Herkes aynı olacak diye bir durum söz konusu degil. Digerlerinde onları yaşadiniz diye bunda da yasayacaginiz ya da yasamayacaginiz anlamina gelmez. Daha cok yenisiniz ve bu duygu degisimleri yasamaniz normal çünkü üzücü durumlar yasamissiniz. Yani cok kasmayin anı yasamaya calisin. Onur kirici bir davranisini ya da vb durumlar gördügünüz de yapmanin gerekeni yapmaktan da cekinmeyin. Ve tabi ki asla yüz de yüz güvenmeyin.Herkese merhaba, uzun olabilir o yüzden kusura bakmayın ama danışmak istedim. 3 aylık çok yeni bir ilişkim var kendisiyle 7 aydır tanışıyoruz tanışma süresini uzun tutmak istedim ve bir süreli ayrılma sonunda ilişkiye başladık. Kendisiyle ilişkimi birazdan ayrıntıyla yazacağım daha iyi bana yardımcı olabilmeniz için fakat kendisi benim 3. erkek arkadaşım 2 erkek arkadaşım lise , çocukluk zamanındaydı biri aldattı biri eski sevgilisini unutamadığını söylemişti ve bu ikisi bende güvensizliğe neden oldu.
Erkek arkadaşımın çalıştığı iş yerini, saatlerini , arkadaşlarını biliyorum beni iş yerine çağırıyor orda bayağı vakitte geçiriyoruz gizli saklı yok kısacası, abisi gibi gördüğü insanlarda beni biliyor. Ben daha duygusalım ona göre ekstra duygusallık fakat hislerime de güvenirim. Bazı zamanlar (her zaman değil) beni aldatıyor mu diye düşünüyorum, başka kızlarla konuşur mu konuşmaz mı vs, yalan olmasın şifremi vereyim dedi ama hiçbir zaman tamam hadi ver demedim. Bilmiyorum kızlar içim huzursuz ve korkuyorum. güveniyorum desem de kimseye tamamen güvenemem ki çok seviyorum onu ama geçmişten bayağı üzüntüm var o yüzden hep şüpheleniyorum. bir anda ağlıyorum içimde ki huzursuzluk yüzünden. kadınların hisleri doğru çıkar derler ama bilmiyorum siz ne düşünürsünüz?
kızlar yok mu başka yorumu
Böyle yaşanmaz ki ? Anın tadını çıkar,şimdilik adam baya şeffaf .Herkese merhaba, uzun olabilir o yüzden kusura bakmayın ama danışmak istedim. 3 aylık çok yeni bir ilişkim var kendisiyle 7 aydır tanışıyoruz tanışma süresini uzun tutmak istedim ve bir süreli ayrılma sonunda ilişkiye başladık. Kendisiyle ilişkimi birazdan ayrıntıyla yazacağım daha iyi bana yardımcı olabilmeniz için fakat kendisi benim 3. erkek arkadaşım 2 erkek arkadaşım lise , çocukluk zamanındaydı biri aldattı biri eski sevgilisini unutamadığını söylemişti ve bu ikisi bende güvensizliğe neden oldu.
Erkek arkadaşımın çalıştığı iş yerini, saatlerini , arkadaşlarını biliyorum beni iş yerine çağırıyor orda bayağı vakitte geçiriyoruz gizli saklı yok kısacası, abisi gibi gördüğü insanlarda beni biliyor. Ben daha duygusalım ona göre ekstra duygusallık fakat hislerime de güvenirim. Bazı zamanlar (her zaman değil) beni aldatıyor mu diye düşünüyorum, başka kızlarla konuşur mu konuşmaz mı vs, yalan olmasın şifremi vereyim dedi ama hiçbir zaman tamam hadi ver demedim. Bilmiyorum kızlar içim huzursuz ve korkuyorum. güveniyorum desem de kimseye tamamen güvenemem ki çok seviyorum onu ama geçmişten bayağı üzüntüm var o yüzden hep şüpheleniyorum. bir anda ağlıyorum içimde ki huzursuzluk yüzünden. kadınların hisleri doğru çıkar derler ama bilmiyorum siz ne düşünürsünüz?
Herkese merhaba, uzun olabilir o yüzden kusura bakmayın ama danışmak istedim. 3 aylık çok yeni bir ilişkim var kendisiyle 7 aydır tanışıyoruz tanışma süresini uzun tutmak istedim ve bir süreli ayrılma sonunda ilişkiye başladık. Kendisiyle ilişkimi birazdan ayrıntıyla yazacağım daha iyi bana yardımcı olabilmeniz için fakat kendisi benim 3. erkek arkadaşım 2 erkek arkadaşım lise , çocukluk zamanındaydı biri aldattı biri eski sevgilisini unutamadığını söylemişti ve bu ikisi bende güvensizliğe neden oldu.
Kadınların hisleri doğru falan çıkmaz vesvese vermeyin kendinize. Bazı kadınlar işaretleri görüyor, okuyor hissettim diyor o ayrı bir konu. His değil, işaretleri okuma o. Öyle gaipten his inmiyor, çoğu kadın ilişkisini mahfediyor. Ha şüphelendiğin şeyler olur, ayrı konu. Ünlü bir medyum değilsen, kendi kendine kurulma bence canımHerkese merhaba, uzun olabilir o yüzden kusura bakmayın ama danışmak istedim. 3 aylık çok yeni bir ilişkim var kendisiyle 7 aydır tanışıyoruz tanışma süresini uzun tutmak istedim ve bir süreli ayrılma sonunda ilişkiye başladık. Kendisiyle ilişkimi birazdan ayrıntıyla yazacağım daha iyi bana yardımcı olabilmeniz için fakat kendisi benim 3. erkek arkadaşım 2 erkek arkadaşım lise , çocukluk zamanındaydı biri aldattı biri eski sevgilisini unutamadığını söylemişti ve bu ikisi bende güvensizliğe neden oldu.