyorum. Bizim sorunumuz yatak odasında mutlu olamıyoruz. Kocam benden oral sex yapmamı istiyor ama ben bunu hoş bulmadığım için karşı çıkıyorum. Ön sevişmeden sonra birlikte oluyoruz ama kocam hemencecik geliyor ve ondan sonra ikimizde de istek kalmıyor. Bana hiç işveli cilveli değilsin diyor. Çoğu kez ikinciyi yapmayı denesek bile eşim sertleşemiyor ve beni suçluyor bu konuda ne yapmalıyım bana yardımcı olun.
bu konu kapanalı çok olmuş ama buna benzer bir sorunla karşı karşıyayım . ne yaptınız sorunu aşabildiniz mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?