Merhaba kızlar asilama fiyatlarını öğrenebilirmiyim ve her denemedemi ucret oduyoruz lutfen yardimci olun

Allah ol derse olur kuzum sakın yıpratma kendini herşeyin çaresi var artık.. pko yu dert etme benim doktorum tüp bebekte en cok sevdigimiz hasta grubu diyo gebelik oluşma ihtimalleri en yükseklerdenmiş.. belki aşılaman tuttu belki bebegin seninle sakın uzuntuye kapılma... asılaman tutmasada yine umutsuz kalma tüp bebek var onu denersin ki biz de onu denicez pes etmek yok asla benimde 1 bucuk yıl oldu ama umudum var hayırlısıyla bebeklerimizi bizlere nasip edecek inanıyorum

ALLAH senden razı olsun canım İNŞALLAH dediğğn gibi mucizem benimledir yüce RABBİM her isteyenede bizede biran önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder İNŞALLAHH. Sen ne zaman aşılama yaptırcaksın görüşmen nasıl geçti irenbe de

Aşılamada olasilik düşük dedi ondan tüp bebek düsünüyoruz bizimkinde harketelilik az ya yine rahime kadar ulaşmazsa ulaşmaz dedi aşılamada.. vitaminlerimizi falan aldık kan degerlerimi istedi tsh degerim cok yuksek cıktı buna baglı olarak da süt hormonum tabi yuksek.. o da gebelik oluşmasıni engelliyor o yuzden değerlerin düşsün bakalım dedi bu ay değerlerim düşsün diye beklicez bakalım stres yapma dedi iste streste tetikliyor hepsini ondan artık rahatım Allaha bırakıyorum

ALLAH yardımcımız olsun arkadaşım sen benim gibi değilsin şükret şansın daha yüksek benimde bi sonraki aşamam tüp bebek ama eşimi ikna edemiyoruz laparoskopi sonrası tüpümün alınmasına alınmadığı sürece doktorum şansın düşük diyor

Amin canım esin niye istemiyor ki anlamadım tedavi sonrası olasılık artıyorsa bence yaptır yoksa aylar yıllar geçiyor bak 1 bucuk yıl nasıl gecti her ay yaşadığımız üzüntüde cabası

Amin canım esin niye istemiyor ki anlamadım tedavi sonrası olasılık artıyorsa bence yaptır yoksa aylar yıllar geçiyor bak 1 bucuk yıl nasıl gecti her ay yaşadığımız üzüntüde cabası
O illa doğal yoldan istiyor bi türlü kabullenmiyor benim doğal yolla çocuğumun olamayacağını aşılamaya bile zor ikna ettim benim neler yaşadığımı nasıl üzüldüğümü anlamıyor o bir buçuk yıl bana asır gibi geliyor herkes hadi daha çocuk yokmu diye sorunca yerin dibine giriyorum bizden sonra evlenen iki kuzeninin çocukları doğmak üzere diye ailesinde herkes hadi bak hepsi doğurdu deyip duruyor İNŞALLAHHH tez zamanda bizimde olur o kadar çok istiyorumki anlatamam

Tüp bebek için irenbe de ne kadar fiyat verdi

Eşine şöyle söyle bazı insanların ne erkekte ne de kadında sorun olmamasına rağmen cocukları olmuyor ve tüp bebek yapıyorlar ki senin sıkıntın var yani herşey sorunsuz olsa bile olmadığı durumlarda bile tercih ediliyor tüp bebek bunda kötü birşey yok kendisini kötü hissetmesin senin ne kadar üzüldüğünüde farketsin.. Yaklaşık 11 -12 bin tutar dediler bize tüp bebek için istersen oraylada bir konuş ben doktoru çok sevdim içime sindi

An itibariyle tüm umutlarım suya düştü regl oldum sana bişey sorcam şu sülük tedavisine senin bakışın nedir sence denemelimiyim

An itibariyle tüm umutlarım suya düştü regl oldum sana bişey sorcam şu sülük tedavisine senin bakışın nedir sence denemelimiyim
Geldimi ya üzme kendini aşılamanin tutma olasılığı yuzde 18 20 çok düşük o yüzden ben tüp bebek düşünüyorum canım insallah birseyler vesile olurda bebeklerimize kavuşuruz . Sülük tedavisini duymadım ama böyle yöntemlere basvurma derim tıpta imkansız degil seninde bebeğin olur simdi bunu uygularsın Allah korusun başka biseye neden olur bilemezsin ben biraz daha cekiniyorum böyle yöntemlerden

Benim görümcemin de çocuğu olmuyormuş onunda tek tüpü varmış o gitmiş bu kadınlara ve tam 21 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş şuan 4 yaşında bir oğlu var aslında benimde çok içime sinmiyor ama sülük ve hacamat tedavisi hastanelerde de yapılıyor bilemedim kafam karıştı

Canım hastanede yapılıyorsa o zaman deneyebilirsin daha bilimsel yaparlar belki diye düşünüyorum

Aşılama öncesinde rahim filmi çekindiniz mi
Ben hsg çektirdim, tüplerden biri tamamen tıkalı çıktı.aşılama biraz zaman kaybıymış onu anladım bu süreçte. Tüp bebeğe başladık.uygun da fiyatı. Yani acayip halden anlıyorlar. takip etmek istersen instada nasilbasardik.tupbebek

Resmen işi ticarete dökmüşler. Devlette 500-600 ü geçmez fiyatı. Aşılamanın doğal yoldan farkı yok kesinlikle yasaklanmalı...
Bence de, kesinlikle size katılıyorum 4 kere tüp bebek denemiş biri olarak şunu gördüm ki eğer sorun erkekteyse ve sadece kalite sorunu varsa işimiz çok zor sayı ve hız falan bir şekilde aşılıyor eğer sorun kadındaysa tutma ihtimali çok çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…