Merhaba kızlar benim kafama bir şey takıldı

Adam dokunmak istemiyor. Kadın sevişmek, sevilmek istiyor. Adam kadına senin bu isteklerin çok fazla, normal değil, böyle bir kadın yok diyor. Benim libido ölmüş diyemiyor tabi.

Konu sahibinin kendini ifade ediş şeklinde ciddi bir sorun veya ironi yoksa ; yazımdan hissettiğim "ne anlatırsan anlat, o gün her ne olmuş olursa olsun asla dinlemeyen ve sürekli dokunan bir insan".

Böyle bir durumda kadın / erkek çoğu insanın rahatsız olabileceğini düşünüyorum.

Orasını bilmiyorum ama kocasının kendisine dokunmak istemediğini biliyor buna rağmen adamı sürekli sıkıştırıyor onu biliyorum. Düzelir sanıyor.

Mesela böyle bir sorunları var. Ama konu sahibi kocamı seviyorum başka bir sorunumuz yok diyerek evli kalmaya devam ediyor.

Mesela böyle bir sorunları var. Ama konu sahibi kocamı seviyorum başka bir sorunumuz yok diyerek evli kalmaya devam ediyor.

Siz söyleyince diğer konularına da bakmıştım. O yüzden kendini yanlış ifade etmiş olabileceğini de düşünüyorum. Konusunu silip ceza aldığı için, doğrusunun ne olduğunu bir süre daha öğrenemeyeceğiz.

Konu bana buradaki başka bir konuyu hatırlattı. Balayında ağlayan ve eşine hakaret eden , kavga eden bir üye vardı. Konuşmak var konuşmak var ; dokunmak var dokunmak var.

Siniriniz tepenizdeyse, aklınızda çok fazla düşünce varsa ; size sürekli yanaşan, hayır cevabını kabul etmeyen bir insana yaklaşımınız ne olurdu ? Bu konuda hangi durum var bilmiyorum.

Konu sahibinin eşiyle evlilik hayatı hakkında farklı görüş ve istekleri varsa , umarım sorunlarını çözerler.

Esinizin is fotosunu mu elliyirsunuz?

Evli kadın mutaassıp olur, ağır olur, eli kolu ayrı oynamaz, kocasına sürekli dokunup durmaz, hevesini almış olur diyor yani.Yaşınız kaç bilmiyorum ama kocanız emekli bey amca hayatına adım atmış. Size Allah sabır versin.

Hevesini almış mı olur? Nerde alacak ki? Evlenmeden bişey mi gördüğü var kadının? Görmüş olsa ayı bey zaten kendine karı yapmazdı. Erkekler kapatılsın ya acil.

Kocasının erkeklik hormonuyla oynamayan da ne bileyim.
Ay buldum. "İşte totosu olsun erkeklik organı olsun" yazmak istemiş.
Bunca yazı okuduk, yatak hayatına ait "iş fotosu" ifadesini anlıycam diye tüm yorumları okudum. Meğersem totoymuş. Bazı şeyleri anlamkta gecikiyorum.

Size de valla kocaman bir alkış, ödül olarak.

Benimde eşim istemezdi bence böyle biri olmamı bazen uzak durmak daha cazip geliyor erkeğe

bende sürekli şakalar yaparım...

Mesela yatağın dibine cam kırıkları dökerim, kışın kar topunun içine çakıl taşı koyar kafasına atarım. Çakmağa parfüm sıkıp kafasını gözünü yakarım vs...

Bu ülkede kadınların çoğu hala cinsellik yaşamak için evlenmeyi bekliyor, haliyle hareketli bir yatak odası hayal edenler de çoğunlukta ama karşına çıkan adama bak. Ne yapacaksın sokaktan adam mı çevireceksin, ne demek senin gibi kadın yoktur. Gayet de var. 7 8 aylık evliydik eşimin sperm testi vermesi gerekiyordu bunun için de 3 gün ilişkiye girmemek gerekiyormuş. Biz haftalarca veremedik o testi, o rahat dursa ben durmadım. Yerinde olsam azarlarım. Bunca zaman evlenmeyi bekledim seninle de olmayacaksa bu yatakta ne işimiz var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…