- 15 Mart 2021
- 24
- 15
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya1011
Bazı erkekler neden deneyimsiz kadın ister? Cevap konuda.Kızlar şimdi ben 2 yıldır evliyim ama eşime sürekli şakalar yapıyorum elleşiyorum oynaşıyorum ne zaman yanıma yatsa hemen hemen her fırsat özür dilerim ama iş fotosu olsun erkeklik hormonu olsun sürekli oynuyorum dokumak istiyorum bu gün bana senin gibi evli olup ta bunları yapan varmıdır kimse sen gibi yapmıyordur tabiki bende kimseye soramadigim için buraya yazıp evli arkadaşlardan akıl alıyım dedim bunları acaba tek ben mi yapiyorum yoksa evli kadınlarin genelini böyle kafama takıldı sizce benim davranişlarim anormal mi
Bazı erkekler neden deneyimsiz kadın ister? Cevap konuda.
Bu ne demek?iş fotosu olsun erkeklik hormonu olsun
Adam sevişmek istemiyor. Önceki konularında bundan yakinilmis.Adam belki de övmüştür , çok arada bir cümle.
İnşallah. Şimdi düşününce adam da başka kadın görmemiş olabilir gibi anlıyorum.Adam belki de övmüştür , çok arada bir cümle.
İş yerinde çekildiği fotoğrafla oynayıp erkeklik hormonuna ayar çekiyormuş.Bu ne demek?
O zaman "Sen erkekleri ne sanıyorsun?!" loading...Adam sevişmek istemiyor. Önceki konularında bundan yakinilmis.
Elleşme, git öte diyor aslında adam "senin gibi kadın yoktur" derken.O zaman "Sen erkekleri ne sanıyorsun?!" loading...
İş fotosu, erkeklik hormonu ne demek anlamadım ?Kızlar şimdi ben 2 yıldır evliyim ama eşime sürekli şakalar yapıyorum elleşiyorum oynaşıyorum ne zaman yanıma yatsa hemen hemen her fırsat özür dilerim ama iş totosu cinsel organ olsun sürekli oynuyorum dokumak istiyorum bu gün bana senin gibi evli olup ta bunları yapan varmıdır kimse sen gibi yapmıyordur tabiki bende kimseye soramadigim için buraya yazıp evli arkadaşlardan akıl alıyım dedim bunları acaba tek ben mi yapiyorum yoksa evli kadınlarin genelini böyle kafama takıldı sizce benim davranişlarim anormal mi
Hâlâ tam olarak anlamadım, kocası anlamış ve takdir etmişse, ben gidip yatayım en iyisi.İş yerinde çekildiği fotoğrafla oynayıp erkeklik hormonuna ayar çekiyormuş.
Ya işte onu da anlamamışsınız. Adam takdir etmemiş, yakınıyor. Elleme yeter diyor. Senin gibi kocasını sürekli rahatsız eden, sürekli isteyen yoktur diyor.Hâlâ tam olarak anlamadım, kocası anlamış ve takdir etmişse, ben gidip yatayım en iyisi.
Adam sevişmek istemiyor. Önceki konularında bundan yakinilmis.
Konuyu sildin ama konun geri gelecek hem de bankanacaksın
İş yerinde çekildiği fotoğrafla oynayıp erkeklik hormonuna ayar çekiyormuş.