- 30 Mart 2009
- 13.982
- 62.746
- Konu Sahibi Papatya1011
Ben de oyle dusundum ama bu haliyle (orjinal versiyonu) cok komikKocasının erkeklik hormonuyla oynamayan da ne bileyim.
Ay buldum. "İşte totosu olsun erkeklik organı olsun" yazmak istemiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de oyle dusundum ama bu haliyle (orjinal versiyonu) cok komikKocasının erkeklik hormonuyla oynamayan da ne bileyim.
Adamın huyu o sevici tabi daha s..ci olması daha iyi olurdu neyseDeme öyle şeyler nazar değer
Bize genelde seviciler denk gelmiş ne yapalım buna da şükürAdamın huyu o sevici tabi daha s..ci olması daha iyi olurdu neyse
Adam dokunmak istemiyor. Kadın sevişmek, sevilmek istiyor. Adam kadına senin bu isteklerin çok fazla, normal değil, böyle bir kadın yok diyor. Benim libido ölmüş diyemiyor tabi.
Orasını bilmiyorum ama kocasının kendisine dokunmak istemediğini biliyor buna rağmen adamı sürekli sıkıştırıyor onu biliyorum. Düzelir sanıyor.Konu sahibinin kendini ifade ediş şeklinde ciddi bir sorun veya ironi yoksa ; yazımdan hissettiğim "ne anlatırsan anlat, o gün her ne olmuş olursa olsun asla dinlemeyen ve sürekli dokunan bir insan".
Böyle bir durumda kadın / erkek çoğu insanın rahatsız olabileceğini düşünüyorum.
Mesela böyle bir sorunları var. Ama konu sahibi kocamı seviyorum başka bir sorunumuz yok diyerek evli kalmaya devam ediyor.Konu sahibinin kendini ifade ediş şeklinde ciddi bir sorun veya ironi yoksa ; yazımdan hissettiğim "ne anlatırsan anlat, o gün her ne olmuş olursa olsun asla dinlemeyen ve sürekli dokunan bir insan".
Böyle bir durumda kadın / erkek çoğu insanın rahatsız olabileceğini düşünüyorum.
Arkadaşlar kocam bana dokunmak istemiyor bir buçuk yıldır evliyim ama yok illa kavga etcek yada kusecem öyle dokunuyor sırf ben küssüm ben istiyorum diye dokununcada ağrıma gidiyor kendini mecbur hissediyor diye dokunuyor iyiykende ne zaman çagirsak hep bir bahane bulup kaçıyor ilişkiye girincede erken gelir girdiğim ilişkide de bir halt anlamiyorum doktara git diyorum gitmiyor almadigim ilaç kalmadı etkisi yok bitkisel yiyecekler alıyorum sevmiyorum diye kullanmıyor ya artık erken gelmesinde geçtim dokunmuyor etkilenmiyor ne yaparsam yapiyim yok artık beni istemiyor beğenmiyor kafasına girdim ne olur artık yardım edin bana napcam bilmiyorum
Mesela böyle bir sorunları var. Ama konu sahibi kocamı seviyorum başka bir sorunumuz yok diyerek evli kalmaya devam ediyor.
Esinizin is fotosunu mu elliyirsunuz?Kızlar şimdi ben 2 yıldır evliyim ama eşime sürekli şakalar yapıyorum elleşiyorum oynaşıyorum ne zaman yanıma yatsa hemen hemen her fırsat özür dilerim ama iş fotosu olsun erkeklik hormonu olsun sürekli oynuyorum dokumak istiyorum bu gün bana senin gibi evli olup ta bunları yapan varmıdır kimse sen gibi yapmıyordur tabiki bende kimseye soramadigim için buraya yazıp evli arkadaşlardan akıl alıyım dedim bunları acaba tek ben mi yapiyorum yoksa evli kadınlarin genelini böyle kafama takıldı sizce benim davranişlarim anormal mi
Evli kadın mutaassıp olur, ağır olur, eli kolu ayrı oynamaz, kocasına sürekli dokunup durmaz, hevesini almış olur diyor yani.Yaşınız kaç bilmiyorum ama kocanız emekli bey amca hayatına adım atmış. Size Allah sabır versin.Kızlar şimdi ben 2 yıldır evliyim ama eşime sürekli şakalar yapıyorum elleşiyorum oynaşıyorum ne zaman yanıma yatsa hemen hemen her fırsat özür dilerim ama iş fotosu olsun erkeklik hormonu olsun sürekli oynuyorum dokumak istiyorum bu gün bana senin gibi evli olup ta bunları yapan varmıdır kimse sen gibi yapmıyordur tabiki bende kimseye soramadigim için buraya yazıp evli arkadaşlardan akıl alıyım dedim bunları acaba tek ben mi yapiyorum yoksa evli kadınlarin genelini böyle kafama takıldı sizce benim davranişlarim anormal mi
Hevesini almış mı olur? Nerde alacak ki? Evlenmeden bişey mi gördüğü var kadının? Görmüş olsa ayı bey zaten kendine karı yapmazdı. Erkekler kapatılsın ya acil.Evli kadın mutaassıp olur, ağır olur, eli kolu ayrı oynamaz, kocasına sürekli dokunup durmaz, hevesini almış olur diyor yani.Yaşınız kaç bilmiyorum ama kocanız emekli bey amca hayatına adım atmış. Size Allah sabır versin.
Bunca yazı okuduk, yatak hayatına ait "iş fotosu" ifadesini anlıycam diye tüm yorumları okudum. Meğersem totoymuş. Bazı şeyleri anlamkta gecikiyorum.Kocasının erkeklik hormonuyla oynamayan da ne bileyim.
Benimde eşim istemezdi bence böyle biri olmamı bazen uzak durmak daha cazip geliyor erkeğeKızlar şimdi ben 2 yıldır evliyim ama eşime sürekli şakalar yapıyorum elleşiyorum oynaşıyorum ne zaman yanıma yatsa hemen hemen her fırsat özür dilerim ama iş fotosu olsun erkeklik hormonu olsun sürekli oynuyorum dokumak istiyorum bu gün bana senin gibi evli olup ta bunları yapan varmıdır kimse sen gibi yapmıyordur tabiki bende kimseye soramadigim için buraya yazıp evli arkadaşlardan akıl alıyım dedim bunları acaba tek ben mi yapiyorum yoksa evli kadınlarin genelini böyle kafama takıldı sizce benim davranişlarim anormal mi
erkeklik organi demektir zaarİş fotosu, erkeklik hormonu ne demek anlamadım ?
Bu ülkede kadınların çoğu hala cinsellik yaşamak için evlenmeyi bekliyor, haliyle hareketli bir yatak odası hayal edenler de çoğunlukta ama karşına çıkan adama bak. Ne yapacaksın sokaktan adam mı çevireceksin, ne demek senin gibi kadın yoktur. Gayet de var. 7 8 aylık evliydik eşimin sperm testi vermesi gerekiyordu bunun için de 3 gün ilişkiye girmemek gerekiyormuş. Biz haftalarca veremedik o testi, o rahat dursa ben durmadım. Yerinde olsam azarlarım. Bunca zaman evlenmeyi bekledim seninle de olmayacaksa bu yatakta ne işimiz var diyeKızlar şimdi ben 2 yıldır evliyim ama eşime sürekli şakalar yapıyorum elleşiyorum oynaşıyorum ne zaman yanıma yatsa hemen hemen her fırsat özür dilerim ama iş fotosu olsun erkeklik hormonu olsun sürekli oynuyorum dokumak istiyorum bu gün bana senin gibi evli olup ta bunları yapan varmıdır kimse sen gibi yapmıyordur tabiki bende kimseye soramadigim için buraya yazıp evli arkadaşlardan akıl alıyım dedim bunları acaba tek ben mi yapiyorum yoksa evli kadınlarin genelini böyle kafama takıldı sizce benim davranişlarim anormal mi