Merhaba kızlar benim kafama bir şey takıldı

Ya işte onu da anlamamışsınız. Adam takdir etmemiş, yakınıyor. Elleme yeter diyor. Senin gibi kocasını sürekli rahatsız eden, sürekli isteyen yoktur diyor.
He, tamam. Anladım şimdi.

Ne demek yoktur?
Uykum açıldı bak şimdi.
Evet, bu durumda sizin teziniz doğru çıkıyor, adam sevişmek istemiyor.
Ama konu sahibi, kendinde keramet olduğuna mı inanıyor?

Ey konu sahibi... (Ulusa seslenir gibi oldu ama neyse.)
Biz de yapıyoruz o dediklerini, kocamız bize "hayranım sana, harika bir kadınsın, ben çok şanslı bir adamım" şeklinde cevaplar veriyor.
Varoluş amacımızı sorgulatmıyor yani.
Normal olmayan biri var ama siz değilsiniz.

Elleşme, git öte diyor aslında adam "senin gibi kadın yoktur" derken.
Faydası olacaksa, ben varım valla. Böyle erkek de var hatta. İstekli insan alameti bu, ten uyumu da varsa elini kolunu ağzını yüzünü her bir yerini üzerinden alamazsın partnerinin.

Faydası olacaksa, ben varım valla. Böyle erkek de var hatta. İstekli insan alameti bu, ten uyumu da varsa elini kolunu ağzını yüzünü her bir yerini üzerinden alamazsın partnerinin.
Ya işte adam da kendini kötü hissetsin diye söylemiş muhtemelen. Hani kadınların bu kadar libodosu olmaz, sen normal değilsin demeye çalışmış. Yakında sen sorunlusun demeye başlar.

Ya işte adam da kendini kötü hissetsin diye söylemiş muhtemelen. Hani kadınların bu kadar libodosu olmaz, sen normal değilsin demeye çalışmış. Yakında sen sorunlusun demeye başlar.
Ben normalim sen kuduruksun der. Kadının deneyimsizliğini sonuna kadar kullanır. Şimdi biz bunların yalan ve manipülasyon olduğunu anlatırız, adam bunları nerden öğrendin diye hesap sorar, çirkin ithamlarda bulunur. Asla erkekliğine b.k sürdürmez. Şeyi kalkmaz ama aksine bi kıymetlidir sorma gitsin.

Böyle davranmasa pipisinin bir işe yaramadığı ortaya çıkacak çünkü. Deneyimsiz kadın istemeleri bu yüzden, dediğin gibi.

Ben varım her dk sıkıştırırım kocamı rahatsız olmaz ama sıkıştıriyorum diyede her dk sevişmiyoruz. Eşimde öyledir ama totomu eller mememi tutar
Bununki sevismedigi ve sevişmek istemediği için her ellemeyi, sıkıştırmayı hadi sevişelim anlayıp korkuyor muhtemelen.

Bununki sevismedigi ve sevişmek istemediği için her ellemeyi, sıkıştırmayı hadi sevişelim anlayıp korkuyor muhtemelen.
Benim esimde benim kadar istekli bir adam değil de neden rahatsiz olsun yani mesela sürekli eli üstûmdedir hiç olmadi ayaklarımi sever bence onemli ve güzel seyler bunlar

İş fotosu ve erkeklik hormonu mühim tabi, özellikle testesteronla muhakkak oynanmalı

O işte onun libidosuzluğu normal erkekler bundan hoşlanır yani neden hoşlanmasin ki
Adam kadına dokunmaktan hoşlanmıyor sevişmek bir kenara. Konu sahibi de bu sebeple konusunu sildi zaten. Ama okuyordur.
Ya boşanacaksın ya da gençliğinin baharında cinselliği rafa kaldıracaksın P Papatya1011

Benim esimde benim kadar istekli bir adam değil de neden rahatsiz olsun yani mesela sürekli eli üstûmdedir hiç olmadi ayaklarımi sever bence onemli ve güzel seyler bunlar
Sevgi, ten uyumu böyle bir şey. Temas bağımlısı oluyor insan. Neden rahatsız olsun dediğin gibi. Ama konu sahibinin eşi kadınlara ya da karısına ilgi duyuyor mu orası şüpheli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…